Deleted

收藏  |  訂閱
37  7.6k

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-6 12:45 發表 查看引用來源
因矇著眼,比平時跟男友做大擔好多,當佢用手指插入我妹妹到,再加上佢用脷頭舔我斗斗,我內心需要馬上釋放出來,妹妹不断地流出淫水,由於第一次,没有默契,我也輕輕同T君講,反客為主,我扒在佢上面,先用吞頭先服侍佢弟弟周边,用條脷捋 ...
寫得好正呀!之後點?

Del del del del

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-6 13:43 發表 查看引用來源
當大家正式造爱時,前所未有咁興奮及驚喜,T君不是大肥,而且比較粗莊。當佢入時,好似少女被人開包。T君都好硬及粗到適中。T君話我下面好窄。大家矇著眼,衹有口沒有遮蔽,口對口,脷叠脷,我也覺得夾得佢好緊,T君猛話我皮膚滑,佢好貪 ...
咁佢係咪大碌過你之前啲男人?

回覆 23# licklickson 的帖子

感覺不同,超硬,及有些小向上灣。嘻嘻。

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-6 14:12 發表 查看引用來源
容易頂到G點?係咪易啲高潮?😉

引用:
原帖由 OL_May 於 6-5-2024 14:12 發表 查看引用來源
咪了到師姐濕哂囉😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-6 14:15 發表 查看引用來源
容易頂到G點?係咪易啲高潮?😉
佢頂到我好興奮,叫到好大聲,我感覺夾得佢好緊,嘻嘻。

Del del del del

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-7 09:28 發表 查看引用來源
汗水加淫水,每一下T君UN我,我妹妹泛濫著淫水,進出進入,吱吱聲,彷彿自己呻吟聲同吱吱聲一起合湊起來,T君話大正,最後用好大力腰力,盡力入到最深處,話大正,顶唔顺,最後拍拍聲,在最深處射左出來,我抱著佢及夾著佢,用收陰肌,將佢所有精精 ...
好正呀!之前有冇咁様玩過?😉

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-7 09:27 發表 查看引用來源

佢頂到我好興奮,叫到好大聲,我感覺夾得佢好緊,嘻嘻。
咁來咗幾多次高潮?😉

前往最後回覆