上一頁下一頁
發新話題

我的經歷(並不是虛構)

收藏  |  訂閱
91  34.1k

我的經歷(並不是虛構)

有時都會上來睇下人地分享
不過有部份只能當故事形式去睇..

有見及此
我都分享下d比較深刻的經歷  但絕對係真人真事((吾會禁多形容詞.表達左件事大家明就算))

1.試過一班人去飲酒
有個男仔朋友帶埋女朋友去
自己飲大左(好大果隻)
飲完返到屋企(有部份人閃左)
我呢個朋友大曬 完全不醒人仕在自己房訓
點知有個另外一個男仔朋友同佢女朋友就0係廳度做(冇除衫,就只有除褲)
當時仲有幾條友在場  不過都大左
我就全程睇..
真心講  我有同個男仔朋友講唔好  誰不知個女仔都好主動...冇法...:smile_39:
就咁睇住佢地做,仲要好嘈好大聲,呢件事真係好深刻...:smile_38:

2.同個女雀友好熟,間中就會打一次牌
有次得我地2個人唔夠腳,我叫左兩公婆來''鄧腳''(我識個女的,男的都當然識,不過唔熟)
如是者打通宵,打到5點幾個老婆話頂唔順好眼訓話走
不過我雀友話呢個時間冇車(我個雀友住得都幾遠)
訓陣先 訓醒先走或再打  然後大家話後  大家去訓啦
到中午我醒左去廁所 聽到有人講野 我望入房(我訓廳)
竟然見到我個雀友同我朋友個老公搞緊野(在房的地下...)
最離譜係我個女仔朋友就響床度訓緊覺:smile_42:

我當時一把打落佢個後尾枕..

之後唔多講喇,不過佢地到最後都係離左婚...:smile_39:

3.試過夜晚11點幾經過公園
見到有個女仔同個男仔口交(男女大概都係三四十左右...佢地仲要係坐在張長櫈上,並唔係咩草叢...):smile_19:

最誇張係,我同佢好近(都係幾3、4米左右)  企響度望住佢地
個男仔見到我就窒一窒,個女仔望一望我...竟然唔理我繼續....

以上也是小弟親身經歷
真人真事

有咩趣事大家都可以分享下

小弟本身自己都有好多經歷(自身)

有人回再上來講

頂一下先

引用:
原帖由 apmatm 於 2009-1-22 16:59 發表 查看引用來源
不過好多都好假  只能當故事錦睇..

有見及此
我都分享下d比較深刻的經歷  但絕對係真人真事((吾會禁多形容詞.表達左件事大家明就算))

1.試過一班人去飲酒
有個男仔朋友帶埋女朋友 ...
ching
上黎睇人分享就唔好話人假啦....
真假都好...睇完咪算囉
假既佢寫到真都有佢好既

但我唔明點解你見到你打麻雀朋友果度叫醒左你女姓朋友

但係飲野果度又唔理.....

佢地最後係同一對人定係???

頂兩下先.......:smile_30:

幾離譜喎:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 apmatm 於 2009-1-22 04:59 PM 發表 查看引用來源
不過好多都好假  只能當故事錦睇..

有見及此

1.試過一班人去飲酒
有個男仔朋友帶埋女朋友 ...
:smile_30: :smile_30: 點解個主角都吾係你ge

點解次次都唔係你做主角?

人哋果d就假...你個d就最真:smile_27:

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-1-22 05:04 PM 發表 查看引用來源

ching
上黎睇人分享就唔好話人假啦....
真假都好...睇完咪算囉
假既佢寫到真都有佢好既

但我唔明點解你見到你打麻雀朋友果度叫醒左你女姓朋友

但係飲野果度又唔理.....

佢地最後係同一對人定係???
sorry
不過有d人話自己係真  不過一聽就知假  吾係好抵得錦姐..:smile_35:

回你問題
因為飲酒件事 我覺得個女仔係自願同好主動
而且我自己都飲左酒 唔係好識反應..

麻雀單野係因為我同個女仔好熟
而且佢地係結左婚!!仲要隔離搞??
我後悔冇打佢打獲金添啦:smile_39:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-1-22 05:07 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 點解個主角都吾係你ge
我都有5少
好反應就同大家分享..
未知大家有冇興趣聽我自己果d:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆