188Channel

標題: 各位師兄請比意見! [打印本頁]

作者: PIC2009    時間: 2009-9-15 10:56     標題: 各位師兄請比意見!

作者: bonexbone    時間: 2009-9-15 11:01

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-15 11:09

引用:
原帖由 bonexbone 於 2009-9-15 11:01 AM 發表
真係女朋友一定冇問題!
點樣証明真係女朋友?
公安查房會聽你咩?!

作者: 特區蟲蟲    時間: 2009-9-15 13:21

引用:
原帖由 PIC2009 於 2009-9-15 10:56 AM 發表
國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???
國慶就無事啦,
酒店開房一定沒事.
公安係國慶先做野,
過後就休息一排.....
作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-15 17:32

作者: 孟波    時間: 2009-9-16 01:30

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-16 01:32

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-15 05:32 PM 發表

驗性別.....:smile_04:
今時今日,有無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間
世事無絕對,之前查茄大搜查15天遊 ~
你又是否保証一定不會有公安查酒店房間事件出現?!

作者: 羅工    時間: 2009-9-16 07:11

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-16 13:47     標題: 你是否沒看清楚內容?!

引用:
原帖由 羅工 於 2009-9-16 07:11 AM 發表
覆 7#jack_boy 兄:這種事情在那裡都無人敢保證絕對無事。就算有人拍心口保證絕對無事,你又敢唔敢相信。最後又系自已去面對。我都系話如果真女友。查房時能講出對方背景。應該安全性極高。
頂李個費2008 今時今日,有無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間

我才有此一問,都話左世事無絕對 ~ 鬼唔知 在那裡都無人可以保證絕對無事!

作者: rising0914    時間: 2009-9-16 14:06

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-16 15:30

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-16 15:33

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-17 21:29

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-16 03:30 PM 發表
世事無絕對
同意     

之前查茄大搜查15天遊 ~
唔明:smile_41:   

你又是否保証一定不會有公安查酒店房間事件出現?!
保証..... 酒店你揀
既同意 世事無絕對, 但又敢保証一定不會有公安查酒店房間事件出現!
真懂得 信口開河!!

之前搜毒品,桑拿場也不過 ~

試想有什麼是不可能不會發生?!
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-16 03:33 PM 發表
今時今日,有無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間
是否無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間 ~ 就代表不會發生?!

作者: CP-COPY    時間: 2009-9-18 12:31

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-19 14:04

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-19 16:43

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-19 02:04 PM 發表

既同意 世事無絕對
同意 世事無絕對...唔好斷章取意(是斷章取呀,可以去查下字庫!)
   怎算是斷章取義? 是舉一反三呀 ~

但又敢保証一定不會有公安查酒店房間事件出現!
已經保証左, 酒店你揀(㗖書...唔該):smile_45:

你憑什麼保証全國大小的酒店?空口講白話 還不算是順口開河?!

真懂得 信口開河!!
唔係順口開河 多謝提點!

之前搜毒品,桑拿場也不過 ~
重㗖題目啇唔該:smile_45: 國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???

懂不懂什麼是舉一反三呀?! 也代表國家會是有動作的

試想有什麼是不可能不會發生?!

是否無親耳聽過或親眼見過公安查酒店房間 ~ 就代表不會發生?!
不是........只是有一些愚昧人聽講、覺得、以為、估計、老作:smile_39: :smile_39:
世事無絕對,有什麼會不可能不會發生[尤以國內更甚]?!
不要自作聰明,避一避不可以嗎?! 命都會長 d 啦

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-21 11:35

作者: pccw123    時間: 2009-9-21 11:48

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-21 11:35 AM 發表

避咩啊避...........避孕
重申........請重温問題
有什麼會不可能不會發生........咪唔好返國內
星期五、六晚,水圍最有名既 Motel & 咀咀最有名嘅 Hotel 咪又係爆滿
係咩 ~~~~ :smile_14:
唉 ~~ 不過都無我份 ~~~ :smile_13:
作者: Jack_boy    時間: 2009-9-21 16:32

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-21 11:35 AM 發表

避咩啊避........... 避孕
 你不避的嗎?!那恭喜你兒孫滿堂了
重申........ 請重㗖問題

問題並不只是 問有名賫Hotel 有無事 ~

有什麼會不可能不會發生........ 咪唔好返國內

返唔返國內並不是由你代我決定,有分數啦!

星期五、六晚,水圍最有名既 Motel & 咀咀最有名賫 Hotel 咪又係爆滿
有名賫 Hotel 緊係會爆啦 唔係點叫有名?
仲要係星期五、六晚,是否廢話左呢 你?!

水立方算是有名大場,咪照有搜查拉人 ~
 又是否搜桑拿 就不會搜酒店?!

再補充多一點
 頂李個費2008 兄 可能你有本事,識唔少人 住大酒店 會沒事

但別人會好好彩像你嗎?! 到時佢唔好彩 又可以怪誰?!

基本上國內不容沒夫婦証明的投住酒店,但時至今日已沒理會執行
 主要過夜沒攪野,不被檢獲相關証物 就可以有機會沒事 !!

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-22 10:34

作者: stalin1024    時間: 2009-9-23 17:10

作者: 飛機王    時間: 2009-9-23 17:16

作者: stalin1024    時間: 2009-9-23 18:01

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-23 18:13

作者: Jack_boy    時間: 2009-9-23 18:33

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-22 10:34 AM 發表

這個當然嘛,你當我係邊個,又當你係邊個,有分數唔駛人擺佈
  你在自打咀巴嗎?叫人唔去係你,又要人當你係邊個 又係你 :smile_30:

Hotel都有名,唔通叫【有間酒店】咪又係廢話
  原來你所謂的有名,只是指有個名稱 ~ 真是高估你了!

【國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】廢話中極品唔答:smile_55:

【國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】廢話中XO唔答:smile_55:

唔答 但又長篇大論,真不知你想點?!

上得去叫雞, 袋定四雞, 唔係我本事, 與大酒店無關

人地係問 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜,唔係問你叫雞喎?!
親眼見過及遇過KO、便衣甚至部隊查酒店, 上至香XXX, 中至愛華路,

不過唔係拉嫖客(相反在常平見過拉成班買左樓在大排檔宵夜既香港C9)

基本上我老豆不容許我返去叫雞同上成人討論區,但時至今日已沒理會執行:smile_44: :smile_44:

【就可以有機會】廢話中至高境界:smile_o12:
只是一廂情願既想法, 認識我既同一齊玩過既網友, 都略知一二如何趨吉避凶啦.........
自吹自擂,難令人信服 ~

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-23 18:46

作者: winzy    時間: 2009-9-23 19:00     標題: 回覆 20# 的帖子

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-23 19:04

作者: winzy    時間: 2009-9-23 22:27     標題: 回覆 28# 的帖子

作者: 小魔仔    時間: 2009-9-23 22:39

作者: 頂李個費2008    時間: 2009-9-24 10:08

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)