188Channel

標題: 純粹想過夜,如果想推油,飛機餐,邊間好同多野食,價錢 [打印本頁]

作者: ronaldo2005    時間: 2009-8-23 00:01     標題: 純粹想過夜,如果想推油,飛機餐,邊間好同多野食,價錢

作者: ttvvmanman    時間: 2009-8-23 02:38     標題: 大富豪

大富豪正good
作者: davidloveada    時間: 2009-8-23 02:54

作者: pjj138222608    時間: 2009-8-23 11:38

樓主,澳門真系無咩飛機餐正喔,因為絕大部分人去到澳門都唔會吃飛機餐既,如果你話齋按摩澳門D場手勢都幾好,大富豪手勢系一流,不過其他就無咩好,按摩果D都系上年紀噶,同你打飛機都無意思啦。講真,還掂都去到澳門,一于搞下野啦,金池較為實惠D,服務又可以
作者: torontoontario    時間: 2009-8-23 14:57

引用:
原帖由 pjj138222608 於 2009-8-23 11:38 AM 發表
樓主,澳門真系無咩飛機餐正喔,因為絕大部分人去到澳門都唔會吃飛機餐既,如果你話齋按摩澳門D場手勢都幾好,大富豪手勢系一流,不過其他就無咩好,按摩果D都系上年紀噶,同你打飛機都無意思啦。講真,還掂都去到澳 ...
:smile_38:請問師兄你話金池咁實惠唔知佢地收開啲乜價錢同包咗啲乜服務呢? 因為近期將會返港探親渡假所以必定會去澳門玩吓啲桑拿, 所以做定資料擋案以免到時比人揾老襯! Thanks!:smile_41:

作者: 電波老年    時間: 2009-8-23 16:13

作者: pjj138222608    時間: 2009-8-23 16:57

金池系現在澳門來講算系比較抵玩啦,再加上服務有保證,自從上年澳門所有桑拿升價后,金池都算系我主場啦,因為比較實惠,但有時都會去下其他場轉下口味。現在金池1069元臺式,系香港港澳碼頭成功旅行社買套票就1269包來回船票。包搞野全套啦,系休息室有遊戲玩,都幾有意思既。不過如果師兄系外國翻來,甘就要豪D試多幾個場啦,除左金池,我推18桑拿啦,因為系澳門最夠氣派,最熱鬧既場,當然價錢都系比較貴,系港澳碼頭成功旅行社買套票都要一千六百幾呀,如果去到選模特,重要加500,不過18系澳門桑拿當中,女系最靚同最多既。師兄,最好你就去成功旅行社問下,果度會有人介紹給你噶,祝你翻來港澳玩得開心啦,你系邊樹翻來呀
作者: 超市蓮華    時間: 2009-8-23 19:22     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: 害人蜈蚣    時間: 2009-8-23 19:51     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: steeline    時間: 2009-8-24 00:48

引用:
原帖由 ttvvmanman 於 2009-8-23 02:38 AM 發表
大富豪正good
如果一定要選,我都話係大富豪:smile_52:
作者: Whyman1972    時間: 2009-8-24 11:03

作者: 超市蓮華    時間: 2009-8-24 20:09     標題: 回覆 4# 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)