上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔o黎找上天的安排

收藏  |  訂閱
744  4.7k

徵尋至愛 ~ 38歲人仔o黎找上天的安排

條件年齡因妳生, 真誠傾意由我報...
相牽情路因妳起, 段段思憶由我種...
百世情緣因妳定, 千載情路由我隨...
微言淺笑因妳茁, 甜夢美事由我寫...:smile_13:
(註: 條件、年齡唔緊要, 巧合、天意成一雙!:smile_40

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-5 06:02 PM 發表
我明天見校長!!:smile_38: :smile_38:
結果點呀...快o的黎講 :smile_13:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-6 07:34 AM 發表
你好趕呀:smile_14:ニ合一ge:smile_30:
怕就爆 Post o者:smile_13:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-6 07:35 AM 發表
仲有好多人有耐性ge:smile_30:
妳指公公婆婆:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-6 07:36 AM 發表
乜咁快一把年紀:smile_27:
我夠估唔到就快 40 歲, 習慣下先o者:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-6 07:37 AM 發表
咁又係:smile_14:但我估佢太有吸引力 la..連你都吸引力到:smile_30:
撞鬼妳囉... 咁咪玩"黑白配":smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-6 07:38 AM 發表
你用嚟打波呀:smile_40::smile_30:
仲有用黎等女神出現:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-6 07:39 AM 發表
乜你咁識計數呀:smile_45::smile_30:
放心... 我最唔叻"計較" :smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-6 07:42 AM 發表

你就好彩 la:smile_14:我中晒招 la:smile_45:去飲茶果陣就黑晒天打埋雷仲好大大滴雨tim ar:smile_22:
飲完茶就放睛:smile_45::smile_27::smile_27::smile_27:
話晒行o左 1600 個雷, 畀下面上面打雷o個位, 仲一兩野啦!:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-6 07:43 AM 發表
咁你咪搞下手指解悶先la:smile_30::smile_30:
o車... 我已經試緊腳趾搞手指添:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆