上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(17)-終於有新report!!戲院纏綿+去爆房!!

收藏  |  訂閱
162  14.8k

bcm真"性"情(17)-終於有新report!!戲院纏綿+去爆房!!

前兩日我地都放假,走去旺角行街街睇戲,睇tony jaa果套,講真我鐘意d武打戲,但葉問真係好睇過呢套好多.....(下刪一百字費時變影評 ,總之一句講晒唔好睇啦 )

本來兩椅中間有條扶手隔住,我都拿開左,因為平日0既緣故所以無咩人,我攬住男朋友條腰,成個人挨晒落佢度,咁我同佢睇戲有個習慣係拿住佢jj睇 ,有時又襯無人含兩下,今次都唔例外,因為對上一次做已經係平安夜,我一摸落去,細佬反應奇大,幾秒就勁硬,佢細細聲"呀"咁叫左一聲,我不但唔收手,仲用條脷奶佢頸同耳,又想車佢,不過佢病緊唔比我車,我咪再加多兩錢肉緊,係佢龜頭用陰力輕撫同揸,整整下,條j已經硬到不得了,仲漏水.....我梗係唔執輸立即含啦~

佢都唔弱,由我件衫下面伸手入內,拉開小小bra就不停揸我對波,隻手指了下了下咁掃我lin頭,我真係好舒服,想係果度就插啦......佢仲要上下其手,搵另一隻手摸我妹妹外圍......我當然好快就濕晒,勁想插....!!!!

睇完戲真係慾火高昇,頂唔順,立即去左mk間百佳,一入房我就幫佢含,將佢條大肉腸係口度進進出出,同埋出殺手間毒龍鑽,我0既舌功一向好了得,奶到我男友勁呻吟,我今次仲勁,由袋底奶到去c眼,之後就唔停咁將我條脷係菊花口打轉,有時一下子深入到眼裡面,我男友好high,無耐我坐上去un佢,我好自動咁捉佢手揸我對奶,同埋玩我粒豆豆,到咁上下佢反轉我,條巨jj係咁插係咁插,大力到不得了,我給他按著來砌.....插了約15分鐘佢就內射入我下面.

休息一陣,我再黎多次毒龍鑽(我好少連續兩次鑽佢),時間比上次耐,死佬今次先打側插我妹妹,好深入咁插,每下都撞到我大聲呻吟......之後feel到d水聲不停出,佢開始插後門,我發現插順左之後,拱起patpat比佢狗仔式入後欄係最high最正,佢視覺上亦應該係最好,因為睇住自己細佬猛插後門0既情況,而我high到好姣咁呻吟.......當佢插緊後面果時我個妹竟然又再一次猛流水呀!!在最激烈幾下後,佢就咁比左幾百億貨我後欄啦:smile_47: !!

回完先睇.. 實好精彩''

Support~~~~~~~~~~~

又一恩愛事件:smile_04: 2009 年引版愛意四射

一定要支持

羨慕死人了:smile_38:

引用:
原帖由 parker0707 於 2009-1-10 03:43 PM 發表 查看引用來源
回完先睇.. 實好精彩''
多謝支持!!^^

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-1-10 03:47 PM 發表 查看引用來源
Support~~~~~~~~~~~
thanks!!lip lip!!

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2009-1-10 03:55 PM 發表 查看引用來源
又一恩愛事件:smile_04: 2009 年引版愛意四射
嘩~好溫馨你講得~thanks~!!

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-1-10 03:56 PM 發表 查看引用來源
一定要支持
回帖就是出帖的力量!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆