188Channel

標題: 同QQ女酒店過夜 [打印本頁]

作者: rhythm2007    時間: 2009-7-14 22:49     標題: 同QQ女酒店過夜

作者: goodlife    時間: 2009-7-15 00:03

引用:
原帖由 rhythm2007 於 2009-7-14 10:49 PM 發表
如題: 最近想在深圳羅湖同QQ女糸酒店過夜  這段時間怕不怕掃酒店?
我去開果間酒店(響水圍)而家日日有保安坐lift口
登記果時d姐仔話要登記兩個人既資料(不過我都係登記左一個)
總之就小心d啦
作者: pythias08    時間: 2009-7-15 01:04

作者: thomaswt341    時間: 2009-7-15 15:04

作者: 米涼    時間: 2009-7-15 20:53

作者: goodlife    時間: 2009-7-15 22:54

引用:
原帖由 thomaswt341 於 2009-7-15 03:04 PM 發表

我都系住呢間, 系有張台系 lift 口呀, 但系冇人叫我登記喎.
我checkin果時佢話如果有朋友一齊住既話要登記埋
但係果時我女友未到,所以淨係登記左我
之後我同女友一齊返去果時佢都無叫我登記
應該都係做樣俾有關部門睇
但係我又試過夜晚見到有單身女子想搭lift,結果俾保安叫住要check佢房卡
作者: goodlife    時間: 2009-7-15 22:55

引用:
原帖由 米涼 於 2009-7-15 08:53 PM 發表

就黎唔使去啦 :smile_o13:
有私人竇口 :smile_o01:
話晒間野一開張我就去,大大話話都去左2年幾
點都有d感情既:smile_30:
有d做得耐既服務員叫得出我個名添:smile_42:
作者: 精液大師    時間: 2009-7-17 09:16

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-7-15 10:55 PM 發表

話晒間野一開張我就去,大大話話都去左2年幾
點都有d感情既:smile_30:
有d做得耐既服務員叫得出我個名添:smile_42:
請問C兄即係邊間&幾錢:smile_13: ? 為左兄弟過兩日可能務死上去:smile_19:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)