上一頁下一頁
發新話題

溝人妻同事

收藏  |  訂閱
73  28.8k

溝人妻同事

溝人妻

上次起步篇
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=16671210

衛道之士請勿觀看以下文章以免引起情緒不安
咸濕觀眾勿過份期望, 因劇情未發展至肉搏階段
再交代多少少, 佢鐘意著短裙返工, 戴眼鏡似足日本AV OL咁, 但行為有啲C9 feel, 科技智識低仲用梗nokia舊款手機

上次在另一版post過但畀人插到上天花板話我係賤男, 所以今次轉來呢度分享, 經過一個月嘅深入交往加上密集式sms, 佢嘅芳心已經畀我攻陷, 亦親口承認鐘意咗我, 上星期佢堅持要請我食飯, 咁我求期揀間唔貴又離公司頗遠嘅餐廳食, 足足食咗兩個幾鐘至埋單走, 本來諗住送佢搭地鐵, 但奇怪嘅事發生了, 佢問我想唔想行多一陣, 就帶咗我去另一邊一個類似大廈休憇公園嘅地方, 嗰度人影都唔多隻, 咁我就一手拖實佢, 有時又轉下姿勢叠佢搏頭, 唔知係咪有心定無意, 佢請我食咗兩三下波餅, 我當然詐詐諦諦扮唔知啦, 傾咗唔少公司是非野亦探吓風佢屋企事, 原來佢同99住, 老公通常做野要好夜先返, 行咗粒零鐘我都要返歸交人, 女友通常會打返黎check我, 就同佢去地鐵站, 送到月台佢將要上車之際, 拉實佢手錫咗佢額頭一下, 佢呆住上車, 睇得出佢好冧, 一直同佢sms多兩粒鐘至半夜先瞓

今日係放假前夕, 因初四之後我要陪條女成家飛返老家拜年仲要住幾日, 前前後後見唔到人妻兩個星期, 所以放工前約佢去返上次嗰個類似公園嘅地方想吹下水, 到達之後佢一口就講今次仆街鳥, 因經過上星期之後佢沉咗畀我, 仲話好驚越踩越深, 問我以後點算, 其實係咪我先至係今次仆街鳥? 當然我心裡面好開心好高興, 佢話以後係咪都要唔見得光閃閃縮縮, 跟住我又用番佢以前嗰句順其自然啦, 一直傾一直都有攬住佢捉實佢手又掃大脾, 間中又錫下佢, 佢又成個身側哂落黎, 個胸一直頂住我手臂, 當時真係好想問佢點解個bra咁硬, 但我條野仲硬, 因佢99帶走咗個女去姑仔度住, 所以傾咗粒零鐘佢要返去煮飯, 臨走前本來我想前後腳, 但佢堅持一齊行仲要撓住我手臂派波餅, 一路行我一路驚, 畀我條女啲線眼見到我死一百次都唔掂, 最後嚮往月台樓梯答應佢要求攬多佢一野錫多一下就分開走了, 而家我地又sms緊

以上純綷分享唔係曬命
歡迎提供意見

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2012-1-21 01:20 AM 發表
溝人妻

上次起步篇
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=16671210

再交代多少少, 佢鐘意著短裙返工, ...
下次可以再分多幾段, D字好密呢 ......

我想問人地個女都8歲
呢位女事主幾歲??:smile_o05:

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2012-1-21 01:20 AM 發表 查看引用來源
溝人妻

上次起步篇

師兄
如果你真係覺得驚既真係好停喇
好明顯人地唔係玩玩下係動左感情,人地又有個女又有家庭
雖然作為淫民我鍾意睇咸post 但為左玩而搞到人地家庭出問題就真係無謂喇

引用:
原帖由 wchiho 於 2012-1-21 01:36 AM 發表 查看引用來源

師兄
如果你真係覺得驚既真係好停喇
好明顯人地唔係玩玩下係動左感情,人地又有個女又有家庭
雖然作為淫民我鍾意睇咸post 但為左玩而搞到人地家庭出問題就真係無謂喇
佢三+頭
同佢講咗有底線的, 不影響工作及家庭, 若果佢沉得太盡我會拉返佢出黎, 再講我無打算食佢

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2012-1-21 01:20 AM 發表 查看引用來源
溝人妻

上次起步篇

點解你手臂成日食波餅嘅?

Thanks for sharing

唔好再破壞人地家庭啦。。。收手啦

引用:
原帖由 Joycemabb 於 2012-1-21 09:12 PM 發表 查看引用來源
唔好再破壞人地家庭啦。。。收手啦
講到咁感觸咁既...:smile_35:

你明嘅~上次好對唔住我唔係要你tum我。只係你話鐘意我先去影,我冇諗過要你求我。。
引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-21 09:14 PM 發表 查看引用來源

講到咁感觸咁既...:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆