188Channel

標題: 有無人喜歡,要條女著裙... [打印本頁]

作者: cantona777    時間: 2009-9-3 15:18     標題: 有無人喜歡,要條女著裙...

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: manuelchung    時間: 2009-9-3 15:21

作者: 無政府118    時間: 2009-9-3 15:28

呢D動作成日做
冇乜feel
玩下制服刺激D
作者: Gyklo    時間: 2009-9-3 15:32

作者: 美人    時間: 2009-9-3 16:11

作者: jacky1080    時間: 2009-9-3 16:20     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: hk.ko    時間: 2009-9-3 16:44

拉開條裙及底褲就可以進入....推車...正呀!最好女女patpat有啲肉地,打起來特別爽!
作者: 唐白虎    時間: 2009-9-3 17:02

作者: 國產凌凌漆    時間: 2009-9-3 18:03

作者: 96544    時間: 2009-9-3 20:38

條裙同條底褲都唔除仲正,如果係t back仲正:smile_13:
作者: エスメラルダ    時間: 2009-9-3 21:57

作者: 何維權    時間: 2009-9-3 23:20

作者: mymindkei    時間: 2009-9-4 17:28     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: issacsac    時間: 2009-9-10 01:29

各位c hing,小弟亦甚喜要老婆一回家,不換衫即開波,拿起及膝灰色裙,除一邊肉絲,加ky即插,香水加汗味,扯晒.
作者: エスメラルダ    時間: 2009-9-10 16:18

作者: 何維權    時間: 2009-9-10 16:28

作者: issacsac    時間: 2009-9-10 21:40

及膝裙冇得揀,因是老婆銀行制服,但每次她放工回家,每週總有壹兩次衝動要開波,其實及膝裙只要向上捲,都好方便玩狗仔ga,反而牛仔裙冇咗OLfeel wow, 而且她穿牛仔裙時,不會着c 袜高跟ga.
作者: エスメラルダ    時間: 2009-9-10 21:43

作者: issacsac    時間: 2009-9-10 22:19

都算ge, 只不過她已30yrs, 不能與四仔d女比較,但起碼係堅OL,波與law 都未走樣, 去到茶餐廳都有馬佬𥄫佢大比,尤其食lunch,係絲足+銀行制服,以前有一次我突然超硬,即場去九公出嘢,但曰頭泥ga,只能上砲塔,把細佬放入她大比間狂磨,雙手死抓她屁股,拉向自己係咁磨,出咗勁多,老婆唯有着住冇底絲袜返公司繼續下午工作.
作者: エスメラルダ    時間: 2009-9-10 22:30

作者: issacsac    時間: 2009-9-10 23:04

不能叫索,ok咁la,我又較喜歡西裙+絲足,夫婦性生活算合拍ge. 你呢? 愛女友穿裙+絲袜ma?
作者: issacsac    時間: 2009-9-11 00:55

引用:
原帖由 cantona777 於 2009-9-3 03:18 PM 發表
要條女著裙,站立推車

仲要推車時候,打條女女patpat

好正

100% agreed, +面鏡就perfect!
作者: Gyklo    時間: 2009-9-11 09:20

作者: Ice-Angel    時間: 2009-9-14 22:20

作者: issacsac    時間: 2009-9-14 23:10

引用:
原帖由 Ice-Angel 於 2009-9-14 10:20 PM 發表
我都鍾意女仔著裙搞

響公眾地方揭佢裙, 揭到入房

除under , 跟住就插

射落佢條裙到
正!志同道合,抽起裙腳,拉低c mu即屌,本人於kowloon park常用此招出嘢,懶理有佬𥄫.
作者: 阿姆佛倫奇    時間: 2009-9-14 23:21

我都係意條女著裙
尤其係短裙
要搞都好方便:smile_47:
作者: issacsac    時間: 2009-9-14 23:41

引用:
原帖由 阿姆佛倫奇 於 2009-9-14 11:21 PM 發表
我都係意條女著裙
尤其係短裙
要搞都好方便:smile_47:
短裙老婆就少着,近排去親街都着legging,要佢着住裙比我屌,只有襯佢放工.
作者: bo2yoho    時間: 2009-9-15 00:33

作者: 人妻熟女    時間: 2009-9-15 00:49

作者: issacsac    時間: 2009-9-15 00:54

引用:
原帖由 bo2yoho 於 2009-9-15 12:33 AM 發表
絲足+銀行制服:smile_47: :smile_47: :smile_47:
至愛組合之一
再加3吋斗令爭仲正, 入面換埋lace吊帯襪就起碼扑2,3次

issac師兄,有無你老婆絲足+銀行制服ge sexy相可以睇下ar
其實...老婆已是中女一名,都ng太喜歡扑野,次次都係我request,剛剛都有開波,因見到佢今晚返泥時,着左漆皮高跟,我即硬,拿拿声㩒佢埋牆,佢彎身向前,我企後面用狗仔屌,我一路un住屌,佢對漆皮高跟會gi gi 声,超頂引.
作者: bo2yoho    時間: 2009-9-15 21:40

作者: 歌舞技町    時間: 2009-9-15 23:12

引用:
原帖由 cantona777 於 2009-9-3 03:18 PM 發表
要條女著裙,站立推車

仲要推車時候,打條女女patpat

好正

梗係有啦!! 成日都會同女友講,話佢著短裙、迷你裙好靚好吸引!仲會同佢去買迷你裙,所以佢好多迷你裙,夏天好多時都著,OL短裙、校服裙乜都試過、著住嚟做正爆!
作者: エスメラルダ    時間: 2009-9-16 17:29

作者: 超級潛水人員    時間: 2009-9-16 19:29

作者: issacsac    時間: 2009-9-16 21:36

引用:
原帖由 bo2yoho 於 2009-9-15 09:40 PM 發表
中女唔係會要多d ga咩??
ha, 伙好彩, 佢又肯比你咁開波wor
有無撕爛對絲襪ar??
咁射左去邊先??
我又ng覺ar,但佢月ng肯,我就月想屌,鬼唔望佢做咗弟d馬nut佬打飛机的對象,其實老夫老妻,有得比我屌就算lu,有時都玩撕爛絲襪ge,因佢會提我:"對襪喺bank鈎爛左,要撕就c呢對 la",我埂ng同佢客氣,撕爛絲襪嘅西位,撥埋佢條黑透底衭一邊,又是用狗仔屌佢,不過例牌不准剝裙,即連裙/高跟被我un住屌.
作者: エスメラルダ    時間: 2009-9-16 21:50

作者: Ice-Angel    時間: 2009-9-17 23:35

作者: philipyip72    時間: 2009-9-29 11:03

作者: issacsac    時間: 2009-9-29 12:03

引用:
原帖由 philipyip72 於 2009-9-29 11:03 AM 發表
我鐘意女友穿緊身西褲,做前戲個陣隔住褲摸好正!
近排刀覺d OL 着低腰貼蘿西衭幾正,有D現晒底衭印TIM,但屌個陣咪要先剝鞋,再除衭LAW, 係公園屌唔到WOR.
作者: amx04x    時間: 2009-9-29 20:58

作者: lwan9357    時間: 2009-9-29 23:09

作者: 乜都得架    時間: 2009-10-13 15:33

作者: issacsac    時間: 2009-10-15 17:18

引用:
原帖由 乜都得架 於 2009-10-13 03:33 PM 發表
著住黎肛交真係一流
真善慕, 我老婆嚴禁屌史眼架! 捽吓就ok.
作者: エスメラルダ    時間: 2009-10-15 20:18

作者: issacsac    時間: 2009-10-16 01:08

引用:
原帖由 エスメラルダ 於 2009-10-15 08:18 PM 發表

you still can enter her. just a little bit inconvenient.
在家ok, 係公園除晒衭, 得件恤衫同對高踭鞋,ng 係幾好掛.especially now very cool wor!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)