上一頁下一頁
發新話題

問仔仔們 : 覺唔覺後生果陣 , 一射完會休刻幾分鐘 , E+ ... 反而好快回復到精神???

收藏  |  訂閱
57  5.3k

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-5-2 15:18 發表 查看引用來源
點解吾信啊?
感覺唔係囉!😬

回覆 21# licklickson 的帖子

咁你感覺到d咩??😅😅😋😋

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-29 15:24 發表 查看引用來源
不過坦白左先 , 呢個係小弟單身40年既經驗談 ,屌西射我未試過 ^.^"
以前射完第一次,真係可以好快嚟第二次,但35歲後好似差咗啲,回氣時間長咗好多,早兩年中咗肺炎之後,性能力更加係直線下降,搞好耐先硬到,仲要係好快會軟返!

雖然係咁,但發現射嗰一刻嘅快感係比以前多咗好多!

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-5-2 15:36 發表 查看引用來源
咁你感覺到d咩??😅😅😋😋
感覺你正囉!😉

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-5-2 15:52 發表 查看引用來源

以前射完第一次,真係可以好快嚟第二次,但35歲後好似差咗啲,回氣時間長咗好多,早兩年中咗肺炎之後,性能力更加係直線下降,搞好耐先硬到,仲要係好快會軟返!

雖然係咁,但發現射嗰一刻嘅快感係比以前多咗好多! ...
咁你都有個女同事比你食到。

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-5-2 14:43 發表 查看引用來源
講開又講丫 , 貴妃娘娘唔覺得 , 後生仔射完後累到想死 ,
好似連靈魂都射埋出黎 , 作為女人會好有成功感咩???
你話呢?

如果唔係咁既話, 你點解釋一個就算本身對口爆唔係咁lik 既女士,
俾人爆左入口之後下意識都會繼續啜而唔係即刻走夾唔抖?

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-29 15:24 發表 查看引用來源
不過坦白左先 , 呢個係小弟單身40年既經驗談 ,屌西射我未試過 ^.^"
我係,可能快射左冇出咁多力所以好快回到氣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-5-1 13:10 發表 查看引用來源

咁誇張累到失神?
果陣我同前任好多時都係做完之後抖抖, 跟住落街食飯
我第一次比老公破完處, 隔一陣嚟多次. 跟住落街食飯. 可能擘開大髀擘得太耐.  串步難行. 😂😂

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 8-5-2024 02:22 發表 查看引用來源

我第一次比老公破完處, 隔一陣嚟多次. 跟住落街食飯. 可能擘開大髀擘得太耐.  串步難行. 😂😂
嗰次扑咗好耐咩?😍🤣

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-5-8 02:22 發表 查看引用來源

第一次唔痛咩?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆