上一頁下一頁
發新話題

我不再清純了~~

收藏  |  訂閱
155  18.0k

我不再清純了~~

琴晚收倒個EX的SMS  想起以前既事...
以前我都好清純...唔似依家咁...OPEN ..又可以淫都得.... :smile_30:

大概係幾年前~~當我仲係中學生果陣~有一個拍左幾個月拖既男友仔~~~
佢大我幾年~~~ 有一晚佢話想上我屋企睇波~~ ( 因為過陣係NOW岩岩拎英超直播權~~ 佢屋企冇NOW~~)
我話OK~~咁岩屋企人番晒大陸做野~~上到去我開TV~~之後佢坐係SOFA我咪坐上佢大脾LAW
坐坐下係佢係到渣我個胸~~以前都冇人咁做過~~我話唔好~~之後佢停手~~
轉去吹我耳仔~~~一吹~~我個人軟軟地~~ ( 我耳仔同頸好SENSITIVE )~~ 跟住佢將我掉轉~~THEN同我KISS
KISS KISS 下 佢轉落KISS我條頸同渣我個胸..
我冇力反抗...嘿嘿~~當然因為我覺得佢渣得好舒服~~

跟住佢企起身~~將我逼埋牆到~~話佢好口渴~~我以為佢真係口渴~~
我: 我去汁杯水俾你~~
EX: 唔洗~~我淨係想飲你D 奶...
我都未識反應~~~佢就除左我條校裙同埋個BAR ~一啖嘴落去
我一路話唔好~~果陣真係好怕醜~~:smile_13: 人地果陣咩經驗都冇~~好驚唔知會點~~
佢都唔理咁多~~係咁一口啜一面一手捽令一面~~仲有D "雪雪"聲~~
過陣雖然怕醜~~但真係好舒服~~我忍唔住呻吟起來
" ...嗯...呀..."
EX BF 就問我舒唔舒服..我話.." 唔知...嗯...呀..." 咁
同時間隻手伸左入我條UNDER入面....佢一掃就講:好濕呀你....
我唔識反應: 嗯嗯..呀嗯...舒..服呀...

BF抱我落床~~問: 想唔想再舒服D呀~~
我: 點樣..呀
BF即刻除左我條UNDER~~係咁用條脷奶我下面~~~~
我第一次咁俾人奶..真係好HIGH...係咁叫...
" 呀.....呀....呀... "
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 我仲記得之後男友仔再用手捽我下面...
捽到我狂流水...成床濕晒...

不過果一次就冇搞到~~因為男友要番屋企交人俾佢阿爸阿媽~~~
但好記得EX BF 果晚SMS 同我講...
" 下次再同你舒服過..你叫得好好聽..." :smile_13:

但自從呢一次後~~我就變左喇~~>~<~~
NO MORE 清純~~><~~

P.S. 小妹第一次打GA JA><!! 打得唔好唔準話我呀~~~~
之後我得閒都會再POST^^

:smile_30: 見到你個topic同名就忍唔住笑左:smile_13:

卡卡~~~我講事實JA

入黎支持下先

:smile_04: 洗唔洗我開番個陪襯下?
:smile_03:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-20 08:42 AM 發表 查看引用來源
:smile_04: 洗唔洗我開番個陪襯下?
:smile_03:
我要開個topic < 大雨晚上 > :smile_40:

正...........繼續淫蕩~

入黎支持下先  ,,,,,支持:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 曾清純過 於 2008-11-20 08:14 AM 發表 查看引用來源
琴晚收倒個EX的SMS  想起以前既事...
以前我都好清純...唔似依家咁...OPEN ..又可以淫都得.... :smile_30:

大概係幾年前~~當我仲係中學生果陣~有一個拍左幾個月拖既男友仔~~~
佢大我幾年~~~ 有一晚佢話想上我屋 ...
不過果一次就冇搞到~~因為男友要番屋企交人俾佢阿爸阿媽~~~
攪一陣都唔會太遲交人架

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-11-20 08:48 AM 發表 查看引用來源

我要開個topic < 大雨晚上 > :smile_40:
我過路咋,因落雨,入黎避雨:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆