上一頁下一頁
發新話題

好悶呀 ~ 入黎吹下水la

收藏  |  訂閱
168  2.3k

好悶呀 ~ 入黎吹下水la

我知有吹水POST ~ 但都想開一個屬於自己
男女均可
淨吹下水OK ~ 冇其他意途
純粹番文職太悶
介紹下自己先
31 ~ 人夫一名
希望有人LA:043:

女開POST 爆PM ~ 男開POST就:043:

唯有自言自語當日記LA:032:

早呀樓主~~ 乜自言自語咁慘呀~? XD

引用:
原帖由 alexanderx 於 2017-2-10 09:54 AM 發表 查看引用來源
早呀樓主~~ 乜自言自語咁慘呀~? XD
終於有人應:029: ~ 唔理你男女 ~ 多謝 ~ 哈:071:
番工太悶 ~ 唯有係度消磨時間呀:043:
你呢

引用:
原帖由 fishballmanman 於 2017-2-10 09:58 AM 發表 查看引用來源

終於有人應:029: ~ 唔理你男女 ~ 多謝 ~ 哈:071:
番工太悶 ~ 唯有係度消磨時間呀:043:
你呢
我係扮工男~ 週不時出現响度R水吹~ :071:
btw~ Happy Friday啦~ cheer up!!!!:034:

引用:
原帖由 alexanderx 於 2017-2-10 10:00 AM 發表 查看引用來源

我係扮工男~ 週不時出現响度R水吹~ :071:
btw~ Happy Friday啦~ cheer up!!!!:034:
你梗係五日工LA ~ 我長短週星期六半日 ~ 好DOWN 聽日要番:043:
仲沉醉緊新年假期MOOD:028:

引用:
原帖由 fishballmanman 於 2017-2-10 10:03 AM 發表 查看引用來源

你梗係五日工LA ~ 我長短週星期六半日 ~ 好DOWN 聽日要番:043:
仲沉醉緊新年假期MOOD:028:
我都返過....星期六O個半日其實都好無謂, 食完個早餐都收工啦~:096:

農曆新年咁鬼忙....無咩mood la~~聖誕反而多啲自己時間....

引用:
原帖由 alexanderx 於 2017-2-10 10:06 AM 發表 查看引用來源

我都返過....星期六O個半日其實都好無謂, 食完個早餐都收工啦~:096:

農曆新年咁鬼忙....無咩mood la~~聖誕反而多啲自己時間....
咪係LOL ~ 反正都係HEA,變五日工差好遠 , 黎緊有咩好節目呀:071:

引用:
原帖由 fishballmanman 於 2017-2-10 10:11 AM 發表 查看引用來源

咪係LOL ~ 反正都係HEA,變五日工差好遠 , 黎緊有咩好節目呀:071:
無啦~ family time....有細路係咁上下~:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆