問姐妹們 : 如果仔仔對你地做呢種事 , 你地可唔可以接受??? ^.^"

收藏  |  訂閱
5  1.2k

問姐妹們 : 如果仔仔對你地做呢種事 , 你地可唔可以接受??? ^.^"

如果仔仔返工/返學 , 岩岩比女上司/女客戶/女老師臭罵完 ...夜晚同你地愛愛果陣 , 一路插  一路大叫 :
"死八婆 ... 鬧我鬧得咁口響丫拿 , 我屌死你 !!! 講丫 , 我仲癈唔癈???"
你地接唔接受到???

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-5-1 11:58 發表 查看引用來源
如果仔仔返工/返學 , 岩岩比女上司/女客戶/女老師臭罵完 ...夜晚同你地愛愛果陣 , 一路插  一路大叫 :
"死八婆 ... 鬧我鬧得咁口響丫拿 , 我屌死你 !!! 講丫 , 我仲癈唔癈???"
你地接唔接受到??? ...
no,首先他骂我死八婆我就已经开始生气了,然后他跟我爱爱的时候想着别的女人,我更加生气 💢

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-5-1 11:58 發表 查看引用來源
你地接唔接受到??? ...
我覺得重點不在佢說話既內容, 而係將工作帶到床上呢個行為啫

回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

啱!唔好將工作上唔開心嘅事帶返屋企,尤其响床上面!如果佢真係俾個女上司激親,咁佢應該用手機影低個女上司個樣,一係就走去鵝頸橋打佢小人,一係就走去廁所對住佢張相打飛機顏射到夠先返屋企!

引用:
原帖由 fafawong011 於 2024-5-1 20:34 發表 查看引用來源
啱!唔好將工作上唔開心嘅事帶返屋企,尤其响床上面!如果佢真係俾個女上司激親,咁佢應該用手機影低個女上司個樣,一係就走去鵝頸橋打佢小人,一係就走去廁所對住佢張相打飛機顏射到夠先返屋企! ...
稍為修改一下...
屋企, 即係家嘛, 作為每個人理應係最鬆弛既地方, 在外面受傷之後返黎想尋求來自最親既人一D 撫慰係好正常
唔開心不如意既野帶返黎本身冇問題呀, 不過係帶返黎之後放係邊囉
正如你唔會將著完一日既鞋擺上床頭櫃對住自己或者唔會擺入雪櫃一樣
負能量帶返黎係飯枱梳化etc 既地方搵傾訴對象好合理呀, 我仲會appreciate 你視我為果個可以分享傾訴對象添

至於帶到床上, 除非係對方即係我授意啦
因為性行為時既親密本身就有一種慰藉既作用, 就算你覺得其他人都不了解你或者對你不公嫌棄你唾棄你
世上都仲有一個人對你不離不棄, 願意接納來自你既一切
另一種就係純發泄囉, 主要係d 情緒野, 係憤怒果種想搵人出氣
呢d 時候用既就唔係一般性行為啦, 或者有d 另類, 但又正如你已經好攰, 原本應該你去做既洗碗執屋我替你做左佢
然後我又攰到成身散晒一樣, 搞野俾你出力咁捅, 捅得我鬼咁舒服呢種唔算係出氣囉
必須要將你已有既痛苦轉移到我身上, 我代你去承受佢, 所以你應該get 到idea 係d 乜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-5-2 10:33 發表 查看引用來源

稍為修改一下...
屋企, 即係家嘛, 作為每個人理應係最鬆弛既地方, 在外面受傷之後返黎想尋求來自最親既人一D 撫慰係好正常
唔開心不如意既野帶返黎本身冇問題呀, 不過係帶返黎之後放係邊囉
正如你唔會將著完一日 ...
絲打講得很清晰,如果冇對方願意,男方硬干來發洩,
根本就係當女方係雞,還要明顯的不是把女方看在眼裡,放在心上的惡意中來干,
係心態上不理會喜愛自己嘅家人妻子女友嘅感受。。。

前往最後回覆