上一頁下一頁
發新話題

m前最後一擊!初貼相-p.1 係我patpat狗仔式插緊時影!!

收藏  |  訂閱
798  82.7k

m前最後一擊!初貼相-p.1 係我patpat狗仔式插緊時影!!

呢幾日都勁想做,因為黎m的原故,再唔食就幾日無得食........
男友都知我心意,梗係即刻喂我啦......
兩條肉蟲好快糾纏一起,佢將我個頭質去細佬方向,
我將小寶貝慢慢由頂至底lam.....頂到喉嚨丁......放出黎......算個頭頭....
再用脷攻擊佢最敏感0既地方......袋底在肛門之間.......
然後伸脷同佢玩毒龍鑽.......奶佢c眼再鑽入去.....哈哈.....佢叫得好緊要.......
由於男友好怕痕,我整個人壓住佢,要佢背向我之後我用脷lam佢全身,
果種涼涼地,濕濕地.好似比千條蟲爬係身0既感覺....相信真係好難頂.....
我又泰山壓頂唔比佢郁......
終於佢忍唔住同我女上男下......佢輕咬我一邊lin頭,另一邊好大力好大力揸我....
下面又狂舂.....我真係好high....我d高潮不停黎我係咁狂叫...
我知佢開左手提錄音機但我無理照進入忘我狀態,
我唔理我要你屌呀.......
無幾耐,衰佬轉姿勢要我扒係度比佢doggie.......
佢開左cam錄條jj點樣係我後面出出入入......
好粗好硬好爆呀......我知佢錄緊我更加狂淫叫啦.......
要你想起都扯旗......
最後佢加多兩錢肉緊....插到我拍拍聲之後狗仔式內射左我lu......
今次report更簡單添....sorry.....
我整左果張相係影左我patpat......圓唔圓呀??
嘿嘿.......堆毛毛係我豬公架.
21/5後加一張自拍腳仔相

比面我呢隻小淫豬回應下推薦下啦,
反應好可能下次再貼相0既......^^

張相太大點整都係出到一半=.=

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-16 05:19 PM 發表 查看引用來源
張相太大點整都係出到一半=.=
個型都OK丫,唔算大。

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-16 05:18 PM 發表 查看引用來源
呢幾日都勁想做,因為黎m的原故,再唔食就幾日無得食........
男友都知我心意,梗係即刻喂我啦......
兩條肉蟲好快糾纏一起,佢將我個頭質去細佬方向,
我將小寶貝慢慢由頂至底lam.....頂到喉嚨丁......放出黎......算 ...
好多毛呀:smile_29:

有pat睇~!!!:smile_47:

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2009-5-16 05:20 PM 發表 查看引用來源

個型都OK丫,唔算大。
我覺得自己pat大=.=

你pat pat d 毛好突凸呀:smile_30:

講笑咋~~係你老公嗎:smile_30:

bcm 整細張相丫

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-16 05:21 PM 發表 查看引用來源

我覺得自己pat大=.=
如果從相上面睇,對比條腰呎碼均稱咪得囉

never seen bcm's pics before wor! hehehe

the hair is ur bf's?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆