188Channel

標題: 澳門桑拿之旅 [打印本頁]

作者: pjj138222608    時間: 2009-9-5 17:51     標題: 澳門桑拿之旅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 害人蜈蚣    時間: 2009-9-5 21:57     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: pjj138222608    時間: 2009-9-6 16:45

各位師兄,我系澳門翻來呀,接住講翻我入左仙記玩啦,因為我都好耐無來過呀,所以D服務系點都唔多清楚,原來現在有女女系沖涼房幫你沖重要系免費既,入到休息室食左D野,跟住就選女啦,發覺今期D女女都唔錯喔,食用率都有7成到啦,跟住我就選左個身材同樣都唔錯既女女入房開心啦,內容都系果D野。不過同金池比較,系服務上系比金池要差D,但女素質來講就好D。
    最后玩完出休息室上網食野啦,跟住到晚上11點鐘到,系小弟出來玩以來見到最大既場面,居然澳門司警系這個時候出動成30幾人入來查牌,搞到D客都無晒心情玩,最好采就系桑拿經理提早就收到通知,所以查牌前都無安排D客上房,如果無系,甘岩系這個時候系房搞緊野比司警踢門入來,真系比距嚇到陽萎。今日睇翻新聞先知道,原來昨晚成個澳門居然出動百幾個司警出動查牌,不過我既親身經歷發現,澳門D司警做野都系好形式,比D夜場都收到晒消息先來查牌。
作者: jchik743    時間: 2009-9-6 18:04

作者: fooltiger    時間: 2009-9-7 14:26

引用:
原帖由 pjj138222608 於 2009-9-6 04:45 PM 發表
各位師兄,我系澳門翻來呀,接住講翻我入左仙記玩啦,因為我都好耐無來過呀,所以D服務系點都唔多清楚,原來現在有女女系沖涼房幫你沖重要系免費既,入到休息室食左D野,跟住就選女啦,發覺今期D女女都唔錯喔,食用率 ...
梗係啦!呢行係澳門經濟收入重要一環,如果澳門無哂(黃)業,我諗澳門可以摺埋:smile_34:
所以話去澳門玩幾時都咁安全,你有無聽過係澳門玩俾人拉到要拘留呀:smile_34:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)