上一頁下一頁
發新話題

我都要大力徵20-30歲既型男索女入黎做個朋友...(徵埋男朋友都唔錯!) PART 3

收藏  |  訂閱
746  5.0k

我都要大力徵20-30歲既型男索女入黎做個朋友...(徵埋男朋友都唔錯!) PART 3

大家好, 快D入黎啦
男男女女老老少少都快D入呀!!!!
(色情免問)

另徵認真男朋友 (25-30), 要求條件如下:
1. 普通樣子, 唔可以太肥, 唔可以太瘦, 半肥瘦最好
2. 身高165CM以上, 但又唔可以太高
3. 最好有大學程度
4. 上進
5. 識電腦, 識/鐘意影相
6. 唔煙少酒
以上都係要求條件姐, 最緊要個FEELING 岩...

我自己:
1. 普通樣子, 我諗唔算樣衰掛
2. ~155CM
3. 文職工作, 九龍區上班
4. 鐘意訓覺, 睇TV, SHOPPING, 食野, 睇戲, 睇書

引用:
原帖由 viviwawa123 於 2008-12-25 02:24 AM 發表 查看引用來源
大家好, 快D入黎啦
(色情免問)

3. 最好有大學 ...
到了:smile_15:

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2008-12-25 02:24 AM 發表 查看引用來源

到了:smile_15:
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
thanksssss:smile_30: :smile_30:

I am here!!

引用:
原帖由 viviwawa123 於 2008-12-25 02:24 AM 發表 查看引用來源
大家好, 快D入黎啦
(色情免問)

3. 最好有大學 ...
慢左,,慢左,,有冇奬品

引用:
原帖由 chunghokman 於 2008-12-25 02:25 AM 發表 查看引用來源
I am here!!
喂喂喂:smile_30: philip哥:smile_38:

引用:
原帖由 viviwawa123 於 2008-12-25 02:25 AM 發表 查看引用來源

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
thanksssss:smile_30: :smile_30:
都差唔多啦

講多一陣都要閃啦

還要開工

引用:
原帖由 talktall 於 2008-12-25 02:25 AM 發表 查看引用來源
慢吞吞仲獎????:smile_30:

引用:
原帖由 viviwawa123 於 2008-12-25 02:26 AM 發表 查看引用來源

喂喂喂:smile_30: philip哥:smile_38:
hi!!hi!!

引用:
原帖由 talktall 於 2008-12-25 02:25 AM 發表 查看引用來源
你想要咩丫:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆