188Channel

標題: 澳門桑拿dup骨一問 [打印本頁]

作者: 魯迅    時間: 2009-9-7 09:10     標題: 澳門桑拿dup骨一問

作者: fooltiger    時間: 2009-9-7 14:40

引用:
原帖由 魯迅 於 2009-9-7 09:10 AM 發表
大家好 , 本人個朋友想約我去澳門桑拿
佢想開大
但本人不太喜
澳門d 桑拿 (好似打令 , 18 個d...)係咪一定要開大 , 冇得就咁dup骨架 ? 有冇邊間桑拿介紹呀

細路冇去過澳門個頭 , 請指教!!!!!
你要知道(打令)過d叫做浴室一定係開大,而桑拿都有齋揼,但係女女揼多兩揼都想開大,不過如果你真係想齋揼我建意你唔好過澳門啦!哂$哂時間!
作者: alb    時間: 2009-9-7 14:49

作者: gofreego    時間: 2009-9-7 15:20

作者: steeline    時間: 2009-9-7 15:26

想就咁dup骨,都係去18啦,D dup骨女人你見到都唔想起機呀!!:')
作者: 魯迅    時間: 2009-9-7 15:50

作者: alb    時間: 2009-9-7 16:41

作者: steeline    時間: 2009-9-7 17:56

引用:
原帖由 alb 於 2009-9-7 04:41 PM 發表

18 的女有一定保證, 你放心好了, 每隔一段時間會開SHOW, 之後D女企晒係度等你揀.
我都係咁話,真係冇可能揀唔啱...:smile_04:
作者: 害人蜈蚣    時間: 2009-9-7 21:01

作者: 超市蓮華    時間: 2009-9-7 23:37     標題: 回覆 3# 的帖子

作者: 魯迅    時間: 2009-9-8 07:36

作者: benny141    時間: 2009-9-15 22:52

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)