188Channel

標題: 食Q回憶錄(再生版) [打印本頁]

作者: ming_siu_li    時間: 2009-9-10 01:13     標題: 食Q回憶錄(再生版)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ming_siu_li    時間: 2009-9-10 01:14

講起好玩既Q女,真係多不勝數

有次係Q識條廣西妹,雖然係中女(28歲)

但煲一個月電話巳相約出來見面

第一眼見到條女巳深深被佢對波吸引

果日係平日 (因為小弟以前份工係平日放假)

我地去飲下午茶,條女果日著件低胸衫

一坐低件衫就走光:smile_47:

我一路同佢傾就一路睇波波

攪到我慾火焚身,飲完下午茶出去行街

當時係夏天(我記得三十幾度)

行一陣就熱到仆街

我行到酒店門口就話好熱,我話不如上去嘆冷氣

條女唔出聲,梗係拖佢去爆房啦

入到房開行冷氣,我話冲個凉先

我問佢洗唔洗冲個凉, 條女話唔洗

冲完凉條女重睇緊電視,我梗係一路同佢傾計一路抽吓水渣吓波啦

揸到咁上下,梗係除佢衫啦

起初條女反抗,但俾我攪二攪個條女終於肯俾我剝光豬

嘩......一除衫條女對波大撚到我一隻手都揸唔晒

忍唔住先黎一Q,屌完一齊去沖涼

我望吓個錶巳經六點幾七點,係床上又摸摸渣渣

我叫條女幫我吹,真係估唔到條女吹得咁好

條女用舌頭係咁係小弟個龜頭打圈

又用舌頭舔我袋袋

嘩.........真係舒服到震

攪到夠堅硬又再黎多Q

如是者一共黎左3Q

腳軟軟咁齊齊步出酒店,巳經接近十點

跟住去食豬骨煲補一補,然後腳軟軟兼好滿足咁返香港

往事只能回味

而家一路寫回憶錄個心就有種講唔出既寂寞

果幾年同我上個床玩既Q女大大話話幾十個

講起另一件Q女,而家巳經結埋婚生埋仔

當時條女係深圳寶安做野,我記得煲左唔係好耐

有次同個friend一齊上深圳,條粉腸又係去食Q女

但我其實無咩把握,心諗食唔到咪去骨場過夜

果次我同個friend同佢件Q女係東門等左好Q耐(超過一粒鐘)

因為我件Q女係深圳寶安放工出黎大塞車

結果件Q女到東門巳經差唔多8點

我地一行4人食完野去當年向西畢打奧睇show

睇完show巳經接近夜晚1點

條女根本無車走:smile_30:

結果梗係去爆房啦,不過條女唔肯俾我插

只肯用口幫我吹:smile_47:

真係估唔到又俾我遇到吹簫高手

講真條女雖然無咩波路

但吹簫絕對唔偷懶,而且吓吓深喉

真係小D定力都好快比佢吹爆

好彩果晚飲左酒,所以無咁快出野

我重記得由深夜到第日下午二點幾退房叫條女口爆4次

連條女都話點解我可以出4次野,點解因為太剌激囉:smile_45:

講起吹簫,係我玩咁多女當中肯吹既女只有一半

其實越後生既女就越抗拒吹簫

通常你要求D後生女吹都係好撚其求吹幾吓

講起高質數既後生女,講真除左大學生之外

另一件陝西姑娘真係無得頂,23歲青春無敵,皮膚又白又滑
第一次係網站見到D相巳經流口水:smile_47:

跟住狂煲二個月,我重記得第一次係華強北見面

同佢去食壽司,對付呢D高質數既後生女記得唔可以急

第一次見面要有風度同切忌喉摛.

到了解到條女之後第二次見終於有得食

呢件陝西姑娘身高167配合修長美腿,重有皮膚滑一滑

淨係玩對腳都值回票價

不過條女唔肯吹

而且條女身型比較高玩坐蓮壓落黎比較重
再加上條女性格咁閪,所以玩過一次就同佢:smile_o07:

其實純碎屌閪中女一定係不二之選

記得屌過一件27歲中女

個樣真係完全唔撚掂

我同佢條Q煲一個月

因為每晚都視頻

所以我好肯定條女係一個人住

有次我話好想食住家飯

條女話煮飯俾我食

咁就中正下懷啦

果晚去條女屋企食飯

食飽飽之後我幫條女洗碗
跟住梗係去床上休息吓啦:smile_47:
但條女話自己姨媽剛剛探佢:')

正當我非常失望
跟住條女就一口就含住我何B仔

嘩....好撚舒服呀

咦.........點解我個袋袋有條脷係咁乃

呀呀呀呀呀......脷係重一直向下移

我隻眼仔俾條脷係咁剌激之際

我成個人係咁震,係舒服到震
終於好舒服咁送出我大量既精華,攪到佢成口都係:smile_35:

呢條女service真係無得頂

果日天氣好熱,條女除了幫我洗白白之外,重幫我洗裡衫

果晚口爆2獲之後對條女念念不忘

隔了個幾星期忍唔住再去條女屋企

呢次終於可以屌獲金啦

呢D咁好SERVICE既女,梗係要佢女上男下

做大爺咁享受吓屌閪樂趣啦

條女無野好,就係夠勤力

每次都令我回味無窮

其實我想私有化佢

但小弟以前都講過

小弟玩女既宗旨係cheap cheap cheap

所以最後都放棄了呢件超好玩中女

講起中女令我諗起曾經食過一件中X地產sales

講真呢件28歲地產sales個樣真係唔錯

可惜肥咗小小

對付呢D女要好撚花心思

因為條女工作係對客,平時見慣大場面

同呢D女溝通轉數慢小小都仆街

重記得第一次去佢屋企連鍚都唔俾我鍚
當然最後經我努力之後第二次去佢屋企就可以執條女啦:smile_15:

不過呢D自信心咁強既女係唔肯幫人吹

連一齊沖涼都唔肯,所以好玩指數一般

雖然個樣唔錯,但唔好玩囉

講起中女曾經俾我遇過一件真係痴撚線既中女

話說小弟星期六早上on 9 9 之際

加左件中女,傾一陣問件中女攞電話

跟住傾咗大約半個鍾我話過黎探佢

件中女話no problem,其實我係約咗另一件Q女

但果件Q女要返工所以差唔多七點至出到黎

咁我即刻過深圳,去到巳經差唔多三點

約好件中女出到黎一睇個樣真係想講粗口

不過無所謂啦,反正我六點左右就閃

但見呢件中女姣屍扽篤,於是把心一橫

同件中女去唱下午特價K

我地一入到房等侍應生走之後

我連歌都無點就即刻上下其手

件中女真係姣到出汁,唔單止無拒絕我

重配合我動作,我即刻除件中女個bra

但無除佢件衫,因怕俾人見到

跟住係咁揸波,我重痴線到拉開褲鍊叫件中女幫我打飛機

可能係K房咁做太剌激啦,攪到我好快忍唔住射

重唔覺意射咗D落件中女條裙到

攪到件中女去洗手間清潔一大輪

咁當我地各自去洗手間清潔完之後

返到K房唱一陣歌,我當然一路唱歌一路不停抽水啦

攪到件中女話不如去酒店休息吓

但果陣巳經差唔多五點,我六點左右就要坐車揾件22歲卜卜脆既Q女

於是話想唱吓歌先,咁啱有件台灣佬打俾件中女(從對話當中聽到件中女講)

我把音响也關了,把K房燈較到最暗

件中女一路傾電話我就一路上下其手

從面部表情睇件中女忍得好辛苦
跟住我見機不可失,拉開褲鍊帶套叫件中女幫我吹:smile_47:

件中女面有難色,用手勢表示傾緊電話

我企起身就將何B仔放到佢咀面前

佢唯有用口含幾吓,跟住又講幾句,跟住又含幾吓,跟住又講幾句

嘩..........真係估唔到我竟然係K房玩到咁痴撚線

其實當條女同我吹我就一路驚

大家都知普通唱K地方出面好多侍應生行黎行去

如果有侍應生突然衝入黎就仆街啦

但人就係咁賤撚格

越係驚就越剌激

越剌激就越停唔到

結果條女吹了唔夠10分鐘我又忍唔住射啦
跟住條女計續同台灣佬傾電話我就去洗手間再清潔

而家諗返當時畫面真係好撚攪笑

講起好玩中女真係多不勝數

舊年暑假俾我屌到件27歲四川妹

呢件女細細粒,容易食

雖然吸手波但皮膚滑滑

重記得第一次見面同件中女去唱下午特價K

當時大家都唱到好high,跟住唱情歌冧吓佢

咁當然要摸摸揸揸啦

我忍唔住拉開褲鍊叫件女幫我打飛機

條女開頭唔肯,我捉住佢隻手幫我打

跟住係咁車條女,攪到條女意亂情迷

我就黎射重即刻攞紙巾包住何B仔再叫件女計續幫我打飛機

到我射出黎條女重嘩嘩聲咁叫,真係俾條女嚇Q死我
如果有侍應生衝入黎就仆街啦:smile_o14:

經過第一次打飛機事件,第二次見面當然食得啦

中女有好處就係唔怕丑

去爆房首先一齊沖涼,跟住叫條女吹

可惜條女好撚其求吹幾吓就一野坐上黎係咁un

不過呢件女細細粒,所以女上男下都無問題
結果果日屌完2獲就帶著開心既心情返香港:smile_o13:

講左咁多中女,都要講吓其他女

話說小弟係Q識左條做工廠主管既24歲四川妹

呢條女好小上網,所以只係以電話溝通

而且件四川妹一句廣東話都唔識聽

每次通電話我都嗌救命

雖然我苦讀了一年普通話

但要做到每次通電話都令條女開開心心

其實真係好Q難

煲了幾個月係07年中秋節果日下午

我打電話俾件四川妹

可能每蓬佳節倍思親

件四川妹果日竟然叫我出來

我知條女住龍崗,跟住我就話

出來無問題,今晚09:00係羅湖火車站等

條女怕俾我大到,竟然話無問題

呵呵呵呵呵,咁夜出來羅湖夜晚重邊有車返龍崗:smile_04:

去到羅湖火車站第一眼見到條女感覺似醜版楊思埼

跟住同條女講我咁夜過黎怕無酒店,所以要揾酒店先啦(其實下午巳訂)

哈哈......條女唔出聲梗係澎澎聲去爆房啦

結果我梗係係酒店房賞月啦,不過係賞條女個八月十五月之麻:smile_52:

呢條女皮膚真係唔錯,不過波路一般

而且點哄都唔肯吹,不過勝在聽聽話話 (除左唔肯吹之外)

果晚執佢3獲到第日中午佢頂唔順返龍崗宿舍休息

最攪笑之後每次見面都係出黎食餐飯就去爆房

講真同佢拍拖好撚慳錢

過了一排之後條女開始有要求啦

又話老豆部手機壞,叫我睇睇香港Nokia 6280賣幾錢喎

條女即係叫我飛佢啦,咁我當然收到啦

其實外省妹真係容易食D

而且唔怕丑,通常叫佢吹都比較小拒絕

有次係Q識件湖北中女29歲

識佢果陣佢剛從湖北到深圳

係Q傾一日就攞到電話

但件湖北中女一句廣東話都唔識聽

每次通電話我都嗌救命

煲一星期就約出黎

見面都知巳食得

估唔到條女肯玩唔同姿勢

因為小弟又肥又矮

要玩唔同姿勢其實有難度

但條女非常配合我

雖然只係屌咗2獲但玩花式都攪到我無晒力

今晚心情突然好down
突然問自己屌過咁多女究竟自己開心嗎:smile_41:

答案原來係唔開心

高矮肥廋,大波平胸

十幾歲到四十歲既女都屌過

但咁又點:smile_41:

到最後咪又係光棍一條

作者: ming_siu_li    時間: 2009-9-10 01:15

:smile_34: 有師兄問究竟係QQ有無真正愛情

等小弟分享吓

話說2004年頭係QQ識咗件24歲做會計既湖北妹

開頭都係好正常咁吹吓水

因為條女上班時候至上Q

所以傾得唔多,到傾了三個多月後

開始同條女傾電話,再過二個月相約在東門見面

第一次見條女個樣好斯文,心諗食吓OL都唔錯

但大家多了解之後我知條女人品唔錯

同佢去街從來唔屈我買野,每次去食飯我話去高級食肆

條女都話唔好,開頭我以為條女扮野

但經我反覆測試之後,條女仍然無變

所以我一改以往屌完就閃冊略

用心去享受拍拖樂趣

果陣條女剛剛搬屋,但佢朋友重未搬黎住

重記得我每次去佢屋企都係攬吓錫吓

直至拍拖一個月後,我地至發生關係

我重記得係十一國慶之前

果次算係正式同Q女拍拖

不過最令我失望係條女個閪好鬆

我每次插入去都無咩feel

有時插足30分鍾都射唔到

同我屌第一件Q女插3分鍾就想射真係爭好遠

不過我相信好小會有人為條女個閪好鬆而飛條女

而我都一樣,可惜大家相處落,有好大分岐

其實大陸女文化同香港人文化真係相差好遠

所以成日嘈交,結果大家都係分手收場

講吓其他Q女先

昨日看電腦,睇番以前D相,心裡有無限晞噓

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10565511&extra=page%3D1

有師兄話我太理性,所以沉唔到船

但我想問大家溝QQ女目的係咩:smile_41:

只係想屌閪?

揾拍拖feel?

找結婚對像?

其實我3樣都想

但好可惜到而家都未找到生命中另一半

不過純碎享受性樂趣

大陸女仔絕對可以滿足到你

話說小弟Q識到件係東莞既廣西中女

係Q煲一日巳攞到電話,煲一個月電話我叫條女去深圳玩

講真條女個樣又一般重無咩波路

但之前我暗示叫條女吹,條女無出聲即係代表no problem

到見面後真係有D失望,條女皮膚好差

但既然咁耐無出野,梗係要好好玩吓啦:smile_13:

怱怱忙忙食完飯去爆房,係上去之前忽發奇想:smile_30:

入去便利店買杯雪糕

上到房當然要一齊沖涼啦:smile_34:

首先黎個水中簫,一路開住熱水

花灑不停發出 sa sa 聲

嘩.......我要條中女含住熱水幫我吹一陣

跟住又用杯裝凍水叫條中女含住凍水幫我吹一陣

如是者一冷一熱不停交替

終於成億子孫射到佢成口都係:smile_40:

我好努力甘清潔完之後出去床休息.

一路傾計,一路揸波,一路睇電視

真係人生一大享受

跟住玩到咁上吓,何B仔又抬頭啦

我話請條女食雪糕

我攞雪糕出黎,然後將何B仔放入雪糕杯入面

跟住我就同條女講食雪糕啦:smile_30:

條女開頭面有難色,但最後都乖乖地食雪糕

將D雪糕係何B仔由頭搽到袋袋

叫條女食乾淨佢

D雪糕凍冰冰,條女把口又濕又熱

真係非常好feel

後尾我再搽D雪糕由何B仔個頭搽到袋袋,然後到眼仔

跟住條女就由頭食到落眼仔啦

如事者來來回回幾次,中途條女幾次頂唔住去洗手間吐

結果火山又再爆發啦

不過今次真係玩大咗

條女係我射完再一齊沖涼之後問我

係咪成日玩女,我當然例牌話唔係啦

點知條女越講越激動,到最後竟然話我變態

好嬲咁走咗,'呯'一聲關門之後,房內一片死寂

剩低我一個人,果一刻好靜,真係好靜

我問自己點解會變成咁.

我開始懷疑自己究竟係咪變態

但其實無女食重慘過無工返

於是我又計續溝女啦

今次亦係我一個好大遣憾

話說小弟溝了個大波離婚中女

呢條女係上海住咗十幾年

係深圳只住了幾個月

所以無論人品同性格都未被深圳呢個閪城市污染

同呢條女煲一個月電話就出黎見面

當然我係見條女之前巳計算好呢條女食用率高唔高

****有時間再寫................待續****

作者: ming_siu_li    時間: 2009-9-10 01:15

留位   :smile_34: :smile_34: :smile_34:
作者: hi嫂配西哥    時間: 2009-9-10 03:59

作者: QQ_EE    時間: 2009-9-10 10:04

一定要support 師兄...:smile_34:
作者: 念念不忘    時間: 2009-9-10 18:20

作者: 米涼    時間: 2009-9-10 20:17

作者: HoChiSean    時間: 2009-9-10 21:23

作者: ...南京仔...    時間: 2009-9-10 21:51

作者: caac4u    時間: 2009-9-10 22:28

努力,加油...thanks for sharing
如果有相就更好..................
作者: hk牛牛    時間: 2009-9-11 00:21

多謝前輩好詳細的包膠、好羨慕你呀、繼續努力:smile_30:
作者: jim699    時間: 2009-9-11 10:23

多謝詳盡報告
作者: 傻沖999    時間: 2009-9-11 14:52

作者: sabob    時間: 2009-9-12 00:35

作者: jacky1031    時間: 2009-9-12 18:21

作者: zqp    時間: 2009-9-13 01:40

作者: mxl8624    時間: 2009-9-13 06:16

樓主既分享打破左呢到既傳統,唔再係"呀叔叫雞揼邪骨"分享之類,支持!!風流夾風趣
作者: ming_siu_li    時間: 2009-9-13 16:56

引用:
原帖由 hi嫂配西哥 於 2009-9-10 03:59 AM 發表
so   good   ching:smile_o06:
So Far OK:smile_34:
作者: av5    時間: 2009-9-13 20:05     標題: 回覆 ming_siu_li 的帖子

作者: dogname99    時間: 2009-9-14 01:34

作者: pk23622208    時間: 2009-9-14 18:48

作者: mcg169    時間: 2009-9-14 19:01

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-9-14 19:16     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: (煲呔)真淫權    時間: 2009-9-14 19:20

作者: tomboy22    時間: 2009-9-15 23:54

作者: ming_siu_li    時間: 2009-9-21 19:27

引用:
原帖由 QQ_EE 於 2009-9-10 10:04 AM 發表
一定要support 師兄...:smile_34:
Thank For Your Support
作者: edward1628    時間: 2009-9-22 00:45

作者: lung007    時間: 2009-9-22 00:50

作者: ming_siu_li    時間: 2009-9-25 11:30

引用:
原帖由 念念不忘 於 2009-9-10 06:20 PM 發表
:smile_o12: :smile_o12:
無人支持小弟寫落去啦:smile_41:
作者: ming_siu_li    時間: 2009-10-7 18:13

引用:
原帖由 米涼 於 2009-9-10 08:17 PM 發表
後來
我總算學會了如何去愛
可惜
你早已遠去 消失在人海
後來
終於在眼淚中明白
有些人 一旦錯過就不再
後悔也太遲

如果我當年真的和她結婚

今日就唔洗做中年單身漢
作者: ming_siu_li    時間: 2009-10-13 01:50

引用:
原帖由 HoChiSean 於 2009-9-10 09:23 PM 發表
多謝 ching 有心報告, 睇你好都有回憶, 都好過好多人啦
回憶起都有好多唏噓
作者: 1001night    時間: 2009-10-14 23:07

作者: 賤信型喎正仆街    時間: 2009-10-16 13:51

作者: ming_siu_li    時間: 2009-10-27 11:43

引用:
原帖由 ...南京仔... 於 2009-9-10 09:51 PM 發表
依家大部份q女都揾水魚丫:smile_o06:
依家好少好野食
你就好啦:smile_o03:
揾水魚這種Q女很容易食:smile_45:
作者: KKK河童    時間: 2009-10-27 21:20

作者: daniel-yuen    時間: 2009-10-30 09:53

thank for sharing
作者: ming_siu_li    時間: 2009-11-4 18:53

引用:
原帖由 caac4u 於 2009-9-10 10:28 PM 發表
努力,加油...thanks for sharing
如果有相就更好..................
曾經POST過相,但巳删除
作者: cups    時間: 2009-11-13 17:39

做人要做『陳冠希』

樓主,並不是每一個男人也適合結婚,你可以上過這麼多女,也算是不枉此生了。
作者: ming_siu_li    時間: 2009-11-18 16:01

引用:
原帖由 hk牛牛 於 2009-9-11 12:21 AM 發表
多謝前輩好詳細的包膠、好羨慕你呀、繼續努力:smile_30:
大家咁話啦
作者: ming_siu_li    時間: 2009-11-18 17:27

引用:
原帖由 jim699 於 2009-9-11 10:23 AM 發表
多謝詳盡報告
唔洗客氣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)