188Channel

標題: 夜晚好dry..又同女友鬧交...自己打出泥玩下 [打印本頁]

作者: 點子    時間: 2009-8-17 02:25     標題: 夜晚好dry..又同女友鬧交...自己打出泥玩下

作者: yandaohl    時間: 2009-8-17 02:40

haha... nice... thanks for sharing...
hope you and your gf get well soon
作者: 點子    時間: 2009-8-17 02:54

作者: fatken115    時間: 2009-8-17 03:04

作者: vincent.w    時間: 2009-8-17 07:16

作者: anny80h    時間: 2009-8-17 07:46

好剌激喎 驚唔驚人地入黎啊:smile_41:
作者: CCandy    時間: 2009-8-17 09:54

引用:
原帖由 點子 於 17-8-2009 02:25 發表
大家好..其實我睇左引板都有一陣ga啦...
無奈女友唔比我post 野...今晚好dry...只好玩下啦...請多多指教^_^"
話說考試前幾日同女友去左班frd度一齊溫書...
一溫就溫左4,5粒鍾...突然間我個frd話溫到好累...去睇陣 ...
gf 唔俾都仲出.. :smile_o10: 轉個頭就愈出愈多愈出愈多:smile_o13:
作者: 點子    時間: 2009-8-17 10:28

作者: CCandy    時間: 2009-8-17 10:49

引用:
原帖由 點子 於 17-8-2009 10:28 發表

哈 依個新account 安全準備做足 捉到都死口唔認啦-___-"
追post 睇咪知囉:smile_o01::smile_o01:
作者: 點子    時間: 2009-8-17 11:07

作者: jamshwong    時間: 2009-8-17 12:39

作者: Vantofler    時間: 2009-8-17 15:26     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: punkysuen    時間: 2009-8-17 18:45

作者: zim214    時間: 2009-8-17 22:44

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-8-18 13:52     標題: 回覆 1# 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)