上一頁下一頁
發新話題

老虎回鄉, 偷跳報告 (II) 花刀之旅

收藏  |  訂閱
74  6.6k

又係老虎番左鄉下個兩星期內,

我又JOIN左 令外一個團,就係阿 COPY哥個 "5星級豪華團", 今次唔係諗住見識下詌簡單啦 ! HEE HEE ..

之前睇左POST, 話3:00係過完香港關, DUTY FREE 等, 詌 2:00 到打比 COPY , CONFIRM下個 MEETING TIME 先啦!

打比 COPY, COPY 話佢已經係 CP, 因為佢之前個晚又開團, 所以無返 HK, 詌佢叫我自己上 CP 找佢  :smile_41:

詌我今次就慢慢詌自由行到 CP  

出左閘, 再打比 COPY, 确定酒店位置, 就一條冷行過去我今晚落腳既地方 - 魚信大酒店 :smile_34:  

其實, 我覺得詌安排唔係詌好, 希望團長下次安排集合會好 D !  :smile_39:

到左酒店, 見到阿 COPY哥 啦 ! SAY 個 HI! 先, 跟住就科水, 派房

上到房, CHECK 下 D 設備對唔對板先, OK 同 COPY哥 POST D 相一樣, A VERY NICE ROOM !

但發覺自己一身臭汗   , 所以就沖左個靚涼, 跟手COPY哥約埋其他CHING 4:30 LOBBY 等, 一齊行下傳說中既 大毒倉, 同埋天鵝仔啦 ....

4:30, 一行 6  CHING, 坐2架白牌車, "天鵝仔有落, 唔該 !" :smile_34:

落車, COPY哥帶頭巡大毒倉,

去到倉 A, D女就一字排開, D MANI 係詌 SELL, 呢個 BALL 大, 呢個架山 PINK ...噪到頭都云 ...好在我保持住消費者應有既清醒頭腦, 睇唔 ARM, 唔簡 ! :smile_34:

再去到倉 B, 一樣, D女又一字排開, 但到几個, 當我地無到, 繼續係樹斗地主, 詌Q寸 ? 我同 MANI 講,個几個唔洗做架 ? 叫佢地過離睇睇 !

唔睇由自可, 一睇, 果然有個, 有頭相, 有笑容既, 仲有 D幼齒FEEL, 同埋MANI講: 呢個識吹 GA! 我問條女係唔係識吹, 佢無答我, 只係對我笑一笑, OK, 今晚就你陪大爺 啦!

本來都唔係太想係大毒倉簡, 因為 COPY話太早 MARK 女, D女 可能會放飛机, 算!, 睇下我今晚既做化啦 !

而其中有兩位CHING都簡到女, 其他未簡到女既CHING就過去天鵝仔.

本大爺就抱住"行過路過唔好錯過"既心態跟埋其他CHING去巡埋天鵝仔 !

天鵝仔既環境比大毒倉更差 ! 女多地方細 ! 質數又係詌凸出 ! D MANI 又煩 ! 好難簡 ! 但有位CHING就比個MANI SELL 左件重慶乳牛,

重慶乳牛都叫做有樣有身材, 但招孚就唔係詌好, 成日挂住打SMS, 可能男朋友多挂 !

巡完倉, 無野做, 就同几個CHING + 女女 去左天鵝仔旁邊間茶餐廳 HIGH 左個 TEA, 茶餐廳 D COT 同凍奶茶几好飲, GOOD !

飲完茶, 返魚信, 有 D CHING 就泥一Q 先,慢慢長夜, 我就唔心急,  我就同女女買左副啤牌 同另一 PAIR 斗地主,

玩到 7:00, 就 JOIN COPY 去花刀行花街, 又係訡住"行過路過唔好錯過" ! 花街 D女, 化妝同著衫都几好, 有几個都得得地, 但我又 MARK左女,  條女又唔似想放飛机, 所以都係無簡多件 !

7:30 大圍出去食飯, COPY 係小洞天 BOOK 左兩間房, 又係叫到成台送, 食唔晒, 買單每 CHING RMB 55, OK平.

食完飯, 挑, 落雨 , 等酒店車上花刀開房, 過程都係 SING AND DRINK , 摩摩, 揉揉 , 楂楂 ...

我就周圍 SO SO 啦! 不過, D CHING, 分到一堆堆詌玩, 氣氛無詌好玩, 希望團長留意.

玩玩下, 又見到 D CHING 買公仔比D 女, AI ….. 又做壞市 !

玩到 11 點, D 女 話悶, 話要去消夜 ! (乜消夜唔係應該我話去先去咩 ?)

出到門口, 上左架魚信商務車, 去左木棆食燒生蠔 + 海鮮沙鍋粥, 買單每位 CHING RMB 42 平平平

食完之后, 行返魚信, 返房,沖個靚涼, 做愛做的事 !!

做完一Q之后, 訓覺, TIL 3:00 比條女個電話噪醒我, 條女比我訓得仲死, 對個電話比佢, 叫佢息机,

頂! D 酒上晒腦, 又訓唔返, 痛到頭爆, 好在睇睇下TV訓得返,

第二朝, 起身, 再泥一Q MORNING Q, 之后同條女食埋早餐, 比埋家用, 放條女走

始終, 年紀大, 机器壞 , 一晚兩Q 之后, 我就帶住我疲倦既身拘, 同其他 CHING 返 SZ 結束今次花刀之旅

洗費:

團費 RMB 440, 火車 RMB 80, HIGH TEA RMB 28, 晚飯 RMB 55, 消夜 RMB 42, 早餐 RMB 35, 女 RMB 500,

TOTAL RMB 1180

后記:

好高慶識到几位一齊玩既 CHING !
短時間之內, 小弟都無乜机會偷跳同寫報告, 得閒會係到吹下水 !

如果覺得小弟寫得好, 幫幫手, 禁下下面個"推薦"掣 啦 ! :smile_38:

小弟既其他精彩報告:
QQ 网上艷遇 (试一夜情)
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9561095

老虎回鄉, 偷跳報告 (I) 藍毛凡仔團
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9588344

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9628760

多謝大mic報告,系公司寫?:smile_30:

Thx. Ching Copy Tour Report. It sounds very good. I would like to join next time.

多謝師兄長盡報告分享

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-5-6 12:13 PM 發表 查看引用來源
多謝大mic報告,系公司寫?:smile_30:
更係!  屋企有老虎睇住 MA ! :smile_34:

nice report~

報告verygood!:smile_38:

多謝師兄報告!!  咁到底條女有無吹呢??

我已經禁了上面個"推薦"掣 啦 !:smile_38:

多謝報告!

thanks report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆