188Channel

標題: 鑫華報告~(絕對唔係賣廣告) [打印本頁]

作者: v藍天使v    時間: 2009-6-29 01:31     標題: 鑫華報告~(絕對唔係賣廣告)

作者: cherry8788    時間: 2009-6-29 01:38

作者: tango367    時間: 2009-6-29 01:39

第一個推:smile_30: :smile_30:
作者: 1314hello    時間: 2009-6-29 01:42

作者: canon123    時間: 2009-6-29 01:50

本人好耐mo上來~都好耐mo打報告??
register on 25th Jun. only 6 posts!!!
next time, do not say that and I may believe that this is not an AD.
作者: cherry8788    時間: 2009-6-29 01:51

作者: v藍天使v    時間: 2009-6-29 01:55

作者: happyeveryday    時間: 2009-6-29 01:59     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 弗弗    時間: 2009-6-29 02:11

引用:
原帖由 v藍天使v 於 2009-6-29 01:55 AM 發表

我ac 一早比之前個榮耀板主bad左lo= =bad原因唔好講la~ 都過左去~我唔開一個新ac 又點打報告呢? 再來我係唔係賣廣告我相信大家看完我呢個報告大家心中有數lo
真係把鬼火~平時都費事上呢個網~諗往得閒同大家分享下 ...
算把啦...過左咁耐囉..仲記住佢做乜丫..
作者: Francisma    時間: 2009-6-29 02:59

作者: 神拳米路奶    時間: 2009-6-29 03:18

作者: jasonkw18    時間: 2009-6-29 03:35

作者: c華    時間: 2009-6-29 03:51

作者: 一聲嘯    時間: 2009-6-29 04:08

作者: ttywd    時間: 2009-6-29 04:30

作者: Mr.Achilles    時間: 2009-6-29 05:58

打左咁多字的包膠點都要支持下
作者: 金田717    時間: 2009-6-29 08:47

作者: Nzero    時間: 2009-6-29 08:54

我記得藍天使,當年你做過版主,感謝分享原創報告!

作者: 羅比堅尼2008    時間: 2009-6-29 09:24

作者: master1963    時間: 2009-6-29 09:50

多謝ching報告
作者: ricky    時間: 2009-6-29 10:15

作者: 0715tcw    時間: 2009-6-29 11:35

作者: yuen0928    時間: 2009-6-29 12:16

作者: 精盡報國    時間: 2009-6-29 12:25

作者: jacksfo04    時間: 2009-6-29 13:01

作者: EC0225    時間: 2009-6-29 13:13

作者: impotence    時間: 2009-6-29 14:27

作者: wypang966    時間: 2009-6-29 14:51     標題: 回覆 1# 的帖子

鑫華 ...... 咪搞:smile_27: :smile_27:
作者: PUIII    時間: 2009-6-29 16:21

作者: happybar168    時間: 2009-6-29 16:26

作者: smallcannon2002    時間: 2009-6-29 16:28

作者: 28802688    時間: 2009-6-29 17:58

作者: 苦男仔    時間: 2009-6-29 18:04

作者: v藍天使v    時間: 2009-6-29 19:18

作者: 神臺貓屎    時間: 2009-6-29 19:19

作者: v藍天使v    時間: 2009-6-29 19:22

作者: jacheung2008    時間: 2009-6-29 19:25

作者: wspan    時間: 2009-6-29 19:34

作者: 浩加達    時間: 2009-6-29 20:35

作者: 風月夜遊人    時間: 2009-6-29 20:38

作者: zz426438    時間: 2009-6-29 20:42

作者: fkfk2009    時間: 2009-6-30 00:02

作者: 奇洛杜雷斯    時間: 2009-6-30 00:38

作者: koreansam    時間: 2009-6-30 01:07

甘撚多字, 無心機睇
作者: pk古仔pk    時間: 2009-6-30 01:20

作者: lokshu    時間: 2009-6-30 01:26

作者: dipsy198    時間: 2009-6-30 01:49

作者: LivingDeath    時間: 2009-6-30 02:15

作者: 孟波    時間: 2009-6-30 17:47

作者: 弗弗    時間: 2009-7-1 02:42

引用:
原帖由 Francisma 於 2009-6-29 02:59 AM 發表

畀人踢撚爆咗咪死撐啦﹗

呢個場心撚照了﹗老西場,屈九你做全套,地方污糟,僅次於海燕。咪撚累人啦﹗

新註冊又話好耐冇上嚟,早透啦﹗:smile_34:
藍天使個舊ac..係比以前既超級版主潰爛王ban左既..佢舊AC註冊應該05年..比你早兩年左右啦..佢做過音樂版其中一版既版主既..我睇你註冊日期..你應該都末黎度玩既..

個場西吾西我就真係吾知啦..末去過呀..不過..我相信藍天使一定吾賣廣告既..
作者: 弗弗    時間: 2009-7-1 02:45

引用:
原帖由 impotence 於 2009-6-29 02:27 PM 發表
"本人好耐mo上來~都好耐mo打報告~希望大家鍾意~"

ching , 你個 account 係 2009年6月25日至註冊 .... 請問你有幾耐冇出過 report 呀 ? :smile_27:
佢太約三年度左右..好似係06年BAN左AC既..真實日期太耐啦...吾係好記得啦..
作者: 弗弗    時間: 2009-7-1 02:49

引用:
原帖由 孟波 於 2009-6-30 05:47 PM 發表
多謝c-hing絶對唔係廣告既鑫華報告...c-hing你開咗A/C幾日啫...咁就話好耐無出post架啦....呢個場去過一次...認真麻麻....:smile_30::smile_30::smile_38:
佢舊AC06年左右比超版BAN左..最近再開新AC出帖...米話好耐冇出帖囉..佢舊AC早你好多年註冊啦..早你4年左右啦..你係09新註冊既..又點會識佢丫..最哀以前D精華冇晒丫..吾係都可以整條連線..比你去睇啦..
作者: 弗弗    時間: 2009-7-1 03:00

引用:
原帖由 v藍天使v 於 2009-6-29 07:18 PM 發表

M年咁耐的事了- - 好耐mo上,上返仲見到咁多兄弟係度玩~咪打下報告玩下lo~
我仲好掛往當年 同強哥 征戰沙咀同下沙- - 仲有幾次報告都想打埋- -但係
我好鬼怕打左出來又比人串- - 咁樣真係mo咩野意思~.~攪事的人s ...
好似冇咩識既人係度啦...就算係以前識既都開分身上黎啦..阿咪都間吾中上黎既..佢用左巴閉仔個名上黎啦..Y'NOT都開左新名啦..KK老師都開新AC囉...ANDAY之前都做緊飲食版版主既..最近都冇撈啦..雖然以前我地有D誤會..不過..見到你比D新仔掘..忍吾住又出句聲..幫你平反下啦..冇朋友做都吾駛做仇人架嘛..更何況..我一向性格都係吾記仇既..邊個錯邊個岩都好啦..過左去米算啦...祝你生活愉快...有緣網上見啦..
作者: Francisma    時間: 2009-7-1 03:01

作者: oldman88    時間: 2009-7-1 03:56     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: v藍天使v    時間: 2009-7-1 05:17

作者: yatat    時間: 2009-7-1 16:33

作者: 同一夢想    時間: 2009-7-1 23:07

作者: GD2    時間: 2009-7-1 23:08

作者: patkmchan    時間: 2009-7-2 01:21

引用:
原帖由 Francisma 於 2009-7-1 03:01 AM 發表

你同我講耶穌我又同你講吓耶穌

第一、你點肯定而家呢條友就係你所謂認識以前既藍天使
第二、佢就算係以前既甚麼版主,做過版主係唔係而家唔可以做槍手
第三、會唔會閣下就係藍天使既分身
第四、入&# ...
佢隔離間正中帶邪既場我就鍾意好多 ,即係邊間呀?唔該。
作者: wayway6822    時間: 2009-7-2 15:20

作者: 刀劍合一    時間: 2009-7-2 15:36

作者: o靚仔南    時間: 2009-7-2 17:20

作者: 弗弗    時間: 2009-7-2 23:03

[quote]原帖由 Francisma 於 2009-7-1 03:01 AM 發表

第一、你點肯定而家呢條友就係你所謂認識以前既藍天使  睇佢講返以前d野米知囉.
第二、佢就算係以前既甚麼版主,做過版主係唔係而家唔可以做槍手
呢樣吾敢講啦..不過..我只係遘我信佢吾會賣廣告嗟..冇叫你吾信丫嘛..係嘛..
第三、會唔會閣下就係藍天使既分身  你問下車版佢地囉..我係吾係藍天使分身囉..
第四、入嚟討論區係唔係要論資排輩,我比你後註冊就唔可以玩篤爆,再講我祗質疑藍天使所
講內容與自己註冊時間既唔配合  呢d野好難講既..睇你好吾好彩撞到好既嗟..或者真係得一個得既..又咁岩比藍天使撞到喎..你撞吾到喎..咁就難講啦..係嘛..再講丫..我話你地入黎時間短..吾識佢嗟..冇話要論資排輩丫..叫雞吾駛分先後既..
第五、呢間嘢我去過三次,c9扒場,次次都失望而回,最近一次係兩個月前,同藍天使講既情形完全相反,你都未去過你你點同佢撐:smile_34: :smile_34: 佢隔離間正中帶邪既場我就鍾意好多 個個都有喜好不同架嘛..係嘛..我只係講佢冇賣廣告嗟..冇話間野一定好丫嘛..我都好少回帖架啦..見到以前識既..米屎忽痕講兩句既嗟..吾係想同你罵戰架..老友..

作者: 神臺貓屎    時間: 2009-7-4 19:19     標題: 回覆 53# 的帖子

作者: 弗弗    時間: 2009-7-5 00:32

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2009-7-4 07:19 PM 發表
哈哈!什麼叫做"見到你比D新仔掘..忍吾住又出句聲"啊?
呢度個個有分身
人人都知道只要响度刊登廣告
就"超合金會員"都有得比佢做
你都只係VIP咪當自己係老手至得架
睇嚟你都係唔明我講啲咩 ...
吾好意思喎..我冇分身呀..响度刊登廣告就"超合金會員"都有得比佢做..我冇出帖賣廣告喎..吾怪得仲係vip啦...真係吾明喎..你個名我就名..仲係名副其實添...我都冇講自己係老手喎....老友..我個真名真係叫新仔喎..呢樣你又冇講錯喎...:smile_30:
作者: 神臺貓屎    時間: 2009-7-5 12:30

作者: busofuncle    時間: 2009-7-5 12:58

作者: 必醉客    時間: 2009-7-5 13:09

作者: 弗弗    時間: 2009-7-6 00:05

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2009-7-5 12:30 PM 發表
哈哈!
咁"新仔哥"
近排有咩嘢好介紹啊?
深圳場
我冇玩好耐囉!
:smile_30:
係咩..我又係喎...我末想做..超白金會員..呀..留返比果d想做既介紹啦..:smile_44:
作者: tonywong950    時間: 2009-7-14 03:52     標題: 回覆 1# 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)