沉船結論(外加我九年前的—次沉船經驗)

收藏  |  訂閱
29  4.7k

沉船結論(外加我九年前的—次沉船經驗)

呢排甘興沉船,同大家分享禾自己心得啦,我以前係的士可識到條大六妺,玩左兩晚留電話,第二晚先食到,從此拍拖林住食免費餐,型容下條女先,湖南妺,識廣東話,大波,缺點係黑堤,有少少大乳雲,—齊過陣同我講話做電腦設計,後來有時打比佢吾聽,之後有一次打比佢,有條仔聽叫我以後吾好搵佢,再搵佢就對我吾客氣,後尾條女打比我約我出來喊住同我講話條友係雞頭,佢自己做雞的,後尾我都體諒佢,佢話還哂D錢比佢就佢就吾管佢,過左幾個月還哂D錢,條女暗示想結婚,同我出去我—望其他女佢就話要打七人地,甘我就借D耳鬧架分手,後尾轉電話先搞店,各位,出大陸玩骨埸玩桑拿都好,比你有錢比你靚仔的師兄多的事,千萬比用自己小聰明溝雞食免費餐,最好次次清,吾好比D女將計就計,佢地見人多過你見鬼,吾好因小失大,扮大佬,我自己溫的血汗錢,吾相信歡場有真愛呢回事,條女分分中有錢過你,咪做股東!此乃心聲話,不喜勿插,不同意者只能講句:你出黎玩得少者,你估你係劉華定李加乘?係就吾使出黎玩啦!

所以我依家改行溝正經女仔,唔去骨場、SN啦,費事浪費金錢。就算去都係正骨鬆身

新手等佢定浸下水,唔沉過唔會知 :smile_39:

我己中曬,死了!

引用:
原帖由 delaynomoregirl 於 2012-6-23 08:18 PM 發表 查看引用來源
所以我依家改行溝正經女仔,唔去骨場、SN啦,費事浪費金錢。就算去都係正骨鬆身

哦、轉性喎師兄:smile_o05:

睇化左,既然要溝,點解係都要揀歡場女子?
引用:
原帖由 副主席 於 2012-6-23 09:02 PM 發表 查看引用來源
哦、轉性喎師兄:smile_o05:

又係播

佢地要買部I風訓低幾晚就有,而我地分分中半個月吾食吾用先買到

我朋友食盒反三十幾蚊都吾捨得,食面食面包,為就係放工迫巴士過關等人叫聲老公兩個字...

引用:
原帖由 delaynomoregirl 於 2012-6-23 09:04 PM 發表 查看引用來源
睇化左,既然要溝,點解係都要揀歡場女子?

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 是呢

前往最後回覆