188Channel

標題: 比個人妻收服左!! (COMPLETED!) *多謝支持,請繼續叫喊!* [打印本頁]

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-5 15:21     標題: 比個人妻收服左!! (COMPLETED!) *多謝支持,請繼續叫喊!*

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 終極無常    時間: 2009-8-5 15:26

作者: hk90314517    時間: 2009-8-5 15:27

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-5 15:39

等我食埋個麵先...:smile_27:
作者: bemp5    時間: 2009-8-5 15:40     標題: 回覆 1# 的帖子

thanks for your report 等你下集
作者: Happy_Everyday    時間: 2009-8-5 15:42     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: sonic19    時間: 2009-8-5 15:44

作者: milkoilbread    時間: 2009-8-5 16:04

作者: free_hkben    時間: 2009-8-5 16:37

師兄勁,,,,等你
作者: seduction    時間: 2009-8-5 16:40

作者: KIM_821    時間: 2009-8-5 16:49

作者: loganlam    時間: 2009-8-5 16:51

作者: 車厘龜    時間: 2009-8-5 16:57

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-5 16:59

好好好~ 估唔到閒日都有咁多人支持! Part II!

佢泊好車未熄匙就問我,呢個時間多唔多人落街

我話唔知喎,做咩咁問

"唔理喇”

我仲解緊安全帶,佢就突然間搞我小 Carl !

我著左件籃球背心同波褲落去,佢就響我條好闊ge褲管度伸手入去

......重點係......

我慣左裸睡所以衝落去時無著返條 Boxer!

佢一摸到就奸笑跟住就一手拉低我個seat 位,成個人即刻訓左響度.....

得我越漲越大ge小 Carl 高高咁企硬!

佢就一手捉住佢,但小 Carl 梗係唔肯就範,係都伸出個頭!

"你好曳呀,生日快樂都唔同我講!”

原來係佢生日,但老公去左公幹...... 我就照講 Happy Birthday 啦,佢就話

"Hap 唔 happy 就睇下你表現喇"

我想 "哦" 都未 O 得切個嘴,就發左個 "啊~~~~" 音出來

佢個口已經含到小 Carl 頭實一實......隻手仲係咁磋我袋袋

其實我好怕守停車場個 范生巡場,話哂我自己喳車又見佢,同屋企人出去又見佢......

我就一路咁諗防止自己走火!

呢個人妻把口係極正,佢明明擘到好大咁入,但竟然覺得好緊,仲會轉條利好似你插緊咁

但你又唔見佢個頭郁架喎

我心諗...佢千祈唔好含晒+深喉,唔係我爆梗,加上我果日下晝先同個女仔爆過房左3q,呢家爆埋真係怕佢失望 ...... :smile_30:

呢頭諗住果頭佢就含淨少少,佢試左幾下落唔到

"衰仔,你都幾大呀下,阿姐好少收服唔哂全部架!"

"咁搞你咁失望,呢個 Birthday 係咪唔 Hap......啊~~~~"

佢真係一口氣吞噬左小 Carl......雖然好快出返來 (因為佢都啃親haha),但就真係咁大個仔第一次比人含得哂!

"收服左." 佢好自信咁笑住

我話不如上去啦,呢度都危險架嘛

佢就熄匙但都要舐埋小 Carl 頭d 透明液體先比我走......

我新手,想問個推薦 button 係咪比讀者襟架...係ge 請多多支持啦~~~~

作者: jamshwong    時間: 2009-8-5 17:04

作者: paulau1969    時間: 2009-8-5 17:04

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-5 17:07

真係諗起都回味

btw, 包包d 相好正! =P
作者: eddielin67    時間: 2009-8-5 17:12

好似好精彩咁喎!:smile_o05:
作者: 信你一成    時間: 2009-8-5 17:13

作者: 作野王    時間: 2009-8-5 17:17

作者: 信你一成    時間: 2009-8-5 17:40

作者: 基浩小學生    時間: 2009-8-5 17:44

作者: Dreadnough    時間: 2009-8-5 18:00

作者: studio4e    時間: 2009-8-5 18:06

support support part 3
作者: shun2008    時間: 2009-8-5 18:18

作者: 伕子    時間: 2009-8-5 18:27

作者: wh_jacky    時間: 2009-8-5 18:27

作者: toyroy    時間: 2009-8-5 18:31

support
作者: sonic19    時間: 2009-8-5 19:16

作者: dennisrodman131    時間: 2009-8-5 19:24

作者: co2co2    時間: 2009-8-5 19:36

作者: jumboleung    時間: 2009-8-5 21:11

作者: fishg4    時間: 2009-8-5 21:11

作者: free_hkben    時間: 2009-8-5 21:34

師兄醒
師兄勁:smile_30:
作者: savisavi3    時間: 2009-8-5 22:14

作者: mtvong    時間: 2009-8-5 22:49

推左啦 ! 快d出晒 佢啦 !!
作者: milkoilbread    時間: 2009-8-5 23:34

作者: wet69    時間: 2009-8-5 23:39

作者: daywalker    時間: 2009-8-6 00:07

作者: daywalker    時間: 2009-8-6 00:09

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 00:16

多謝哂! 我努力緊第3 part 架喇~ 好快有得睇!

請多多支持!
作者: 信你一成    時間: 2009-8-6 00:26

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 00:54

講到呢度,不如我講下個人妻ge 外形啦

其實我響車入面就覺得佢有d似 郭秀銀 x 鄺尾雲

對波就一定似前者喇! 佢喳車時對波大到掂到個呔盤,我仲好心提佢校返好個seat 位以免有危險時,個氣袋彈出來都唔夠佢對肉球有用 hahaha

不過有好有唔好啦,其實我一向都鐘意長腿ge 女士 (好似包包d 相咁 haha) ,但佢雖然唔高,但都應該有165,差我個零頭位到啦

腳都係一般,但皮膚真係無得彈

滑到呢......好似d沐浴露廣告咁有陣香味添!(佢仲話沖左涼先出來,真係有備而戰!)

知道佢滑就梗係摸過啦!上到我屋企,佢突然變得好靜,好似等我發落咁,仲企響窗邊睇d鄰居熄燈未

我就從後攬實佢,"乜你而家又放生我喇咩",開始響佢耳邊吹氣,又錫佢條頸,佢就襯就手繼續招呼小 Carl,我對手就梗係寬衣解帶喇,我用左兩秒就啪開佢個扣,對波仲即刻有少少跌出來咁

"又話少玩,解bra解得你咁熟手......不如入房啦,我怕有人見......"

我地就係咁車住入房,托住佢條頸訓慢慢放佢落去張床,然後就開始用條利睇下佢係咪全身都咁滑!

其實佢都唔輕磅,呢樣原本又係唔太arm我,但因為佢夠放,真係咩都抵返

佢一個轉身責住我,"頭先都未試真你呀",就再向小 Carl 進攻......我好怕佢攻陷,所以就同佢來個側身69,一於鬥耐力!(小提示:性學家話過,側身其實係玩69最理想ge 位置,各位可親身印證一下)

呢場決鬥最終比我扳回一局,因為唔洗5分鐘佢已經比我條利引到成個人坐左響我個口上面又自摸又叫喇!

......真係呢,如果佢吹多小 Carl 5分鐘我都唔知仲有無貨,話哂果日已經第5次......

之後佢猛叫忍唔住,仲話要去洗個面,唔想咁快玩完,我就帶佢去 Toilet

響佢洗面ge時候就扮野整跌左之牙擦落佢雙腳之間,話要執返,等佢張開雙腿......

大家知咩事啦,佢end up 用力捉實個水龍頭,差d扭爆個熱水制...到時我都唔知點同阿爸阿媽解釋喇......

後進玩左一陣,就拉左佢入房,丫估唔到一入到去佢就好精神,推我落床乘勢騎上來,仲要係背住我,成個 Pat Pat 響我面前 chok 下 chok 下,即刻match返之前睇果套 AV 咁!好彩老豆果晚有事返左公司(我諗都係佢AV 都睇唔完就趕住走ge原因:smile_30: ),唔係佢d叫聲實穿煲!

比佢騎完之後就到我用返男上女下(又係我最少用ge位),但佢真係一個好對手,即使最傳統ge 位,佢都搞到好多野出來,淨係佢叫 "啊~~真係好入呀,好入呀~~~入過我老公呀啊~”都夠啦

其實我無意同其他人比,包括佢老公,但好明顯呢個世界真係有好多呢d人妻所以出來...haha

講返正題啦,我見佢對腳比我long 左響膊頭都一陣,就放返落來,等佢好似成個人卷埋左咁入佢,唔少心 hi 到佢d 腳指, 佢竟然叫得仲激!

原來呢個姐姐對腳掌好敏感,哈,咁我就舐下佢對腳,又邊插邊按摩佢腳掌,搞到佢d水多到我成個枕頭都係(因為sip左落去,玩過ge人都明啦)

最後仲出左來用小 Carl 敲佢相腳,而家諗返都有d fetish feel~ 唔係佢咁投入我都唔咁做hahaha

玩左差唔多成半個鐘有多,佢就捉住小 Carl 話好多汗要沖沖身,我就梗係奉陪啦,入到去先知原來佢想繼續收服我

作者: 信你一成    時間: 2009-8-6 01:07

作者: daywalker    時間: 2009-8-6 01:24

作者: ITSC    時間: 2009-8-6 01:30

作者: 門徒168    時間: 2009-8-6 01:38

作者: fishg4    時間: 2009-8-6 01:41

作者: Ice-man    時間: 2009-8-6 01:49

作者: 安娜詩    時間: 2009-8-6 02:08

作者: heaethan    時間: 2009-8-6 02:13

support u ..... very good.... 唔知之後仲會有幾多篇呢, 好期待!
作者: daywalker    時間: 2009-8-6 02:14

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 02:36

都最後一篇啦~ 邊做得咁耐

=P

等多d 人回先打埋 HAHA
作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 02:37

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-6 02:08 AM 發表
勁喎,真係話做就做即出現:smile_30:
係呀, 我都係咁大個仔第1次由識到做咁快手 hahaha

你都好正呀~ d profile pic 真係吸引
作者: Claymore    時間: 2009-8-6 03:49

ching係msn點可以無端端識到個人妻呢
不如講黎聽下~~
作者: 安娜詩    時間: 2009-8-6 03:51

作者: 安娜詩    時間: 2009-8-6 03:52

作者: Claymore    時間: 2009-8-6 03:57

annna你呢幅簽名相真係引死人...
作者: 安娜詩    時間: 2009-8-6 04:35

作者: fk0270    時間: 2009-8-6 06:00

作者: vincent.w    時間: 2009-8-6 07:10

作者: jamshwong    時間: 2009-8-6 09:06

作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 09:27

作者: JZX100    時間: 2009-8-6 09:42

作者: 天生小淫賊    時間: 2009-8-6 10:07

作者: bunbun5448    時間: 2009-8-6 10:11

作者: caak105    時間: 2009-8-6 10:20

引用:
原帖由 Carl_Y 於 2009-8-6 00:54 發表
...響佢洗面ge時候就扮野整跌左之牙擦落佢雙腳之間,話要執返,等佢張開雙腿......

大家知咩事啦,佢end up 用力捉實個水龍頭,差d扭爆個熱水制...到時我都唔知點同阿爸阿媽解釋喇......

在下不才,請問係咩事呢......??
作者: Raymondtse    時間: 2009-8-6 10:27

Dear Brother: Support, Support, Support......
作者: daywalker    時間: 2009-8-6 10:43

作者: ~leahdizon~    時間: 2009-8-6 11:01

作者: jacky1031    時間: 2009-8-6 11:13

作者: flashbee    時間: 2009-8-6 11:17

Thanks for happy report !
Waiting for the next !
作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 11:24

作者: daywalker    時間: 2009-8-6 11:28

作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 11:35

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 11:36

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-8-6 11:35 AM 發表

咁上面個張你咪流晒鼻血??
咁我都...仲... 頂得住ge

haha
作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 11:38

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-6 03:52 AM 發表
你肯定外表吸引!
Thank you very much!
可能個個人睇有唔同感覺呢~ 我未必靚仔ge =p

你有興趣都可以睇下呀 haha =]
作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 11:40

引用:
原帖由 caak105 於 2009-8-6 10:20 AM 發表

在下不才,請問係咩事呢......??
既然你要我講到咁白...咁講啦

我執左隻牙擦之後就在幫佢用口,搞到佢忍唔住,猛咁叫我插佢

咪係咁囉~ :smile_30:
作者: daywalker    時間: 2009-8-6 11:41

作者: kenny9453    時間: 2009-8-6 11:43

作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 11:43

作者: dennisrodman131    時間: 2009-8-6 11:44

作者: dennisrodman131    時間: 2009-8-6 11:47

作者: rocky3210    時間: 2009-8-6 12:10

作者: daywalker    時間: 2009-8-6 12:25

作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 12:26

作者: daywalker    時間: 2009-8-6 12:29

作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 12:31

作者: daywalker    時間: 2009-8-6 12:32

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 12:59

好好好~ 為左唔好再比包包話我回post 唔出 post~ 最後一part 來喇~ =p

我地入左去 toilet 之後就開始洗白白,我仲多手帶左個套套入去!

一路洗一路嘴,又響入面玩多次前奏,最後我訓左響浴缸度,佢就起勢咁騎我,個pat pat 淺起d水花,我諗有d水喉水加埋佢d水......因為我清水無理由係咸掛:smile_13:

佢一路坐仲一路問我,"今次仲唔坐爆你"

為左令佢覺得自己會成功,我仲捉實佢個大pat pat 起勢咁用力chok

佢就當然叫到巔啦,而我......我就慢慢坐起身響佢耳邊講

"你攰唔攰呀,要唔要休息下呀......"

你知啦,佢都唔輕架嘛,佢搞多陣真係盆骨都爆......個浴缸又唔似張床......

"你仲未收服到我喎"

佢就二話不說,轉頭呷一啖凍水,就含哂小 Carl !

咁佢來回搞左10分鐘到......我就真係完全比佢收服喇......

佢就無吞到,不過我出左之後,佢仲含多啖凍水幫小 Carl 清潔乾淨,真係一絕

"真係比你搞到散哂,都唔知係我收服你,定係你收服我"

望下個鐘,我地前後搞左粒幾兩粒鐘......

之後訓到第2朝就送左佢落去停車場

"你屋企無人再打比我啦"

就係咁喇!
作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 13:02

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-8-6 11:43 AM 發表

出post啦...
:smile_o02:
好好好,唔洗激動~出左啦

仲有無多d相相睇呢
作者: 小剛GUY    時間: 2009-8-6 13:06

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 13:08

引用:
原帖由 小剛GUY 於 2009-8-6 01:06 PM 發表
支持:smile_34:  
我仲只係食到嫩人妻  未食到熟:smile_22:
係?都好啦~我果個都唔係好熟

得閒傾下 =]
作者: dennisrodman131    時間: 2009-8-6 13:08

作者: dennisrodman131    時間: 2009-8-6 13:09

作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 13:09

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 13:11

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-8-6 01:09 PM 發表

ok ?
sure sure

我都係隨口問下,估唔到你咁認真 =]

果條係電話繩? =P
作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 13:13

作者: Carl_Y    時間: 2009-8-6 13:15

包包

你都好似好中意粉紅色wor =P
作者: milkoilbread    時間: 2009-8-6 13:15

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)