188Channel

標題: 又係汕頭遊,汕頭女好難溝.............+通 [打印本頁]

作者: 曦霖    時間: 2009-7-24 22:43     標題: 又係汕頭遊,汕頭女好難溝.............+通

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 曦霖    時間: 2009-7-24 22:44

呢間就係E+汕頭最多人去既SO7酒吧

某日係入面片人地既包房內貌

你地試過係包房入面食"獅奄"咁騎利未,所以拍底留影

呢個就係5月份細佬出REPORT既公主啦,唔知你地有無印象,戈晚約既出黎無遲到仲早到左

你睇佢玩得幾開心,細佬咀佢無格手,不過後黎佢話細佬花心........呀唔係,係太多情,所以大家無來往了,當時細佬唔MIND架,因為仲係開心期

作者: 曦霖    時間: 2009-7-24 22:45

又係某日去左第間叫"落格"(上年有出過REPORT)既酒吧,行埋去揀BUT食檸檬既女女,幾靚女架,唉~~迷人的眼晴又要帶白超:smile_o03:

細佬話就話去公幹,但就日日無所事事,得閒去下呢度,又去下第度能下雀,呢個就係上個REPORT講細佬FOC左既女女,無野做就叫佢陪我行下公園,飲下茶,真係好似老夫老妻咁架,呢D係我開心期既QUALITY OF LIFE

金砂公園,入場費一元一個,當日細佬又影衰你地班香港人啦,2蚊都無,個門口姐姐問我有幾多,我搞左好耐先搞到1.3(無錯,細佬身上真係有3分紙幣),俾我入左去

FOC 女女

哎呀??

好野,得左,你睇佢玩得幾開心

1係出面就玩得咁開心,見到呢個就心裡覺得好唔舒服,好像俾家中老虎騎著

作者: 曦霖    時間: 2009-7-24 22:45

得呢張相無?

今次上去終於試過啦,1個人25蚊,同FOC女2個人埋單先50(無小費有紙巾送)  註:我返港前食好似加了價,E+係27蚊

第一輪

第二輪(之後再加女女食左2件旦糕,我加一碗粥告終,抵!!)

呢個最好食,但唔知叫咩,每個都整粒奄春旦,蝦及豬肉(唔係燒賣,因為佢有燒賣的)

某日食既羊腩煲,成盆羊腩連煲堆單都係8X蚊,香港88蚊佢老味斬得10舊都唔知有無俾你 (E+無得食了,因為熱天佢地整季唔會開的,驚人中鼠呱)

作者: 曦霖    時間: 2009-7-24 22:46

細佬失意時日日在家食老味,1個粉肝加鵝肉都係$20蚊

係咪品牌都要打格仔架??唔會扣分呱

呢個DANCER幾得架,(請打橫看),識左可以食,BUT話要$XXX(UNDER1000,其係叫平),ME唔J,要$$NO TALK

後記:細佬呢2個月成日都係戈度,發覺你識一二個本地人基本上可以叫識左半個汕頭地方既人,LUN上LUN上LUN原來大家都識,可能呢D就係成日佢地講既"架GI冷",好似頭先我食檸檬既女女,係上個星期同阿仔去玩佢話介紹條女我識,幾得架8成已故藝人陳X連,9成日本偽人小雪,細佬有個SKILL就係靚女過目唔忘,我記得佢就係上次同食檸檬女女一台,1問之下佢同我講檸檬女都有黎,帶左我去佢張台到玩,抄左佢牌,下次又叫佢出黎食下飯俾我食下檸檬唔開心多下吧........  (完住先,等我開心返再寫個開心REPORT,AMEN)

後記:你地知啦,寫一個REPORT要好耐架MA,細佬呢段時間仲有一個正宗FOC REPORT,係由香港討論區帶契既,過程瘋回路轉+抵死,聽日又要上去,下WEEK返黎再寫

如果心情平復返既話又會有開心相(SORRY,細佬E+好少出肉照了)
作者: Yougowego    時間: 2009-7-24 22:47

作者: 6:30    時間: 2009-7-24 22:50

作者: szesze1025    時間: 2009-7-24 22:52

作者: 曦霖    時間: 2009-7-24 22:56

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-7-24 10:52 PM 發表
呢幅未打喎
O SHIT,多謝CHING提點,終於知道邊度夠淫蝕,千修萬修就衰係呢個張度:smile_o02:
作者: chi982204    時間: 2009-7-24 23:00

作者: CP~WIN    時間: 2009-7-24 23:01

作者: fengliu3    時間: 2009-7-24 23:01

作者: 挪威的森林    時間: 2009-7-24 23:03

作者: 刀劍合一    時間: 2009-7-24 23:04

作者: 風月夜遊人    時間: 2009-7-24 23:48

作者: 波盤預言家    時間: 2009-7-24 23:48

作者: Sugii    時間: 2009-7-24 23:53

作者: derek2009    時間: 2009-7-25 00:09

Thanks for report......
作者: balsamo    時間: 2009-7-25 00:12

作者: 116713tt    時間: 2009-7-25 00:19

作者: 西田美沙    時間: 2009-7-25 00:39

作者: tonywong950    時間: 2009-7-25 00:40     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: Happy_Everyday    時間: 2009-7-25 01:19

作者: tommy62263113    時間: 2009-7-25 01:54

作者: kijima    時間: 2009-7-25 02:04

作者: 魔鬼紳士    時間: 2009-7-25 02:17

作者: 魔鬼團長..88    時間: 2009-7-25 06:24

作者: 樟深兩頭遊    時間: 2009-7-25 06:33

作者: 樟深兩頭遊    時間: 2009-7-25 06:35

作者: 魔鬼團長..88    時間: 2009-7-25 06:46

作者: 樟深兩頭遊    時間: 2009-7-25 07:26

作者: CP伏特加    時間: 2009-7-25 10:20

Thanks for your sharing
作者: simonhing99    時間: 2009-7-25 10:30

作者: hongkongpeoples    時間: 2009-7-25 10:35

作者: leung135868    時間: 2009-7-25 15:44

汕頭之星..你係得既:smile_o12:
作者: owl_2005    時間: 2009-7-26 17:38

作者: EVERGREENLI    時間: 2009-7-26 23:29

作者: 看不透    時間: 2009-7-27 00:13

作者: dmcdmc    時間: 2009-7-27 06:32

thanks for report and photo
作者: funny2006    時間: 2009-7-27 08:15

作者: simonkok    時間: 2009-7-27 10:48

作者: nansh118    時間: 2009-7-27 13:08

作者: SYFGEE    時間: 2009-7-27 13:14

作者: wayway6822    時間: 2009-7-27 14:56

作者: littleboy1990    時間: 2009-7-27 15:02

作者: DIUnaME    時間: 2009-7-29 11:20

作者: stormcat    時間: 2009-7-29 15:24

作者: okacheung    時間: 2009-7-30 15:50

作者: kelvin_3900    時間: 2009-7-30 19:14

作者: 史拜達文    時間: 2009-8-1 13:49

作者: man24tg    時間: 2009-8-1 13:54

作者: hojan    時間: 2009-8-3 05:19

作者: piyou    時間: 2009-8-3 12:49

作者: Filipo    時間: 2009-8-3 14:42

作者: alex3d    時間: 2009-8-8 11:14

作者: 茶裏王    時間: 2009-8-8 12:37

作者: sukiwonder    時間: 2009-8-8 13:24

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)