上一頁下一頁
發新話題

自己的OL女朋友,別人的未婚妻?#1(目錄)...#171#215 EXTRA#238#245 (6/10)

收藏  |  訂閱
257  150.6k

自己的OL女朋友,別人的未婚妻?#1(目錄)...#171#215 EXTRA#238#245 (6/10)

(1)
係跌吉做CD-ROM好耐,都想寫下對上一次sex...
與其說這是一個引人入性的鹹故,倒不如說這是一個跟本就只有終結的戀情。
整個故事早於兩年前已完結,而我亦早已於過去中醒來,情節中寫返既係自己零碎的回憶,和從照片中找回的痕跡。
如果唔相信係真人真事,就當係散文黎睇...(部份背景略為修改)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
三年前,我呢個八十後剛轉入一間顧問公司工作,雖然單身中,但睇唔上女同事唔係中女就係唔太懂打扮,著牛記,就算著條one piece都要長過菠蘿蓋。

可能你會問秘書點都係女仔,
一個係女人,生左兩件,風韻猶存,男同事目測有B cup,話後生一定好多人追..
另一個係男仔,同我一樣都係八十後,所以又點會入秘書房搵佢地吹水。
另一D就係阿婆...

做左幾個月後,有一日話個男秘書要升職掉另一個office...將會有另一個女仔黎..
聽聞係大學畢業冇耐,讀BBA ....個個血氣方剛既八十後男同事當然好興奮啦。終於有條女可以識下。。。

去到果一日果然見到個男秘書帶住一個好似freshman既女仔行office(呢個咪就係女主角)...

果日佢化左半層厚既粉,黑色西裝褸,白色襯衫,黑色都一半腳既半鬆身裙,黑色絲襪,一對一寸高既鞋,咩身型都擋哂。。(即係去interview果D style) 曲髮+瓜子臉
本來冇諗過理佢既,咪又係女仔一個,果日佢同其他秘書行經我個位了解office運作, 當佢黎到我身邊既時候,我竟然舉起。。。
我隻右手同佢握手,佢都笑笑握住我,

J:我叫Janice...(下面簡稱J, 我/C既ex-gf)
我: 我叫Clement...(下面簡稱C)

如是者,識左佢,過左兩日,發現佢開始轉look,
雖然都係半層厚既粉,不過換左條碎花緊身one-piece,男同事話佢個心口起碼有C cup,著住對2寸高既豆零黑高跟鞋...
行經既同事都會望住佢,我呢,埋扮專心做野,,,成日都諗好野唔會輪到我啦~
不過我就怕羞,又冇咩搵佢傾計,
果陣有個男同事差唔多年紀成日放工前都搵佢傾計傾半個鐘以上,仲唔係想溝佢咩...
我就當然除左公事好少搵佢,做野既地方緊係做野啦

有一日,班同事叫我去問下J一齊吃唔吃lunch份到去秘書房,
果陣佢就坐係度既
(後來先發現高抄可以見到佢好深既事業線,其實我同佢係公司都真係算中層,所以佢都真係幾有事業)

我:Janice, 我地一班同事去茶記吃lunch, 你去唔去呢?
J: 我仲想做野手頭上既野先吃, 一係我一陣黎搵你地啦
我:不過你點搵到我地啊?(扮傻mode)
J: (笑住講)係啦,點好呢(懷疑扮傻mode)
我:不如我地交換電話啦
J:好啊~

如是者就有左電話,而咁岩果次吃lunch, J打完俾我落到茶充記吃飯, J又係坐我對面..

(呢個故仔其實有sex部份,不過可能要等多兩期,唔好介意)

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=23684656&page=3#pid395840404

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
目錄+回應:

#1(邂逅), #31(發展), #40(開始), #45(Office), # 72, # 81(渡假屋),
# 92(時鐘), # 111 (第一次), #131(真相), #150(女朋友屋企), #171(生日), #215(完結)

Extra #235 #245

講一講我同J既資料(不過故仔入面都有提)
我: 80後, 180cm 高, 對於J黎講咪有少少mix既樣同幽默...大過J 幾年
J: 80後,160 cm高, 係果種會幾多男仔鐘意既type,講野嗲嗲地,有返少少身型,化妝,鐘意著裙同高跟鞋

(多謝大家咁正面既支持, 其實咁寫實係因為真的發生過,過左咁耐仲會有印象...)
(不過我就唔會吃言既..如果呢個post有十萬views.我就加篇extra~)

-----

成一百人睇過不過冇人回...算啦...

Anyway,  等你update

Support

加油加油。

快快快

Support

好緊張呵...個個睇到口定目呆..覆你唔切姐, 唔好見怪....

thank you your repoet:smile_40:

得緊架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆