上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.3k  267.5k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 12:38 發表 查看引用來源

紅顏當時好鍾意佢前夫㗎,佢去到而家都講呢個係佢一生人最大嘅錯誤
紅顏係一個面懵心精嘅女人,樣貌身材唔係話差不過唔係好sharp嗰隻,佢離咗婚之後好積極去減肥,起碼減咗廿幾磅,連對腳都瘦曬
以前佢好少化妝,而家經常 ...
我諗紅顏如果只係戀愛腦,但唔係蠢。
經歷咁耐同古惑仔一齊,睇嘢比普通良家煮婦多唔少,
接觸接受嘢闊多好多。。。

佢一放開咗,冇嘢縛住佢,真係 執正返副偈,
有經歷嘅熟女,自有一份吸引力。。。,
佢更睇清邊個男人只係想留精不留情,
拒絕再一次錯誤,篩去唔想要嘅狗公。。。,
唔會似普通良家比人呃嘅。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 15:32 發表 查看引用來源

孩子小時候唔教好,現在經濟又不太好。
你紅顏就真係會幾頭痛。

不過,紅顏都離婚一段時間,點會冇嘢做?
佢而家有嘢做佢做酒店嘅,佢老公係一毫子贍養費都冇畀過佢
佢個前夫連個仔都唔認,簡單啲講極品仆街

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 15:41 發表 查看引用來源

佢而家有嘢做佢做酒店嘅,佢老公係一毫子贍養費都冇畀過佢
佢個前夫連個仔都唔認,簡單啲講極品仆街
養不教,父之過,
一夜夫妻都二百蚊啦,
佢前夫養仔都唔養,
就真係好仆街。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 15:43 發表 查看引用來源

養不教,父之過,
一夜夫妻都二百蚊啦,
佢前夫養仔都唔養,
就真係好仆街。。。
個仆街寧願養出面啲女人都唔養個老婆同個仔啦
嗰條仆街自己入咗去坐監,紅顏幫佢守住頭家同個仔,佢仲要屈紅顏同佢兄弟有路(其實係絕對冇)
佢喺坐監嘅時候學埋一啲監躉,坐完出嚟喺條嘢度鑲珠,以為自己好撚叻,好撚勁
點知紅顏同我講,佢前夫條嘢鑲珠之後屌佢除咗痛一啲快感都冇呢啲仆街,連師兄你都唔會估得到

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 15:52 發表 查看引用來源

個仆街寧願養出面啲女人都唔養個老婆同個仔啦
嗰條仆街自己入咗去坐監,紅顏幫佢守住頭家同個仔,佢仲要屈紅顏同佢兄弟有路(其實係絕對冇)
佢喺坐監嘅時候學埋一啲監躉,坐完出嚟喺條嘢度鑲珠,以為自己好撚叻,好撚勁
點 ...
壞人入冊,哪有學好嘅?
佢屈紅顏同佢兄弟有路,
我諗佢食住紅顏唔會走,
更怕紅顏真係揀第二個,
惡人先告狀。。。

鑲珠,真係考人性,
果吓痛苦捱過咗,
人自然心理覺得勁咗。

我都試過買羊眼圏,
唔會用自己條嘢較飛。。。

要玩鑲珠,我就不如就落重本做陽具整形。。。😅

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 16:03 發表 查看引用來源

壞人入冊,哪有學好嘅?
佢屈紅顏同佢兄弟有路,
我諗佢食住紅顏唔會走,
更怕紅顏真係揀第二個,
惡人先告狀。。。

鑲珠,真係考人性,
果吓痛苦捱過咗,
人自然心理覺得勁咗。

我都試過買羊眼圏,
唔會用自己條嘢較飛。。。

...
我都有試過羊眼圈,不過絕對唔會鑲珠囉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-6 15:41 發表 查看引用來源

我諗紅顏如果只係戀愛腦,但唔係蠢。
經歷咁耐同古惑仔一齊,睇嘢比普通良家煮婦多唔少,
接觸接受嘢闊多好多。。。

佢一放開咗,冇嘢縛住佢,真係 執正返副偈,
有經歷嘅熟女,自有一份吸引力。。。,
佢更睇清邊個男人只係想留精 ...
紅顏梗係面懵心精啦,唔係咁容易呃到佢呀

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 16:10 發表 查看引用來源

紅顏梗係面懵心精啦,唔係咁容易呃到佢呀
江湖呀嫂,那有咁容易呃到佢😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-6 15:31 發表 查看引用來源
SP都係離咗婚先出去搵食?
SP喺大陸同佢老公結咗婚,已經有咗個女,一齊落嚟香港,其實本來環境唔錯,佢老公喺香港有個魚檔,有層樓,可惜爛賭最後輸到乜都冇,SP帶住個女走咗,自己獨力養大個女
SP本性其實好貪玩,而且大波又姣其實好多狗公溝佢,甚至有個阿伯想包養佢,畀錢佢洗,其實咪又係想扑佢
佢屬於好風騷而且絕對係淫娃又大食,不過佢真正出嚟搵食都大約係七,八年前佢個女真係大定咗,佢之後先放膽出嚟玩
SP係好大膽嘅,佢見到啱口味啱玩嘅男人真係會主動擒你,佢覺得男歡女愛係好閒,所以幾年前佢識我都係主動黎擒我,佢有幾個閨蜜姊妹都係喺大陸落嚟,熱情經常一齊出嚟溝仔
其實佢識咗我之後,已經算係收斂咗,雖然一有機會扑嘢就去到好盡,唔係都唔會有個花名叫蛇妖,其實意思即係佢會纏住你
但係佢有樣野好,佢唔會同我老婆爭,唔會搞我嘅婚姻,大家知道個遊戲規則,最緊要屌得開心

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-6 22:23 發表 查看引用來源

SP喺大陸同佢老公結咗婚,已經有咗個女,一齊落嚟香港,其實本來環境唔錯,佢老公喺香港有個魚檔,有層樓,可惜爛賭最後輸到乜都冇,SP帶住個女走咗,自己獨力養大個女
SP本性其實好貪玩,而且大波又姣其實好多狗公溝佢,甚至 ...
SP本錢又唔夠呀嫂,同師兄有緣,
佢唔會想獨霸師兄,反而可以長久保持關係。。。

SP知佢自己位置,唔會持靚行胸,師兄有個好 SP。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆