188Channel

標題: 講開酒吧部長..... [打印本頁]

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-3 21:00     標題: 講開酒吧部長.....

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: choy69    時間: 2009-9-3 21:19

作者: 淫民幣    時間: 2009-9-3 21:34

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-9-3 21:35     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 194417709    時間: 2009-9-3 21:48

作者: 中山新人狼    時間: 2009-9-3 21:53

作者: best1st    時間: 2009-9-3 23:52

作者: 遠航飛機仔    時間: 2009-9-3 23:57

作者: dmei2    時間: 2009-9-3 23:59

作者: 元顏不瘋    時間: 2009-9-3 23:59

作者: cherry8788    時間: 2009-9-4 00:06

作者: turbo3g    時間: 2009-9-4 00:29

作者: popilo    時間: 2009-9-4 00:32

作者: 孟波    時間: 2009-9-4 01:08

作者: 神州行    時間: 2009-9-4 01:28

你好叻呀..........趙完唱:smile_o01:
作者: 特區蟲蟲    時間: 2009-9-4 01:47

引用:
原帖由 choy69 於 2009-9-3 09:19 PM 發表
我想要個啲係寂寞熟女/C9.....會唔會少啲人爭呢??

大家出來開心吓....各有所需!!

Ching,.......有無好介紹呢??
彈條女比你,
加我Q...
作者: chrisornet2    時間: 2009-9-4 02:03

引用:
原帖由 淫民幣 於 2009-9-3 09:34 PM 發表
你是大6仔:smile_o04: ,條女被個港男搶左:smile_o11: ,將個古仔倒轉講:smile_o10:
個古仔有講過, 大陸仔條女被搶既情節咩??
請紅字注明
作者: chrisornet2    時間: 2009-9-4 02:11

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-9-3 11:57 PM 發表
你好叻呀..........趙完唱:smile_o16:
喂~
如果你俾人搶過女, 我同情你, 再勸你回頭是岸.

如果唔係, 請 容許我代表呢度所有出過包膠既c 兄 小9你.

響呢個版度話人趙完唱? 你傻架?
個個報告都係趙完唱報告啦, 我又冇出名, 又冇出相, 地點都冇.
你話我唱緊乜呀?
作者: lickmyass    時間: 2009-9-4 02:34

作者: master1963    時間: 2009-9-4 09:28

多謝ching報告
作者: edward_29    時間: 2009-9-4 09:44

呃西屌唔係問題, 明知人o地有條仔仲要呃到人o地有卵o左跟住唔理人? 師兄你都算有品囉! 條女𡂴你係一件事, 但係你搞到人o地比人打+落仔仲要覺得自己好叻救o左條女! 如果係咁不如你諗o下他朝有日你條女比人中出即飛, 你會點丫? 做人o既o野有時要返得到轉頭好......
作者: 雲昇    時間: 2009-9-4 10:40

作者: 一聲嘯    時間: 2009-9-4 10:44

作者: 瀏覽器    時間: 2009-9-4 10:57

作者: ★彩虹化身俠★    時間: 2009-9-4 11:02

作者: 迷之子    時間: 2009-9-4 11:05

作者: FKUMVM    時間: 2009-9-4 12:43

作者: kelvin1031    時間: 2009-9-4 13:15

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-4 13:42

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-4 01:15 PM 發表

玩女還玩女, 你中出即飛條女, 呢D係好缺德既事, 睇你都唔信有現眼報呢樣野....:smile_27: ........, 如果條女比佢條仔打死左又或者條女有咩諗唔開(覺得條仔唔要佢, 又要落仔之後得左益屈症之類....十萬幾條理由要 ...
呢件事都係女玩我, 我玩女者. 佢自己唔係咁賤, 邊個玩到佢丫.

牛唔飲水, 唔禁得牛頭低.
由其事係佢玩仔先, 想一腳撘兩船.
作者: chrisornet2    時間: 2009-9-4 13:48

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-9-4 11:05 AM 發表
本身我都係想咁講架:smile_30:
又係想用吳彥祖  又係想講結左婚都重掛住佢~~~~直情一模一樣:smile_30:
師兄~~唔好以為條女得閒搵下你  就代表真係鍾意你先得架  
果條女可能係同一時間搵幾個架    睇下邊個有著 ...
sorry, 但係我真係打左"真心膠", 以為你地會明. 原來係我呢d毒男先明.
上邊d女個個都係好鍾意你...d錢/ SAMSUMG牌身份証。
作者: chrisornet2    時間: 2009-9-4 13:58

引用:
原帖由 edward_29 於 2009-9-4 09:44 AM 發表
呃西屌唔係問題, 明知人o地有條仔仲要呃到人o地有卵o左跟住唔理人? 師兄你都算有品囉! 條女冧你係一件事, 但係你搞到人o地比人打+落仔仲要覺得自己好叻救o左條女! 如果係咁不如你諗o下他朝有日你條女比人中出即飛, 你 ...
呢句可能好激, 但係發自內心的: "我根本冇當過上邊d女係人, 完全當佢動物咁玩."

可以我浦齡有唔短, 化左.

我係救o左個沉船既c兄(條女原本條港仔), 條女根本上唔like佢, 如果條女真心like佢, 我都玩唔到咁樣.
就算唔係我, 條女都會跟第二個佬走,仲可能係狼狗, 係咪?
只不過今次係個係我者.
作者: kelvin1031    時間: 2009-9-4 14:02

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-4 14:09

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-4 02:02 PM 發表

你真係唔使解釋咁多, 唔好以為自己咁做只係替天行道, 良心好過D ar?!!haha~~你真係好笑...咁既話唯有接受替天行道既後果, 現眼報law
你又真係唔明俾女玩既c兄, 知道左真相之後, 內心果種忿怒.
作者: ★彩虹化身俠★    時間: 2009-9-4 14:59

作者: terminator4    時間: 2009-9-4 15:04

作者: haecohaeco    時間: 2009-9-4 15:16

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-4 15:24

引用:
原帖由 ★彩虹化身俠★ 於 2009-9-4 02:59 PM 發表
廢話:smile_03: :smile_03:
:smile_30::smile_30:廢話
作者: 迷之子    時間: 2009-9-4 16:09

作者: o靚仔南    時間: 2009-9-4 16:39

作者: Leaver-pull    時間: 2009-9-4 16:54

作者: sai166816681668    時間: 2009-9-4 21:23

作者: jj12345jj    時間: 2009-9-4 23:47

作者: mars45    時間: 2009-9-4 23:48

作者: Q女殺手    時間: 2009-9-5 00:05

作者: jchik743    時間: 2009-9-5 00:12

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-5 00:16

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-9-4 04:09 PM 發表
哈哈~~~睇到呢句真係頂你唔順    你好野:smile_o12: 彥祖兄    得閒帶我去溝女啦   我唔要俾錢架
原來上網講野真係唔駛負責架喎:smile_o16: :smile_o16:
你依家先知咩? 唔止網上嫁, 呢d叫言論自由.
係d 正義JJ 搵野黎講, 每個人既道德/價值standand唔同,
我一早認左係冇當過上邊d女係人, 咁又點? 我響香港一定唔會用返呢套.
有得foc既, 咪foc law. 玩完唔會覺得係咩事.
玩得咁上下時間, 實撞過唔少呢d白痴+貪心女女. 根本唔關靚唔靚仔事.

我唔當佢地係人都有我既道理, 佢地根本乜都唔識, 又冇讀過書, 只係知出黎搵食,
見到d有錢人/香港人, 就菲埋去, 呢個已經係佢地本能.同野生動物冇乜唔同.

佢地d道德標準仲低過我. 佢地都當係我地係羊羊. 我都唔會用香港既standand對佢,  
咁多沉船report, 你都見d沉船既c hing下場係點g架啦.你會同佢玩感情咩?

到底d 道德JJ 係咪連大陸都未去過就響度講?
作者: chrisornet2    時間: 2009-9-5 00:23

引用:
原帖由 haecohaeco 於 2009-9-4 03:16 PM 發表
哂命老作,唔該去第二度,
慳d啦
唔係好明why有d人以為我係晒命, 都講左係發生響年幾前.
溝到條女就實係foc 嫁啦, 不論香港定大陸.
我係響大陸生活, 溝條女小下. 都叫晒命?
你地響香港係咪小完自己條女/老婆會俾錢佢ga?
作者: chrisornet2    時間: 2009-9-5 00:32

引用:
原帖由 jchik743 於 2009-9-5 12:12 AM 發表
何博士話,男人最差就係趙完唱 ... :smile_38:
我係差呀, 如果唔係都唔會響呢個版,
響得呢個版既c hing有邊個可以出黎話自己係好男人.
成個版d report都係趙完唱啦, 唔出名, 唔出相 已經好好.
所以黎得呢個版就唔好做道德jj.
作者: chrisornet2    時間: 2009-9-5 00:53

引用:
原帖由 jj12345jj 於 2009-9-4 11:47 PM 發表
呢條女偷食係爭唔落,但ching都冇蝕底喎,人地仲落埋仔,跟住仲話救佐条港佬,你似哂命多d囉,做人有番d品,有報應架!:smile_39:
玩過foc者, 唔係哂命, 完全冇諗過晒命. 只係玩過有d特別經歷. 講出黎討論下.件事都過左好耐.

老實講, 佢肚里邊果個係咪我既, 都唔係100% confirm.
我都係見過doctor既report, 數日子, 數出黎,
大陸既野真真假假冇人知.

我覺得呢係又係客觀既事實黎喎, 唔通等條女同個港佬 結左婚+有左香港id, 先跟狼狗走, 咁咪仲慘.
拿....話我呢句有問題既, 唔該俾d point. 唔係紅色, 之後 廢話/冇point.
見樓上有呢d冇point既reply 冇得回嫁.
作者: edward1129007    時間: 2009-9-5 06:51

你好叻呀...PK boy....:smile_30:
作者: 迷之子    時間: 2009-9-5 10:13

作者: 迷之子    時間: 2009-9-5 10:17

作者: 麻甩叔叔    時間: 2009-9-5 10:28

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-5 10:30

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-9-5 10:13 AM 發表
連咩叫言論自由都唔識  
就學人講言論自由    我講既你係吹水唔駛抹咀呀~~你估真係讚你咩   
重學人講救左條香港仔   你當自己係咩呀???   唔好睇得自己咁重要啦   
又要將條女講既小小野咁上心  又要係度扮哂玩家 ...
言論自由係唔係唔俾我講故仔?你當我吹水就冇計.
我係覺得呢個唔係咩壞事. 我都冇覺得自己好重要.
話救左條香港仔, 當然唔係有心去咁做.
只係果次玩完覺得有少少特別. 拎出黎講下. 話俾大家知:大陸D女係咁嫁.
原意係想重點放響條大陸女度, 點知你地將重點放響我溝左人地條女度.
作者: chrisornet2    時間: 2009-9-5 10:40

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-9-5 10:17 AM 發表
你講野何來有point呢???  
條女淨係俾你屌到????  其他男人想掂都唔得????
講到自己咁偉大救人:smile_o16:   學人講客觀  學人扮玩家:smile_o14:   
係深圳都唔知有幾多你呢d自以為係情聖既係上面溝女啦:smile_o1 ...
"條女淨係俾你屌到????  其他男人想掂都唔得????" 你知唔知你問乜? 我講過邊句令你有咁既feeling?

我再講多次, 我真係一開始就打左"真心膠", 即係明知唔係.

響夜場玩得既, 都係假假地咁 你溝下我, 我溝下你咁嫁啦. 唔係你去酒吧真係飲酒咩~
作者: 迷之子    時間: 2009-9-5 13:58

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-5 23:44

引用:
原帖由 edward_29 於 2009-9-4 09:44 AM 發表
呃西屌唔係問題, 明知人o地有條仔仲要呃到人o地有卵o左跟住唔理人? 師兄你都算有品囉! 條女冧你係一件事, 但係你搞到人o地比人打+落仔仲要覺得自己好叻救o左條女! 如果係咁不如你諗o下他朝有日你條女比人中出即飛, 你 ...
借一借你個POST
都唔明點解呢個版都咁多衛道之仕.
你地呢D(其實應該係我地) 叫雞人仕 "不如你諗o下他朝有日你條女/個女做雞, 咁你點?"
再五十步笑一百步有意思咩?
唔好再討論個道德問題, 呢個版唔適合!!

做又真係咁做左, 你當我吹水, 咪當故仔聽下做REF. 羅.
但係我真係冇必要, 都冇咁好想像力去作個咁有情節既故仔.

作者: 必勝御守    時間: 2009-9-7 02:22     標題: 回覆 26# 的帖子

作者: gofreego    時間: 2009-9-7 15:50

作者: soman214    時間: 2009-9-7 15:53

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-7 19:29

引用:
原帖由 soman214 於 2009-9-7 03:53 PM 發表
飛咪飛囉
點解要中出呢
呢句好發人深醒, 我都o o 地咀,
可能係果時仲後生有火, 俾人凶完, 有d火火地, 咪玩大佢law.
都有d係意外, 飲大少少就做左d咁野.
作者: johigh    時間: 2009-9-7 19:53

作者: 條利無毛    時間: 2009-9-7 20:00

作者: lung007    時間: 2009-9-7 20:06

作者: chrisornet2    時間: 2009-9-8 21:25

引用:
原帖由 johigh 於 2009-9-7 07:53 PM 發表
条女落左嗰個是你的嗎? 如是, 要做点東西, 不然你跟她都有报应的。
大陸妹, 鬼知咩..佢話係, 都唔係信十足啦.
doctor個report有日子幾時播種(個report一樣唔知真定假).

算啦..就算係,都預左要還.

作者: encorelamlam    時間: 2009-9-8 23:40

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)