介紹長安好玩&坐什麼車去?

收藏  |  訂閱
3  587

介紹長安好玩&坐什麼車去?

每個月有2日no-pay leave,加上5天工作制,假期多,我未去過長安,趁假期想來過個人遊,我知道羅湖商業城有車去,多少車錢 and 什麼 號碼? 我一個人去,去sn算數,不知有什麼場,師兄可否介紹 ?由大巴總站怎樣去場所?什麼時間去少D人?我預算800-1000人仔-女+房,一定有金魚缸 or 有 catwalk 看,師兄幫下手山長水遠.

引用:
原帖由 shearerfung 於 2009-5-27 01:33 AM 發表 查看引用來源
每個月有2日no-pay leave,加上5天工作制,假期多,我未去過長安,趁假期想來過個人遊,我知道羅湖商業城有車去,多少車錢 and 什麼 號碼? 我一個人去,去sn算數,不知有什麼場,師兄可否介紹 ?由大巴總站怎樣去場所?什麼時間 ...
我係度解答你少少啦,其實隔離都有好CA 報告,你可以睇睇
首先係商業城有個圖表會話你知邊度有長安車搭,35RMB,多數寫長安酒店,或者經金三角
金三角係一個地方名,係一個大巴站,係果度去邊個場都要轉的士,當然有d 場一早打電話過去會有專車接送啦,不過怎少
而皇崗都有,不過就50RMB 華通車,好似話夜晚8:00前打過去華通,你到左長安會有車車你去各大場所,你可以問下個華通車果d 妹妹仔

第二,一個人去多數都係去sn 啦,唱K 都得,不過就貴到pk,多人玩先化算
sn 場好多,你可以search 下,有金王尊,新天虹,美麗灣,東豪,森芭,金龍,龍濤...太多啦,我未過既都講得出黎,依個就要你自己做少少功課啦

多數d 場都會有show 俾你睇,揀女,有d 仲有抽獎,睇你好唔好彩,好彩分分鐘有免費餐,一般就7:00依段時間會較為旺,所以如果ching 你去,我建議你下午12-2點去,因為依段時間會多女揀d ,個個都岩岩返工,好多都未上鐘,唔駛同人爭

一般都4,5,6價位,有d 就450,550,650,900
間間都唔同,房費方面就有d 預早訂就免房費,所費ge 房你就預100以內啦

所以1000 budget 一定夠玩到開心返黎

仲有長安返深圳車好早就無,所以要留意一下個大巴時間表
如果要係sauna 過夜就11:00後先好到,就可以免費留宿

希望可以幫ching 你,你可以睇下隔離,我都post 個報告

回覆 2# 的帖子

嘩, 好多資料.
ching 可唔可以介紹埋CP 呢??

Thank you!!

引用:
原帖由 denni_s 於 2009-5-27 04:59 AM 發表

我係度解答你少少啦,其實隔離都有好CA 報告,你可以睇睇
首先係商業城有個圖表會話你知邊度有長安車搭,35RMB,多數寫長安酒店,或者經金三角
金三角係一個地方名,係一個大巴站,係果度去邊個場都要轉的士,當然有d  ...
Thanks, very useful information about CA SN

前往最後回覆