上一頁下一頁
發新話題

生 日 Party 報 告

收藏  |  訂閱
126  7.0k

生 日 Party 報 告

好耐冇大班人一齊去唱 K飲酒直落,有老友
希望攪返次大 Party 高興下,我就奉命組織
統籌,碰岩又係小弟生日就索性叫多D人熱鬧
下,提前兩個星期就向老虎申請保外就醫,跟手
響網上搵料,細心計劃行程,希望盡興一晚

多年黎冇乜攪過大 Party,因為十年前曾經替
朋友響 CP 某老牌大場攪過一次40人既生日
派對,當時包左個Moon Bar先容納得到,但因
人太多而且多半係新手,場面近乎失控,攪到
差D連自己都冇得食....之後都有D怕太多人
相隔多年重臨,但依家選擇極多,花多眼亂難
以取捨,有幸得到數位網友寶貴資料相助,終
能安排好行程
選擇 CP 主要都係因為交通方便而且其他食
店桑拿等配套集中齊備,容易作出安排
今次人數亦唔小,當中有新手亦有老雀,分三
批人各自上路,部份早到既先去正骨,亦有部
份先去邪足,我就先去安排酒店房,響房度抖
抖養神,晚上六點半就齊集K場花街選妃

新場硬件唔錯,不過軟件就似乎比預期小同弱
左D,不過亦有小數唔錯既選擇,有一半人揀到
心頭好,包括小弟在內,但仍然有一半人冇著落
而且僧多粥小,越遲就越小選擇

我身為團長唯有先放低自己既愛妃響K房,跟手
帶隊去貨倉買貨,期間因為另有朋友響其他K場
在玩樂,我地甚至去到另一花街選妃,之後帶上
朋友房報數再帶走,可謂無所不用其極

之後再一連掃十個貨倉買貨,最後終能滿戴而
歸,齊齊響K房唱歌玩樂,雖然己經訂最大既K
房,但人齊後就變得唔夠位坐,有見及此,我就
同另一老雀齊齊帶愛妃返酒店試貨

酒店房尚算乾淨企理,上到房沖個涼就拿拿聲
試一試張六尺大床穩唔穩陣,極速試貨QC完就
殺返落去K房一齊玩

落到去重見到有幾位朋友為搏紅顏一笑,紛紛
各自買大公仔俾女伴,雖然似乎有點浪費不過
最緊要都係佢地開心,去K都係求氣氛既姐,唱
到點半鐘就埋單去食宵夜,難得有人請我,凍凍
地就揀間好D既火鍋食暖下身,D鵝肝真係好正

食完宵夜就各自返房修行,有部份就去桑拿過夜

返到房再睇清楚個愛妃,談談情再溫馨下就訓啦
第二日訓醒就落去大堂食早餐,野食唔算多,不
過我要求唔高,有炒蛋有碗米粉就好滿足喇

食完早餐有氣有力返上房再好好錫多囡囡一次就
放佢走,今次囡囡都算幾乖幾聽話,感覺好溫馨

十二點就集合去食午飯,揀左去食雞,叫左好多菜

叫左個珍珠蠔同魚扣黎食補下身.....好正
食完午飯有部份人要返香港交人,剩低既就齊齊
去桑拿,諗左好耐先揀到邊間一站式有正有邪

同時間滿足晒唔同人既要求,最後大家都好滿意
咁返歸休息....當然又計劃緊下次行程啦
最後嗚謝cacoke, 一卡兩號, doubleman 幾位
師兄提供資料

支持左外賣仔先…

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-12-4 05:10 PM 發表
統籌,碰岩又係小弟生日就索性叫多D人熱鬧下,
提前兩個星期就向老虎申請保外就醫,跟手響
網上搵料,細心計劃行程,希望盡興一晚

...
→支持一下外賣兄先,個場好熟,係邊度呢?
四十人派對,好利害喎:smile_14:

支持外買師兄報告

嘩........大買賣喎.........勁呀............

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-4 17:15 發表 查看引用來源

→支持一下外賣兄先,個場好熟,係邊度呢?
四十人派對,好利害喎:smile_14:  
個場係 CP 瓜刀.....酒水唔貴但軟件弱D要極手快:smile_22:
四十人派對係十年前紅A月X吧

waiting you fully report detail :smile_38:

路過支持下有相報告

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-12-4 05:10 PM 發表 查看引用來源
統籌,碰岩又係小弟生日就索性叫多D人熱鬧
下,提前兩個星期就向老虎申請保外就醫,跟手
響網上搵料,細心計劃行程,希望盡興一晚

...
太過份了~生日都唔講聲

謂有"寶捉生日快樂"

~外賣仔師兄~:smile_34: :smile_34: :smile_38:

勁呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆