上一頁下一頁
發新話題

唔通我真係令到女性又愛又恨嘅....潮吹王!

收藏  |  訂閱
129  10.8k

唔通我真係令到女性又愛又恨嘅....潮吹王!

我真係無吹水...其實我細佬無反應嘅時候都有六吋長四吋粗....有反應嘅時候有九吋長六吋粗..我去叫雞嘅時候..啲雞見到都打個突...做愛嘅時候個個下面都濕淋淋..有哂反應.我之前同我前度女友做嘅時候佢都有同樣反應.佢話呢啲反應潮吹.......唔通我真係潮吹王??:smile_34:

引用:
原帖由 我係潘向榮 於 2008-11-28 08:12 PM 發表 查看引用來源
我真係無吹水...其實我細佬無反應嘅時候都有六吋長四吋粗....有反應嘅時候有九吋長六吋粗..我去叫雞嘅時候..啲雞見到都打個突...做愛嘅時候個個下面都濕淋淋..有哂反應.我之前同我前度 ...
你係.....吹水王

我係潮吹王...潘向榮.唔係吹水王:smile_34:

引用:
原帖由 我係潘向榮 於 2008-11-28 08:12 PM 發表 查看引用來源
我真係無吹水...其實我細佬無反應嘅時候都有六吋長四吋粗....有反應嘅時候有九吋長六吋粗..我去叫雞嘅時候..啲雞見到都打個突...做愛嘅時候個個下面都濕淋淋..有哂反應.我之前同我前度 ...
高手:smile_40:

引用:
原帖由 ioi_sp 於 2008-11-28 08:36 PM 發表 查看引用來源

高手:smile_40:
唔敢當,,,,但係我寫嘅野真係真𠺢:smile_13:

引用:
咁你啫係好有個人之處

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-28 08:47 PM 發表 查看引用來源

咁你啫係好有個人之處
我只係想知有冇人好似我咁之嘛:smile_13:

想問下你,你條野系咪潛建過呢?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我係潘向榮 於 2008-11-28 09:09 PM 發表 查看引用來源
我只係想知有冇人好似我咁之嘛:smile_13:
咁有無人覆你呀?

引用:
原帖由 笑問蒼天 於 2008-11-28 09:14 PM 發表 查看引用來源
想問下你,你條野系咪潛建過呢?:smile_30: :smile_30:
天生係咁:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆