人妻都要靠別人调教

收藏  |  訂閱
32  7.0k

人妻都要靠別人调教

最近認識了一個朋友,佢老婆原本保守,在床上完全放不開,直到給人泡良出軌了,變得十分浪,不肯和老公做的都和情夫做了⋯⋯大家可有類似的經驗?

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-30 09:41 發表 查看引用來源
最近認識了一個朋友,佢老婆原本保守,在床上完全放不開,直到給人泡良出軌了,變得十分浪,不肯和老公做的都和情夫做了⋯⋯大家可有類似的經驗? ...
給人泡良出軌了的男主角...是你嗎?

好大可能🤭
引用:
原帖由 MAN818 於 2024-4-30 09:43 發表 查看引用來源
給人泡良出軌了的男主角...是你嗎?

其實好多良家人妻對性都有一種渴求,只係怕屋企人知道自己有咁淫蕩嘅一面,長期壓抑住咁啱又遇到個陌生而又可以釋放嘅對象,咁咪咩都盡情試囉🤣
引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-30 09:41 發表 查看引用來源
最近認識了一個朋友,佢老婆原本保守,在床上完全放不開,直到給人泡良出軌了,變得十分浪,不肯和老公做的都和情夫做了⋯⋯大家可有類又似的經驗? ...

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-30 12:19 發表 查看引用來源
其實好多良家人妻對性都有一種渴求,只係怕屋企人知道自己有咁淫蕩嘅一面,長期壓抑住咁啱又遇到個陌生而又可以釋放嘅對象,咁咪咩都盡情試囉🤣 ...
可能佢老公唔識點引導開發佢呢!😬

引用:
最近認識了一個朋友,佢老婆原本保守,在床上完全放不開,直到給人泡良出軌了,變得十分浪,不肯和老公做的都和情夫做了⋯⋯大家可有類似的經驗? ...
自己老婆自己調教先最好玩,在過程中慢慢睇住佢嘅變化.….

引用:
普通人妻出得軌,一定同佢老公有啲問題嘅。

自己溝到件人妻,有意冇意都會同人妻玩吓新鮮嘢,
人妻願做,咪似變得浪咗。  就算佢唔願玩得太癲,都會放開啲唔係一成不變。。。,人妻或會試多幾招,又唔係話同情夫做乜都得,同佢老公就樣樣唔肯嘅。。。

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-4-30 12:27 發表 查看引用來源

自己老婆自己調教先最好玩,在過程中慢慢睇住佢嘅變化.….
自己老婆,好多嘢未必玩得。。。,
要攪,別人老婆係首選。。。,殘咗,有別人老公呢包底。。。笑

我當年也是和老公只是例行公事,沒有什麼花樣,後來給外人教壞了。

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-5-1 03:01 發表 查看引用來源
我當年也是和老公只是例行公事,沒有什麼花樣,後來給外人教壞了。
例如教壞咩野?

前往最後回覆