188Channel

標題: 見完QQ女後話我質素低劣,影衰晒D香港人Ching請評下理, [打印本頁]

作者: Rickydog    時間: 2009-8-24 19:34     標題: 見完QQ女後話我質素低劣,影衰晒D香港人Ching請評下理,

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: gary15999    時間: 2009-8-24 19:46

作者: yan680    時間: 2009-8-24 19:51

:smile_13: 雖然人有原則係好事...不過 ...500蚊又何需咁著緊:smile_27:  :smile_45: 仲叫人去廁所食煙..咁假如我唔鍾意人0係我面前食飯..我同你一齊出街時叫你去廁所食飯又得唔得:smile_27:   借錢0既野就另一回事:smile_13: 不過同個女仔出街..飲飲食食係男仔比呢d 可以講話係基本禮儀.你約得人出街都想比個好印象人掛@@..我諗你做人睇開d...玩都會玩得開心d.....人地食幾支煙你就咁睇人..人地又咪係用500蚊黎試緊你..:smile_42: 我唔覺得你慳左500蚊好叻仔..你只係浪費左之前放落去條女度0既時間同心血:smile_13:
作者: 龍龍~    時間: 2009-8-24 20:01

作者: 淫民幣    時間: 2009-8-24 20:21

作者: monster2046    時間: 2009-8-24 20:26

作者: 胡姬爸爸    時間: 2009-8-24 20:33

作者: wongkit820    時間: 2009-8-24 20:53

作者: HoChiSean    時間: 2009-8-24 21:06

作者: ox9    時間: 2009-8-24 21:11

咁斤斤計較,不玩也吧~
作者: kcwstanley    時間: 2009-8-24 21:19

作者: rat_o    時間: 2009-8-24 21:23

作者: 追數王.    時間: 2009-8-24 21:25

作者: 米涼    時間: 2009-8-24 21:36

作者: LWCW    時間: 2009-8-24 21:40

有冇諗吓佢點解態度冷淡??佢第一次同你去玩都尊重你全日唔抽煙,但你只係諗住食佢,咁你有冇尊重過佢.QQ女都係人,約人出來玩就要以朋友看待,唔好仲當人係ge.況且第二次出來玩時佢都話咗佢失業財困,而你又對佢嘅困難不啾不彩,佢邊有心機去玩啦.唔好成日諗住食到先考慮畀錢.如果係咁你就不如同佢開門見山講啦.
換轉係我,我第二次係食飯時就畀一仟幾佰佢,情況可能唔同哂.
要收穫就當然要付出啦.付出越多收穫越大.唔好成日左計右計.
你真係cheap,兼影衰香港人.
引用:
原帖由 Rickydog 於 2009-8-24 07:34 PM 發表
以下是我朋友的遭遇,請各位Ching評下理:

我最近在QQ(不是在K)識左過在CP的K做媽咪助理的QQ女,傾了幾星期然後約她到深圳玩了一天,她去玩時的態度比較冷淡,最後我冇食到佢但也紿了她百元多元當車錢。我自已吾食煙, ...

作者: 米涼    時間: 2009-8-24 21:43

作者: kinzzz    時間: 2009-8-24 21:48

作者: bblock    時間: 2009-8-24 23:44

樓主你唔食煙又怕煙味,第一次見完就要拉黑啦,佢跟本唔系你想揾果D;人地財困借五百啫,你無咪唔好上去囉,你同得佢去玩就預左啦。樓主你系要純情玉女先岩你,最好任你點果種會好D。
作者: soqk    時間: 2009-8-25 00:12

鑊鑊都全程黑面, 你都"捱", 有乜謂,
呢啲擺明要錢又無服務既一早就一腳伸開佢啦
錢既野你情我願, 佢比唔到服務你都無咩好講

但你小家到要打到上網搵人"評理", 你的確......
作者: chili7831    時間: 2009-8-25 00:24

作者: 057057    時間: 2009-8-25 00:43

作者: gfoley    時間: 2009-8-25 01:37

作者: 特區蟲蟲    時間: 2009-8-25 01:46     標題: 回覆 1# 的帖子

你都比人插得多啦,
要講的各ching都差唔多講完,
我忍唔住插多你一野,
我都係不準女人食煙,
一知道就絕交,
試過幾個,
都是咁樣處理,
........
條女沒野做,
你怕沒錢還,
呢點極衰,
借出去的錢,
條女真還比你,
你有意思收咩,
你數口太精,
........
我比人講係on9,
使左幾百食唔到Q女.
.......

作者: gogoaway    時間: 2009-8-25 01:55

作者: hong3113520    時間: 2009-8-25 02:34

作者: kc31    時間: 2009-8-25 03:03

作者: 偷呃拐騙蒙    時間: 2009-8-25 09:30

作者: ming_siu_li    時間: 2009-8-25 14:35

引用:
原帖由 Rickydog 於 2009-8-24 07:34 PM 發表
以下是我朋友的遭遇,請各位Ching評下理:

我最近在QQ(不是在K)識左過在CP的K做媽咪助理的QQ女,傾了幾星期然後約她到深圳玩了一天,她去玩時的態度比較冷淡,最後我冇食到佢但也紿了她百元多元當車錢。我自已吾食煙, ...
唉...........你朋友完全唔了解條女係為咩目的見你朋友

條女擺明為錢而來,無錢收梗係屌你朋友啦

只可以講句你朋友抵撚死
作者: third    時間: 2009-8-25 15:29

作者: 淫民幣    時間: 2009-8-25 16:01

作者: deco9933    時間: 2009-8-25 20:22     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: lung007    時間: 2009-8-25 21:15

作者: wai1031    時間: 2009-8-25 22:51

作者: Shunkun    時間: 2009-8-26 02:32

作者: 火麒麟.    時間: 2009-8-26 10:59

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-8-26 11:20     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: samsonmei    時間: 2009-8-26 11:27

作者: James少爺    時間: 2009-8-26 11:50

作者: edward1628    時間: 2009-8-27 02:36

作者: 物流閒人    時間: 2009-8-27 03:18     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: wataru    時間: 2009-8-27 10:17

作者: bigheadhead    時間: 2009-8-27 17:06

作者: fbcangus    時間: 2009-8-27 21:04

作者: LotusElise    時間: 2009-8-27 21:21

中學讀Econ都有教啦,當需求和供應不符,就不會有市場,交易也不會成功
作者: 7650246    時間: 2009-8-28 16:52

作者: atobellini    時間: 2009-8-29 22:24

作者: 嫣然灬①笑    時間: 2009-8-29 22:49

作者: bun55555    時間: 2009-8-30 00:07

YOU ARE A TROUBLESOME MAN!
作者: 神屌大俠    時間: 2009-8-30 23:24

作者: @peter@123    時間: 2009-9-2 11:04

作者: KIT2000_HK    時間: 2009-9-2 17:25

作者: kisskisslips    時間: 2009-9-2 21:39

作者: glamchen    時間: 2009-9-3 09:18

作者: love20031606    時間: 2009-9-4 15:48

過程好正常:smile_o04:
作者: sa116941    時間: 2009-9-4 19:11

作者: jerrychak    時間: 2009-9-4 20:11

作者: 富富商    時間: 2009-9-7 11:06

你真係影衰晒D香港人
出來溝女先要付出,但唔一定有收穫
你好計較,不如你直接問佢500蚊去爆房好過啦
浪費條女時間,人地做得媽咪助理是但找個客去爆房分分鐘多過500啦
比其他人屌,同你屌有分別咩
c兄..人地用500蚊黎試緊你
作者: wingho92    時間: 2009-9-7 13:53

引用:
原帖由 物流閒人 於 2009-8-27 03:18 AM 發表
唔死都無用啦! 500蚊都要出個post, 唔好出黎玩, 反屋企訓啦!
算啦師兄,呢度我見到好多人都系甘,
例如:有樓主好滿意甘出個300蚊飛機餐報告,馬上就會引來回覆者笑樓主 on 9, 好能貴等。
又例如:有樓主好滿意甘出個160蚊快報告,又會比人笑 on 9 等等

呢度大部分人,把那三幾百、甚至只是三幾十會看得很大。
還是,那些師兄喜歡認叻呢?

吾好話為左500蚊就出post

有 d 師兄,為左比吾比十蚊 Loocker 仔小費都出 Post 長篇大論鬧餐飽啦,
慘得過又必定有人認同及回應,死未?
作者: 十惡不赦    時間: 2009-9-7 21:29

一句到尾 "你是個杏加橙" 你自己處處算住人 但又怕死"sit底"
咪話出去識女仔 你連基本做朋友的格也沒有 如果那個女人說你影衰香港人 她說的沒有錯
700萬人當中包括我同好多師兄都比你就咁一野影衰左
作者: andylouis1    時間: 2009-9-11 23:35

作者: 一一一個    時間: 2009-9-12 21:51

作者: 太田胃散    時間: 2009-9-13 00:25

作者: 098807    時間: 2009-9-13 14:08

作者: Les.y    時間: 2009-9-16 15:01

作者: (煲呔)真淫權    時間: 2009-9-16 16:08

作者: 偷呃拐騙蒙    時間: 2009-9-16 16:55

作者: kl123456789    時間: 2009-9-16 23:59     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: terry726    時間: 2009-9-17 09:21

作者: kctang    時間: 2009-9-17 10:03     標題: 影衰人

作者: 2料王    時間: 2009-9-17 20:02

作者: CP-COPY    時間: 2009-9-18 12:42

作者: wctong08    時間: 2009-9-18 13:37

作者: 小_文    時間: 2009-9-18 16:24

作者: 迷之子    時間: 2009-9-19 12:20

作者: (東莞仔)    時間: 2009-9-28 04:13

作者: 安達仔    時間: 2009-9-28 10:53

這就是國內文化....
作者: andyhkw28    時間: 2009-9-28 13:11

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)