上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)2

收藏  |  訂閱
752  20.3k

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)2

悶得滞,想搞 d 活動,我系女.

>30,對生活有d 要求既,請 PM 我聯絡方式,thx

(入來請表明男or女先.  thx )

非 誠 勿 入

多謝各位支持.......
現暫定下星期6,11月1日,下午1:30,旺角韓式自助燒烤,費用自理:每人<$80.
希望到時能有 6--8 人,盡力做到男女人數1:1.

誠邀更多單身人士加入
.:smile_38: :smile_38:

本次聚會注意事項:
1.時間: 1/11, 1:30pm. 敬請準時到達. 最遲不得晚於2pm.

2.地點:將於31/10 電話確實後詳告.

3.衣著:斯文大方即可.男不要短褲拖鞋,女避免整容豐胸.

4.禮節:彼此友好尊重.己之所欲,勿施予人...

5. 待後補....

就黎被"吹爆",趁4下無人,提前感言:

用左50頁版面,終於完成了我既 第1次.1次生活中原本毫無預兆既突發"事件".琴日,因為1個最初的約定,大家準時來到,個個都實現了自己的一句承諾,好感動......好多謝,多謝discuss. com,多謝成徵,多謝咁多位,相識左既或仲未相見既nfs,多謝....多謝啦!
   相信我們有緣!

打算:   下 一 次, 麻雀大獎賽......每人夾 $50.......
2 檯,每 檯贏 出1 人,瓜分獎金, 但要請 霄夜....並可有優先權加入"精選"聖誕短線團.....好 唔 好 玩 啊????

另有一事相求-----
想為本會改個 名 號,邊 位高人可以 幫我 啊?(有大獎)

各位幫下手:

1.緣緣會        4. 好友緣club          7.話唔定會

2.緣圓會        5.子非魚club           8.唔一定會

3.聚緣會        6.有緣相聚club        9.有可能會            

揀 1個你 認為 最好既      

經"小圈子"選舉結果,

我宣布:

聚 緣 會  今日正式成立啦.(啪啪啪啪啪.......)

入..............

頭先去咗買POPCORN...遲入場 :smile_40:  (比人霸咗頭位 :smile_22
宜家可以開場未呀? :smile_30:

仲未開場.......:smile_41:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-1 07:39 PM 發表 查看引用來源
悶得滞,想搞 d 活動,我系女.

>30,對生活有d 要求既,請 PM 我聯絡方式,thx

(入來請表明男or女先.  thx )

非 誠 勿 入

多謝各位支持.......
現暫定下星期6,11月1日,下午1:30,旺角韓式自助燒烤,費 ...
入:smile_44: :smile_44: :smile_44:

打過招呼先~:smile_15:

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-11-2 12:26 PM 發表 查看引用來源
打過招呼先~:smile_15:
哇..巧神奇呀..  :smile_40:

打過招呼....

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-2 11:39 AM 發表
另有一事相求-----
想為本會改個 名 號,邊 位高人可以 幫我 啊?(有大獎)
想知大奬係咩 ? :smile_04:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-2 11:59 AM 發表
仲未開場.......:smile_41:
睇黎圓碌碌仲係度哀悼緊個舊post
好鬼痴/長情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆