188Channel

標題: ?晶理髮報告 [打印本頁]

作者: 大測量師炳文    時間: 2009-7-4 14:15     標題: ?晶理髮報告

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ki000525    時間: 2009-7-4 17:27

作者: 快手快腳    時間: 2009-7-4 19:09

作者: 大測量師炳文    時間: 2009-7-4 19:49

嘩!唔係嘛?師兄去?邊呀?定係師兄似放蛇呀?晶精喎?有無去錯第間呀?
老闆娘今日都?度!
下一次我再去幫你屌個老闆娘!
作者: siukeung141    時間: 2009-7-4 20:08

作者: pm769    時間: 2009-7-4 20:08

作者: 大測量師炳文    時間: 2009-7-4 20:14

嘩!大佬!我呢頭俾亞玲口爆完一落樓就用手機出報告,師兄,下回等我一路吹一路出  報告好嗎?
作者: ch209    時間: 2009-7-4 20:16

作者: aron692002    時間: 2009-7-4 21:16

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2009-7-4 19:49 發表
嘩!唔係嘛?師兄去?邊呀?定係師兄似放蛇呀?晶精喎?有無去錯第間呀?
老闆娘今日都?度!
下一次我再去幫你屌個老闆娘!
炳文C兄,哩個網都有阿sir𥄫架,老板娘都系小心為上呀,之前小弟喺度出個報告,過2日就被人踢場,小弟唔敢同老板娘講話系度賣廣告呀:smile_30:
作者: 快樂股民    時間: 2009-7-4 21:29

作者: 大測量師炳文    時間: 2009-7-4 21:40

我同呢間理髮店無關係。唔係賣廣告。
只係分享,別無其他目的。
如有對老闆娘任何不便特此致歉。
作者: 大測量師炳文    時間: 2009-7-4 21:41

作者: aron692002    時間: 2009-7-4 22:18

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2009-7-4 21:41 發表
有唔洗致歉咁緊要.我所指嘅老板娘系第間場,而所指(廣告)即系報告呀:smile_30:

引起C兄誤會,sorry:smile_30:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)