上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.2k

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

昨晚無聊玩SKYPE,同個net fd傾下計,開頭講下工作, 電影, 講下近況

講講下有D眼訓, 轉上床傾電話, 傾傾下我D衰既念頭就出現,
扮到把好眼訓, 又伸賴腰,有DD似呻淫咁
傾傾下, 對方把聲怪怪地咁

我就問 “ 你做乜傾傾下,把聲沙左咁?”
佢:”唔係呀,可能我都眼訓啦”
我:”但你透大氣WO, 你係咪打緊飛機?”
佢:”嘩…….你有冇咁勁,咁都聽得出?”
我:”多謝,我不勁都好醒”
佢:”不如我地 PHONE SEX,好冇?”
我:”咁就睇下你有冇本身令我西西出水啦”
佢:”咁你要話我知係肯唔肯比我除左你套好性感既內衣, 比我用條撚屌爆你啦”

跟住都係講下鹹野, 我就用震旦震自己, 努力左一陣, 高潮到左, 好大聲”阿….”左一聲, 舒服晒
傾多陣無聊野就收線

可憐的性歪男... 就咁俾無聊女 ko 左 :smile_40:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 07:03 PM 發表 查看引用來源
昨晚無聊玩SKYPE,同個net fd傾下計,開頭講下工作, 電影, 講下近況

講講下有D眼訓, 轉上床傾電話, 傾傾下我D衰既念頭就出現,
扮到把好眼訓, 又伸賴腰,有DD似呻淫咁
傾傾下, 對方把聲怪怪地咁

我就問 “ 你做 ...
@@我又尼玩下

睇落好似幾刺激喎,不過淨係傾計,始終覺得有啲空虛感

開番個 skype 玩 cyber sex 嘛 .. :smile_46:

引用:
原帖由 小雞比 於 2013-10-13 07:07 PM 發表 查看引用來源

hi c姐

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 08:20 PM 發表 查看引用來源

hi c姐
nice play !!

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2013-10-13 07:58 PM 發表 查看引用來源
睇落好似幾刺激喎,不過淨係傾計,始終覺得有啲空虛感

都係架

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 08:08 PM 發表 查看引用來源
開番個 skype 玩 cyber sex 嘛 .. :smile_46:
CYBER SEX 無興趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆