188Channel

標題: 大家有咩好玩既指壓場介紹呀 [打印本頁]

作者: nonono16    時間: 2009-7-6 22:38     標題: 大家有咩好玩既指壓場介紹呀

作者: nonono16    時間: 2009-7-6 23:09

作者: fooltiger    時間: 2009-7-7 03:39

引用:
原帖由 nonono16 於 2009-7-6 10:38 PM 發表
呢度好似好少人玩指壓場 指壓比起一樓一真係正好多
呢排小弟玩開指壓 仲想試下玩中出添 :smile_47:
聽講金x港同埋金x玉 有得玩 唔知真唔真呢
大家有咩好介紹呀???:smile_04:
嘩!乜仲有人去玩指壓,金x港d女好唔掂喎
作者: 啦叭    時間: 2009-7-7 10:07

老細唔撚好賣廣告啦?2 間嘢刀係你嘅!嘜呢輪好撚靜咩?換柒晒班C 9先講啦!:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:
作者: wallacepigpig    時間: 2009-7-7 10:42

引用:
原帖由 nonono16 於 2009-7-6 10:38 PM 發表
呢度好似好少人玩指壓場 指壓比起一樓一真係正好多
呢排小弟玩開指壓 仲想試下玩中出添 :smile_47:
聽講金x港同埋金x玉 有得玩 唔知真唔真呢

大家有咩好介紹呀???:smile_04:
咁危險玩中出, 呢兩個場你自己去埋佢啦, 打死我都唔去呀........
作者: soman214    時間: 2009-7-7 15:40

作者: nonono16    時間: 2009-7-7 16:00

作者: wallacepigpig    時間: 2009-7-7 17:34

引用:
原帖由 nonono16 於 2009-7-7 04:00 PM 發表
師奶服務好嘛...比咁能多錢唔玩中出唔得架  :smile_34:
算把啦老友, 個市唔係淡成咁呀嗎! 就算係都唔應該要你班c9同d客玩中出啦, 你良心過唔過意得去呀!
作者: nonono16    時間: 2009-7-7 17:40

作者: Jimmychan05    時間: 2009-7-7 19:00

c9同d客玩中出,好撚驚呀:smile_o14: :smile_o14:
作者: garychanyy    時間: 2009-7-7 20:43     標題: 回覆 10# 的帖子

作者: 奶西朱仔成    時間: 2009-7-7 22:39

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)