飛鵝山

收藏  |  訂閱
23  8.5k

飛鵝山

距離離開香港仲有一個月。
自從搞掂曬證件,pack箱,搞銀行,搵裝修佬油返好間屋畀業主,就開始同朋友食飯餞行。

唔講邊一晚啦,嗰晚係西貢同班姊妹食完飯,去咗其中一個屋企,飲下嘢,傾下舊事,傾下傾下,當到就嚟走嗰刻,就會發覺開始唔捨得。

老公搞掂公司啲嘢過到嚟接我都差唔多一點,嗰晚心情好差。
老公見到我唔出聲個樣,佢好似知道發生咩事,問我係咪唔捨得,橫掂喺呢頭,雖然會再返嚟,不如再去睇清楚個香港好唔好!

之後我哋上個飛鵝山,望住香港,好靚,真係好靚!連落住大雨,到忍住行出車,睇清楚,我出世,成長嘅香港。

幾分鐘之後,老公行埋出車,喺後面攬住我,佢話我哋會再返嚟,唔好咁唔捨得。

我望住佢,呢個男人同我一齊廿幾年,佢都咁保護我,由我係一個靚妹,到而家開始老喇,佢都冇嫌棄!佢做每一個決定,都係為我好! 跟住老公錫埋嚟,錫錫下,我突間好想要,我捉住佢隻手入件衫度,要佢揸我個波。 其實當刻我除咗件成身濕曬,我妹妹都勁濕。

我將老公條皮帶解開,我扶住條欄桿,趷起籮柚同老公講,我要你插入嚟。

望住個香港,畀老公插住,我心靈同身體嘅空虛都冇咗。

完事返上車,老公畀條毛巾我抹返乾個身,而我著住去件T裇,上下完全真空咁返屋企。

我同老公講,橫掂都就走,架車都要賣畀人,不如走之前,喺香港唔同嘅地方,都留低我哋嘅回憶好唔好..........

臨走第一波,飛鵝山扎山道,留下我兩公婆的體液!

引用:
原帖由 sim888 於 1-5-2024 21:05 發表 查看引用來源
自從搞掂曬證件,pack箱,搞銀行,搵裝修佬油返好間屋畀業主,就開始同朋友食飯餞行。

唔講邊一晚啦,嗰晚係西貢同班姊妹食完飯,去咗其中一個屋企,飲下嘢,傾下舊事,傾下傾下,當到就嚟走嗰刻,就會發覺開始 ...
師姐幾時離開香港呀?😥

回覆 2# dttcalvin 的帖子

六月頭

回覆 3# sim888 的帖子

好快!
生活去邊都可以,家鄉永遠得一個

引用:
原帖由 sim888 於 2024-5-1 21:05 發表 查看引用來源

唔講邊一晚啦,嗰晚係西貢同班姊妹食完飯,去咗其中一個屋企,飲下嘢,傾下舊事,傾下傾下,當到就嚟走嗰刻,就會發覺開始 ...
去邊呀?  英國?

回覆 5# 人夫愛人妻 的帖子

先返加拿大
再考慮去唔去英國

引用:
原帖由 sim888 於 2024-5-2 00:01 發表 查看引用來源
先返加拿大
再考慮去唔去英國
去到邊都好!記得多啲上來呀!😊

引用:
原帖由 sim888 於 2024-5-1 21:20 發表 查看引用來源
六月頭
既然你都唔想去,咁咪唔好去啦

回覆 8# okvisa 的帖子

嫁雞隨雞
老公話要走,咁咪走囉
再加上,佢話畀我選擇未來日子喺加拿大定係喺英國過,佢話想我住喺我開心嘅地方。

引用:
原帖由 sim888 於 1-5-2024 21:20 發表 查看引用來源
六月頭
吓。。。我牛一妳就離開香港啦😭😭😭

前往最後回覆