分享同老婆做愛歷程2 (更新6/10 #7)

收藏  |  訂閱
25  8.2k

分享同老婆做愛歷程2 (更新6/10 #7)

大家應該都唔記得我了,話晒上次出文已經成半年前。
見之前反應唔係咁好,所以直到而家先再有心情出文,還望支持者(唔知仲有冇?)多多回文齊齊吹下水
小弟同我老婆都一齊好耐了,所以性上都會搵下新鮮刺激大家享受下,沉浸係性愛當中。上回講到老婆開始著連身襪做愛(就係呢款:http://i.imgur.com/kIKXFyj.png, 雖然係大家可能見過無數次既淘X相,就當俾大家幻想下暖下J),今次就講下我地玩玩具先:smile_46:
其實買玩具之前都冇同佢講,一來想比個驚喜佢(其實都唔知會唔會係有驚無喜), 二來都費事比佢話晒, 因為睇睇下原來D玩具都唔平。
上網做左一排功課,款式絕對唔止AV成日見到D震旦呀,按摩棒呀,假狗呀咁。 從何入手好呢?震旦按摩棒都係震震震linlin豆豆,諗落好似我隻手、我個口、我條脷做唔到十成都有九成。假狗望落好似好正,不過,佢玩過大支野會唔會嫌我細架?後尾比我搵到D係抽插時男女都可以享受的,正! 因為呢D大家都有份用,諗住第一次玩可以減少老婆對玩具既抗拒感,於是最後揀左佢: http://i.imgur.com/JG1ewXj.jpg?1. 由於係插入性既關係, 我都係偏向揀大牌子野, 無謂搞到冇得啪啪啪咪因小失大。
Shopping揀得耐,不過到貨就只係兩日好鬼快。攞貨時已經好心痕,諗住當晚點樣安排玩具出場,點樣炮製老婆搞到佢欲仙欲死係我前面大聲呻吟要我插…
襯佢沖涼既時候,我拿拿淋拆晒盒,飛一次說明書,download埋個app,收埋係枕頭底。沖涼房仲係傳來花灑水聲。我老婆比較濕好易多水,應該唔使加潤滑,陣間首先錫佢…沖涼房水聲停左!於是我開下玩具最後演習,點知,原來未叉電…

Sorry板主原來是這樣的,下不為例,唔好意思,謝謝。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Very interest pls keep update please.

引用:
原帖由 speedster 於 2016-10-5 06:28 PM 發表 查看引用來源
大家應該都唔記得我了,話晒上次出文已經成半年前。
見之前反應唔係咁好,所以直到而家先再有心情出文,還望支持者(唔知仲有冇?)多多回文齊齊吹下水
小弟同我老婆都一齊好耐了,所以性上都會搵下新鮮 ...
呢個好似可以用電話APP遙控:smile_34:

引用:
原帖由 leisiu 於 2016-10-6 11:19 發表 查看引用來源

呢個好似可以用電話APP遙控:smile_34:
係呀, 想點震都得, 又震得夠大力
不過擺左入去個濕滑既洞穴後就接收得比較差, 尤其我攬住老婆加埋插佢既時候.

新玩具一下唔為意原來要叉電,冇得玩。諗諗下,當晚都係冇搞老婆,餓佢一晚,咁第二晚…呵呵。

與此同時我都開始一路忐忑左落去,一路搭車,一路返工做野,腦海裡都係老婆既水聲呻吟聲。不過亦都有D擔心究竟佢會唔會抗拒玩具呢?羅羅巒左成日,終於又等到佢沖涼上床既一刻。

我襯呢個時候即刻set好晒D野,執好間房執好張床,仲執定個廳梳化放好咕臣清空埋張枱。準備定萬一有用。

係呀,我地係玩玩具之前已經會係廳打開窗簾做愛,唔知有冇師兄師姐見過老婆係格,老婆係咁坐係我上面un呢?哈哈。

好啦佢沖完涼出來到我沖。唔知係咪佢見到D野整齊晒feel到D野,我沖完涼入房佢竟然乖乖著左連身襪等我!個一刻,我貼身boxer裡面既小J已經醒左,仲俾老婆奸笑住話“你個度做咩脹晒呀?"…

我即刻上床攬住佢錫,錫佢額頭,錫佢面,錫佢上唇,佢伸脷還擊,我地條脷癡纏左一陣,我又開始手多摸佢下面,“老婆,你濕晒勒?"。唔知點解佢每次著連身襪都好似特別易濕易high?

慢慢再繼續錫落頸,再一路錫耳珠一路係耳邊呼吸,之後已經開始明顯聽到佢既呼吸,聽到佢細聲呻吟。

聽到老婆舒服,我就更加落力令佢舒服。一邊輕輕啜佢乳頭,一邊用柔軟既脷係佢乳暈打圈,慢慢錫佢腩仔,再繼而幫佢用口用唇用脷口交“老婆,你個度好濕,我成面都係無D水呀!",係呼吸呻吟聲中佢輕輕應左句“唔…我要…",而我條小J已經變成鐵棒大J…

咪住,而家就插大J入老婆小穴?我估計趁佢好想要既時候就係玩具出場既最佳時候!我一路錫返上佢頸,一路就偷偷地zip隻手入枕頭底攞玩具。雖然玩具表面係軟膠,不過都有D涼涼地“咩黎架?"當我用玩具了佢陰唇既時候,佢好似俾呢個陌生既感覺嚇一嚇。

“唔使驚,老公想你舒服,合埋眼,你會鐘意~"

佢抬一抬頭望一望我用玩具了緊佢洞口隻手,伸手摸一摸個玩具,摸一摸佢濕晒既陰唇,跟住就主動同我車輪。估唔到原來佢接受程度OK,而家我只能期望玩具廣告同D玩家評價係真。

我慢慢將玩具尾巴滑入佢小穴。“呀~"尾巴唔大,細過大J幾多,好易就入左去,不過都係激發到佢一聲呻吟。玩具尾巴已入,玩具大頭就留左係出面,岩岩襟到佢豆豆,睇黎應該刺激到佢C點。

“呀~插我呀~"佢一邊用手chok我大J,一邊細聲叫我。

“等一等"…我開著個玩具等佢震“呀~呀~~"佢即刻叫左出黎。正當我放開個玩具想攬住佢錫既時候,個玩具一下就比佢小穴必左出黎!睇黎真係有D料到喎?

我攬住佢錫左佢耳珠後頸一下“老婆得唔得呀?"“感覺好得意,我想你插呀"

咩話,得意咋?錢錢錢…

thks for sharing

引用:
原帖由 wangshangkan 於 2016-10-6 16:16 發表 查看引用來源
thks for sharing
Ching第一次回文就比左我,多謝比面!

有賢妻如此,夫復何求

前往最後回覆