Deleted

收藏  |  訂閱
37  7.6k

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-2 13:14 發表 查看引用來源
在Apps聊天室認識T君,聊了大半年多,很久,大家未见曾過面,衹是互傳過啲沒有顯示頭像相,話題中都有講下大家性經驗。講下大家男女朋友性愛樂趣。類似筆友之類。 ...
我都想同你做............筆友🤭

Del del del del

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-3 10:54 發表 查看引用來源
蒙上眼後,完全漆黑一片,祗聽到自己呼吸聲,環境十分寧靜。內裏衹穿剛剛買好內衣,然後躺在床上,心忐忑著,1分1秒過去,聽到有入入門,大家講了暗號,確認是T君,大家講好左唔會看到對方面目,要是大家不尊重對方,衹好不繼續玩這個遊戲,嘻 ...
點解唔可以看對方面目?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-3 11:00 發表 查看引用來源
點解唔可以看對方面目?
比較刺激,及好多空間幻想,嘻嘻。

Del deldel

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-3 12:30 發表 查看引用來源

比較刺激,及好多空間幻想,嘻嘻。
咁都係嘅!之前有冇咁玩過?

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-3 10:54 發表 查看引用來源
蒙上眼後,完全漆黑一片,祗聽到自己呼吸聲,環境十分寧靜。內裏衹穿剛剛買好內衣,然後躺在床上,心忐忑著,1分1秒過去,聽到有入入門,大家講了暗號,確認是T君,大家講好左唔會看到對方面目,要是大家不尊重對方,衹好不繼續玩這個遊戲,嘻 ...
下一次, 師姐可以買定兩個SM包頭面罩,  眼鼻咀沒有遮住, 方便唔少

Del del defended

引用:
原帖由 OL_May 於 2024-5-4 10:42 發表 查看引用來源
可能大家身軀有些特別味道,T君慢慢拉低我落床,用贪婪手伸入我bra到,一隻手搓著我乳房,另一边不停用嘴啜我乳頭,我開始輕微呻吟聲,我也不今示弱,手向下探索,伸手入佢內衭到,然後尋找佢弟弟,用柔滑手捋起佢弟弟,有時用指尖握著佢,聽 ...
好似幾刺激喎!😉
等師姐再update!😬

Del del del del

前往最後回覆