41 12345
上一頁下一頁
發新話題

小希餓了 - 哥哥也要補習嗎?

收藏  |  訂閱
40  11.2k

皆因最近壓力大 小希又開始大食了

昨日放工後 如常去同一個中六師妹補數學
這位師妹都跟了我4年 加上同校
都算熟熟地
佢有一個大佢七年的哥哥
我見到的哥哥一般也在放工時候
所以經常碰見他也是着西裝
平時沒有特別對他有任何遐想
但係到咗小淫希想要的日子
那就碰巧成了我的對象😏

琴日我故意真空上去補習
簡單講下我着乜嘢啦
白色鬆身連身裙+1件灰色長外套
做得補習 外表當然要着得斯文啲😏
但因為真空的緣故 為了不被發現飛釘
我補習時不經意地經常橋手
個位咁岩對住屋企門口
一般補習我都好少坐喺度 多數都係學生坐
我站在旁邊或後邊指導
到咗8:30 哥哥回來了
我如常跟哥哥say hi  
哥哥望了我3-4秒便進房

到了8:50 差不多補完 我話去個洗手間
洗手間對正哥哥房門 而哥哥當時冇關門
我去完廁所 開着門洗手 再故意弄濕自己
特別是乳頭的位置
等哥哥可以清楚見到我飛釘
我步出廁所時行動好慢
但我留意到哥哥的眼一直注視我的白色裙
我便知道我成功了一半
到最後補完習 我故意留下一支筆
造就和哥哥單獨見面的機會

落到樓下 我打給妹妹說我留下了一支筆
並說太夜了 你補完習好攰架喇 快啲沖涼準備瞓覺 佢自不然就會叫哥哥落嚟俾返我

我坐在樓下公園等哥哥
哥哥5分鐘後拿着我支筆落黎
哥: 咁大意漏野架?
我接過支筆 講咗句唔該哥哥
哥哥出聲了 在我耳邊說:其實我都想補習
我奸計得逞了

我問:你想補乜野呀
哥:搵個靜啲嘅地方 我慢慢再話你知

哥哥拉着我的手 帶我去到停車場的一個有樓梯既角落
哥哥開始手多多話:放心啦 呢度盲點黎架
無cam睇到
佢雙手在裙外開始搓住我對34D 食指在玩弄我兩粒已脹起的小紅豆 邊搓邊說:對奶又幾好揸手喎 飛晒釘出黎 係咪想餵奶呢?
我很喜歡這種言語上的挑逗 總令我有有無限幻想
我已經在輕輕呻吟:嗯~嗯~人地都無晒防備啦 就係方便隨時餵奶
哥:估唔到補習姐姐都咁淫 我滿足下你啦
哥哥隔住件衫用利尖頂我乳頭 我被挑逗得扭動身子 享受住這快感
哥:好想俾人啜咩?拎對奶出黎 求我吖
我真係未試過要咁樣求人 但個一刻已經被性慾衝昏頭腦
我把連身裙輕輕拉下 露出兩個乳頭 撫摸著自己 怕怕醜醜咁對哥哥說:我...我乳頭好痕呀~ 可唔可以....幫我啜奶奶呀?

哥:哎喲~你話咩話老師?要啜咩話?
我個刻真係忍唔住:啜我奶奶
哥坐在樓梯邊拉下褲鏈說:咁要睇你表現喇
我慢慢把藏在boxer內的棒棒拿出來 雖然半硬 但也顯得好長
我先用舌尖頂頂棒頭 再用舌頭圍住棒棒打轉
哥拿著我的頭讓我一下含住佢支棒棒:補習姐姐你快d含下我條野 你要聽聽話話我先會填滿你個淫西架~
小淫希已經濕晒 聽到呢句 即刻大力啜實哥哥碌棒 一邊上下移動 條利不停在唔同地方打轉
而哥哥邊呻吟 雙手邊伸到我的乳頭處:啊~補習姐姐 你睇下你做緊咩?你為左要我幫你啜奶 你含緊我碌鳩呀 你睇你淫到?
我已失去理智 佢越講我越興奮越落力啜
啜到咁上下 佢棒棒硬到一個點
我感覺佢都快要射了
我再落力多雪雪雪幾下 哥哥啊了一聲
把精華都射進我口中

射完之後 哥哥命令我要吞晒 並啜返乾淨支棒
哥:補習姐姐 我要食奶喇
我心中暗喜 終於有得俾人啜
哥哥啜住我左邊乳頭 帶小小粗暴 揸住兩邊
啜幾下左又啜幾下右 啜到雪雪聲 下下都啜到我奶頭起晒
哥:姐姐 係咪要咁啜呀?我要啜晒你啲奶
我:啊~啊~嗯 唔好急 慢慢啜 啊~
哥啜了數分鐘 小希妹妹已興到脹晒
哥叫我跪係樓梯趴下 用屁股對住佢
掀起我條裙 係咁錫我屁股
因為佢好猴擒 搞到我有少少覺得尷尬 但又好有快感
佢突然打開我屁股 我沒想過他下一個動作是想搞我菊花(雖然是乾淨的)
我叫左一句:唔好啦
哥:你話事呀?我鍾意呀!
二話不說 給我來了個毒龍鑽
我興奮得西水長流 一條條絲滴在樓梯上
他卻由豆豆開始 一lamlam到上菊花
那數分鐘我真係就黎高潮:唔好呀~咁樣我...我好快到
哥:令過黎張開腳對住我
然後再說:自己反開俾粒陰蒂我睇 之後叫我幫你啜
我:哥哥 我...好痕呀...可唔可以....
哥:邊度痕呀?我唔識幫你喎
小淫希承認絕對想俾人屌爆:幫我啜豆豆
哥哥又再次啜我奶頭後 就落去大力吸啜我粒豆豆 仲問我:係咪呢粒呀miss?
我興奮到係咁叫 但又怕太大聲
我:係呀係呀 你啜岩左喇
哥:miss d閪水好多好好奶呀 不過無我批准 你唔准高潮 忍住唔准叫!
我有照做 但哥哥連環不停吸啜我粒豆豆 兩隻手二在玩弄我奶頭 我真係忍得超辛苦
哥:miss 你癩尿呀?點解越來越濕咁既?
我已經舒服到出唔到聲 忍得勁辛苦
未幾佢又硬返 等住攻擊我

之後佢反轉我 將棒棒狗仔式隊入我個濕得一塌胡塗既淫閪 相手係咁搓我對波同奶頭
我爽到顛左:啊~哥~好...好...好舒服呀~
哥:miss我要點做呀?
我:大...大力抽插我啦~ 想點插就點插...唔好停呀 啊~
哥:喔...miss你點解咁既樣既?
我:係喇我係淫西...淫miss...哥哥你大力d...我...好痕呀~~
哥邊插邊講:😏你睇你個淫樣?邊有miss好似你咁淫要學生係咁插你?
來過一輪瘋狂抽插 我真係忍唔住:唔...唔得喇我...要黎喇...
哥哥即刻拔出 我忍唔住自己用手係咁搞豆豆 未幾水花四濺到地上 哥哥拿開我的手再次吸啜豆豆 個一下真係 不是言語可以形容的快感
之後哥哥坐在樓梯 來個女上男下
在一輪抽插後 我地一齊黎左第二次
哥哥將d精射晒入去我度
最後我起身用口為他清潔 再著衫走人

第一個回

好耐無見,依然咁淫:smile_47:

精采的描述

快9D寫啦
小弟弟硬9哂啦

小淫希幾時勾引我

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2017-9-27 12:08 AM 發表 查看引用來源

都算熟熟地
佢有一個大佢七年的哥哥
我見到的 ...
Long time no see

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2017-9-27 12:08 AM 發表 查看引用來源

都算熟熟地
佢有一個大佢七年的哥哥
我見到的 ...
冇見一段時間又淫左喎

小希返黎了,又有新故仔J😙

真唔真:smile_41:

41 12345
上一頁下一頁
發新話題