188Channel

標題: 兩年前的激情.....(page 3#32&37 / page 4 #48) [打印本頁]

作者: ookkman    時間: 2009-7-31 12:40     標題: 兩年前的激情.....(page 3#32&37 / page 4 #48)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: arthuryau8699    時間: 2009-7-31 12:54

先留後睇:smile_30:
作者: dontworry0837    時間: 2009-7-31 12:55

作者: SPJJ888    時間: 2009-7-31 13:11

作者: dontworry0837    時間: 2009-7-31 13:15

作者: FATCHIU01    時間: 2009-7-31 13:57

SUPPORT師兄呀, 甘之後呢 ?
作者: seraph.666    時間: 2009-7-31 14:05

作者: hk90314517    時間: 2009-7-31 14:23

作者: co2co2    時間: 2009-7-31 14:47

作者: fileman    時間: 2009-7-31 14:52

作者: 迪拉''回樂    時間: 2009-7-31 15:02

引用:
原帖由 ookkman 於 2009-7-31 12:40 發表
HHII 各位, 小弟係第一次出 POST, 因為失業中, 在家百無了賴, 只好日日入來看人家的精彩回憶, 最後都忍不住回憶自己曾經的激情.

她是我以前公司的同事, 開始入到去時, 對她完全沒有感覺的, 她是有少許 baby fat,  ...
係咪 祖男 同 欣兒呀..
thanks for sharing.. :smile_35:
作者: 遠兒    時間: 2009-7-31 15:10

SUPPORT師兄呀, 甘之後呢 ?
:smile_38:
作者: 亞波羅    時間: 2009-7-31 15:26

support too; thx for sharing :smile_30:
作者: smallcannon2002    時間: 2009-7-31 16:17

作者: 夜遊骨精    時間: 2009-7-31 16:48

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-7-31 16:51     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: CCandy    時間: 2009-7-31 17:05

引用:
原帖由 ookkman 於 31-7-2009 12:40 發表
HHII 各位, 小弟係第一次出 POST, 因為失業中, 在家百無了賴, 只好日日入來看人家的精彩回憶, 最後都忍不住回憶自己曾經的激情.

她是我以前公司的同事, 開始入到去時, 對她完全沒有感覺的, 她是有少許 baby fat,  ...
咁佢第一次俾左你:smile_o10:
作者: jamshwong    時間: 2009-7-31 17:08

作者: ookkman    時間: 2009-7-31 17:42

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-31 05:05 PM 發表

咁佢第一次俾左你:smile_o10:
係....仲要係企係度咁比左......另外仲有好多次都好激...............
作者: ookkman    時間: 2009-7-31 18:02

引用:
原帖由 co2co2 於 2009-7-31 02:47 PM 發表
傳聞中o既「後樓梯之王」原來係師兄你ar:smile_40:
其實唔止後樓梯, 後來我轉左公司, 而公司厠所係走廊出面而且係獨立一格的, 我叫過她上來跟住兩個人入去再做愛都試過兩三次, 做完之後佢就走, 我就入番 office 繼續 ot.....好爽架, 又試過去爆房, 後樓梯時佢又試過著裙坐係樓梯到做愛........總知好多好多....
作者: paddylau    時間: 2009-7-31 22:26

作者: springpocket    時間: 2009-8-1 01:07

支持...你出埋落去...加油
作者: 舞者    時間: 2009-8-1 01:19

作者: whR@bbiT    時間: 2009-8-1 01:31

作者: ookkman    時間: 2009-8-2 01:23

引用:
原帖由 whR@bbiT 於 2009-8-1 01:31 AM 發表

果然夠激~!!!
咁都冇試過俾人發現~!
咁耐都無比人發現過, 好彩者 , 其實每次都好激架同好盡興....... :smile_40:
作者: 人笑風生    時間: 2009-8-2 01:34

作者: caac4u    時間: 2009-8-2 02:04

而家仲有冇下文? 呢2年是拍拖果隻?
作者: sleepless_hk    時間: 2009-8-2 18:04

作者: ookkman    時間: 2009-8-3 10:10

引用:
原帖由 人笑風生 於 2009-8-2 01:34 AM 發表

你仲有無打算打落去架?
當然有興趣打落去啦 !!!!! 慾知更多結果, 請留意本文......:smile_40: , 請問你係男定女來架???
作者: ookkman    時間: 2009-8-3 10:11

引用:
原帖由 caac4u 於 2009-8-2 02:04 AM 發表
而家仲有冇下文? 呢2年是拍拖果隻?
分左手差不多一年啦我地己經, 其實我同佢係偷食架..... .........
作者: CCandy    時間: 2009-8-3 10:12

引用:
原帖由 ookkman 於 31-7-2009 17:42 發表

係....仲要係企係度咁比左......另外仲有好多次都好激...............
第一次咁樣無左:smile_o08:
作者: ookkman    時間: 2009-8-3 10:26

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-3 10:12 AM 發表

第一次咁樣無左:smile_o08:
果次只係有小小血.....之後有次又係樓梯玩到咁上下, 差不多去到朝早五點幾六點, 係星期六來的.......跟住聽到出面有人開匙闗門鎖鐵閘, 佢話佢老豆呀媽去旅行, 而家屋企無人, 咁我就問佢入去佢房得唔得 ? 佢話好呀, 一入到佢梗係即刻繼續咀佢同係咁渣啦, 一路咀一路渣一路入房......

一入到房即刻推佢落床, 係咁好溫柔咁咀咀, 一路係咁渣波波, 真係一手渣唔晒架, 係咁咀耳仔, 頸, 之後即刻除 bra 奶乳頭啦仲洗講 :smile_40: .
之後我自己除褲先, 因為牛仔褲比較辛苦係床度, 除淨條底咁舒服好多呢, 開始捉佢手摸我 JJ , 而我又唔客氣咁摸佢下面, 我對佢下面己經好熟, 知佢邊個位最舒服, 其實每係樓梯都摸到佢彎晒腰面紅紅咁叫, 仲好大力咁捉住我手講頂唔順, 唔要手, 要插呀.......咁入到房你估我會點呢.........打到呢到我又變硬左.......
作者: CCandy    時間: 2009-8-3 10:53

引用:
原帖由 ookkman 於 3-8-2009 10:26 發表

果次只係有小小血.....之後有次又係樓梯玩到咁上下, 差不多去到朝早五點幾六點, 係星期六來的.......跟住聽到出面有人開匙闗門鎖鐵閘, 佢話佢老豆呀媽去旅行, 而家屋企無人, 咁我就問佢入去佢房得唔得 ? 佢 ...
咪即刻推佢落床囉:smile_o13::smile_o13:
作者: ykdeng0064    時間: 2009-8-3 11:03

快d繼續出嘢.. 巴打!!!
作者: ookkman    時間: 2009-8-3 11:23

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-3 10:53 AM 發表

咪即刻推佢落床囉:smile_o13::smile_o13:
咁梗係啦, 時間係會等人架 ))))))))))))) :smile_47: :smile_46:
作者: hk1838    時間: 2009-8-3 17:23

作者: ookkman    時間: 2009-8-3 17:47

引用:
原帖由 ookkman 於 2009-8-3 10:26 AM 發表

果次只係有小小血.....之後有次又係樓梯玩到咁上下, 差不多去到朝早五點幾六點, 係星期六來的.......跟住聽到出面有人開匙闗門鎖鐵閘, 佢話佢老豆呀媽去旅行, 而家屋企無人, 咁我就問佢入去佢房得唔得 ? 佢 ...
好..而家繼續埋下集先得.....
上次講到我自己除左條牛仔褲之後佢就摸我條野, 我又禮上往來啦,開始時我都係用中指塞入佢下面係咁 "巢", 等佢感受下我手指的靈活性, 佢開始扭腰時我知可以進行下一步了, 就係向 g 點出法, 我中指繼續插佢, 但雙手指公呢就可始摸佢 g 點, 搵左一陣之後就摸準到個位, 之後聽到佢係呀叫....呀....sh......下......呀......呢 d 聲我諗各位女仔都叫過, 而各位師兄都聽過, 真係好好聽架, 係咪????? 咁大約摸左幾分鐘, 佢開始都係講唔要呀....唔要呀.....頂唔順呀......(但係我仲頂得順架麻), 咁我繼續咁摸佢 g 點, 之後我縮開手....輪到另一高潮, 就係本人架口同利啦 !!!!!! 我即縮去床尾, 將佢對腳張開, 之後一口係吸住佢隻鮑魚, 一路係咁吸.....一路係咁奶佢外唇.......係呢個時候我眼珠向上望下佢, 佢個頭係 "吉" 起左望左住, 但係咁.....sh....shi......士呢sh lo 係咁呻吟......好明顯係超級頂唔順....(各位女仕認唔認同????), 我繼續用口服待佢多幾分鐘後佢d水己經係咁出來, 床單位濕晒.....d 水有小小咸咸地, 但最緊要另到佢盡興...佢用手係咁按我個頭落佢下面, 即係話大力d奶佢啦, 咁我咪加多兩錢肉緊啦, 鬼叫你係我條女咩, 之後我爬上去上身再吻佢耳仔....佢又好縮開, 因為佢耳仔又係好敏感....佢係咁縮, 搞到我要用手按實佢個頭, 撥開佢頭髮, 係咁含佢耳仔邊, 之後又用利尖沿佢耳邊係咁奶, 此時佢隻手係咁攬實我要, 之後係咁向下摸我個 pat pat , 最後係咁渣落佢, 我問佢入得未呀 ??? 佢一早己經吞晒口水係咁點頭,,,,,,,,,但係我都未入, 用條野係佢門口係咁輕輕掃下掃下, 總知要另佢超級頂唔順一排後先至插入去, 咁樣先可以另佢慾仙慾死架麻........
作者: ookkman    時間: 2009-8-4 11:08

各位姐妹有無想睇本人著 under 的扯旗相呢????? 有就覆啦喂:smile_46:
作者: 終極無常    時間: 2009-8-4 11:46

作者: sw411914    時間: 2009-8-4 12:54

作者: ookkman    時間: 2009-8-4 13:57

引用:
原帖由 ookkman 於 2009-8-4 11:08 AM 發表
各位姐妹有無想睇本人著 under 的扯旗相呢????? 有就覆啦喂:smile_46:
相就影左, 但貼唔到上來 ?? 可否有人教教我呢 ????
作者: edonedon    時間: 2009-8-5 07:05

thanks report
作者: ookkman    時間: 2009-8-5 12:11

其實我仲幾掛住佢......有時打電話聽下佢把聲......腦海還有她....
作者: sanduke    時間: 2009-8-6 22:46

作者: ookkman    時間: 2009-8-7 00:48

各位仲想唔想睇埋同佢其她的性經驗呢 ????????????
作者: MRSVIVI    時間: 2009-8-7 01:16

作者: sam310    時間: 2009-8-7 09:05

thx post wor~~
作者: ookkman    時間: 2009-8-8 00:23

記得有一次比較簡 d 架, 係咁樣的.....

有晚佢同同事去 k, 我無去到, 但經過佢地唱 k 附近, 咁我打電話比佢叫佢出來見我一陣, 之後我拉左佢去又係後樓梯, 但呢個後樓梯比較多人的, 因為唔係屋苑內, 係在停車塲內, 所以一到後樓梯後即同佢打車輪....伸利.....係咁利叠利狂車, 一手梗係渣佢波啦, 另一手就攬腰, 佢都有 d 扭腰 (即係頂唔順的反應), 之後渣波的手轉為巢下面, 嘩 ))) 一摸落佢原來己經濕晒:smile_40: .......之後當然又係用我架中指進入佢架西西 ~~~ 勁爽呀 (係佢勁爽), 不過我都爽...hehehehehehe, 時間只係大約 10 分鐘, 突然聽到腳部同人聲, 即刻搞番好 d衫散水))))))
作者: gri    時間: 2009-8-8 11:00

THX 4 SHARE
作者: 0哥哥    時間: 2009-8-8 11:41

作者: ookkman    時間: 2009-8-8 12:02

引用:
原帖由 0哥哥 於 2009-8-8 11:41 AM 發表

好似有D外賣Feel添wor~
當係熱戀中時係咁架啦 .....唔通你未試過咩 ?????????/:smile_40:
作者: ookkman    時間: 2009-8-9 23:48

有無女女女女女女女女呀 ??????????????????????? :smile_38:
作者: Hkwargod    時間: 2009-8-10 00:08

引用:
原帖由 ookkman 於 2009-8-8 12:02 PM 發表

當係熱戀中時係咁架啦 .....唔通你未試過咩 ?????????/:smile_40:
ching....戰績輝煌WOO
作者: ookkman    時間: 2009-8-10 00:46

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-8-10 12:08 AM 發表

ching....戰績輝煌WOO
咁呢 d 野雙方架者.......條女又姣姣地呢 :smile_40:
作者: ookkman    時間: 2009-8-10 23:46

有無女女女女女, 好想同你地交流下呀 )))))))))))))))))))):smile_44:
作者: ookkman    時間: 2009-8-11 14:51

點解會咁靜架呢 ????????????? 無咩人有反應架呢 ???????????????????????????????????????????????:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_14: :smile_14: :smile_15: :smile_15: :smile_04: :smile_04:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)