有無人系巴士上面溝過女女?!?! 哈哈。

收藏  |  訂閱
37  6.2k

有無人系巴士上面溝過女女?!?! 哈哈。

今日返下晝﹐一上巴士﹐ 坐返我平時中意坐geh位﹐
系下層最後右2個位﹐ 前面就系90度位﹐
一望就有3個好可愛geh15-16歲妹妹仔﹐
又近﹐ 又得意﹐ 又著到鬼死gum索。 最麻煩就系系正前面﹐
真系唔望唔得﹐ 但系望住晒又好似好咸濕﹐
之後唯有扮訓覺﹐ 又訓唔著。 唯有繼續望。。。 哈哈。。。
成程車個幾鐘﹐ 真系幾尷尬。。。
好想識佢地。

go and try ma~~~

一望就有3個好可愛geh15-16歲妹妹仔

點解唔搭Te o者! 個幾鐘車無o甘悶喇,不過似中學生多!

我的第一個女友就係在巴士上認識的!
不過是很久以前的住事了!

引用:
原帖由 得得地喇 於 2008-11-8 01:07 AM 發表 查看引用來源
點解唔搭Te o者! 個幾鐘車無o甘悶喇,不過似中學生多!
系啊。 所以我都成22歲。 驚佢地嚴我老餅。。。

有..今年既事  學生妹15歲  
一上車就係咁望過黎..
佢落車先 寫左張紙電話msn比我:smile_27:

幾個鍾??你由邊坐到邊呀...

講黎聽下好喎:smile_13:

引用:
原帖由 sthwrong1 於 2008-11-8 02:59 AM 發表 查看引用來源
有..今年既事  學生妹15歲  
一上車就係咁望過黎..
佢落車先 寫左張紙電話msn比我:smile_27:
呢位大哥,你一定好靚仔,如果唔係點會主動俾你…

坦白講....要係任何地方向唔識ga女仔埋手...
年紀絕對唔係問題....外表先係問題
唔係話要好靚仔....但一定要個樣ok果d先有可能成功

引用:
原帖由 明王 於 2008-11-8 03:00 AM 發表 查看引用來源
幾個鍾??你由邊坐到邊呀...

講黎聽下好喎:smile_13:
我有講件事比d fd聽..廢事o係度講到咁明啦..

九龍 入新界西~果日放工

前往最後回覆