人妻都要靠別人调教

收藏  |  訂閱
32  7.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-5-2 11:16 發表 查看引用來源
各有所好,可能覺得不外如是啫😲😲但有些覺得刺激無比😍😍
睇吓對手係邊個!😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-5-2 11:16 發表 查看引用來源
各有所好,可能覺得不外如是啫😲😲但有些覺得刺激無比😍😍
好多原因有影響,
人妻有幾內疚感啦,人妻夫妻嘅感情情況。
情夫為人,趙完鬆 還是 想長久。
好多嘢,不過覺得 情夫留得人妻一段唔短時間,人妻以後再出軌就更大機會。。。
第一個情夫對教育人妻新世界真係好重要。。。笑

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 11:25 發表 查看引用來源

好多原因有影響,
人妻有幾內疚感啦,人妻夫妻嘅感情情況。
情夫為人,趙完鬆 還是 想長久。
好多嘢,不過覺得 情夫留得人妻一段唔短時間,人妻以後再出軌就更大機會。。。
第一個情夫對教育人妻新世界真係好重要。。。笑 ...
話晒第一個,應該重要嘅!如果正,佢會繼續試!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 11:32 發表 查看引用來源
話晒第一個,應該重要嘅!如果正,佢會繼續試!
學好三年,學壞三天。

引領人妻行咗另一條開放的道路,
人妻自由了,就好難要佢被人關住。。。,
特別係條件唔太差嘅人妻,
我等狗公排住隊想食佢地。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 11:43 發表 查看引用來源

學好三年,學壞三天。

引領人妻行咗另一條開放的道路,
人妻自由了,就好難要佢被人關住。。。,
特別係條件唔太差嘅人妻,
我等狗公排住隊想食佢地。。。 ...
如果成功被開發,應該會大把機會比其他人食到!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 11:52 發表 查看引用來源
如果成功被開發,應該會大把機會比其他人食到!
零到一,冇到有,是質變。
其他人食唔食到,都睇佢情夫係點嘅人啦。。。

如果情夫出呢玩嘅人,又帶到人妻出場玩,
一大半機會可以帶壞人妻,將來有第二,第三個。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 12:00 發表 查看引用來源

零到一,冇到有,是質變。
其他人食唔食到,都睇佢情夫係點嘅人啦。。。

如果情夫出呢玩嘅人,又帶到人妻出場玩,
一大半機會可以帶壞人妻,將來有第二,第三個。 ...
就算冇帶出來,如果佢比到剌激同興奮比人妻,就算分咗手,都會食過番尋味,繼續出軌!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 12:07 發表 查看引用來源
就算冇帶出來,如果佢比到剌激同興奮比人妻,就算分咗手,都會食過番尋味,繼續出軌!
機會差幾多吓,有人引路與否,完全唔同嘅。

人妻出軌,唔一定會變到淫娃蕩婦。
可能只是一時落坑。。。,

但有人帶路出呢玩過,條路就寬好多啦,
真係食過番尋味。。。,番轉頭難好多,
最少,人妻認咗唔少狗公。  而我等狗公又會不停搵位去肏人妻啦。。。笑

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 12:17 發表 查看引用來源

機會差幾多吓,有人引路與否,完全唔同嘅。

人妻出軌,唔一定會變到淫娃蕩婦。
可能只是一時落坑。。。,

但有人帶路出呢玩過,條路就寬好多啦,
真係食過番尋味。。。,番轉頭難好多,
最少,人妻認咗唔少狗公。  而我等狗公又會不 ...
都係,尤其是第一次,如果係原本保守嘅,好可能係一時落坑!不過試過就會心思思想再試!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 12:21 發表 查看引用來源
都係,尤其是第一次,如果係原本保守嘅,好可能係一時落坑!不過試過就會心思思想再試!
同意呀,不過良家人妻始終接觸點有限,一時落坑都係熟人。。。,未必有第二次,人妻圏子唔會好闊,攪到人人都知佢出軌。。。,
但係,有情夫帶佢出去走動過,佢世界就好唔同。。。

出尼玩開嘅人妻,出第一次軌,佢本身就係機會,會easy好多啦。。。

前往最後回覆