上一頁下一頁
發新話題

今日從惠州博羅圓州鎮食完快仔回來。

收藏  |  訂閱
71  10.1k

d女幾多,不過靚女不多。
第一條囡,勁好,波大樣靚,童顏巨乳。
不過下面鬆,大殺風點,屌!
把幾火,落街再挑第二個,
點知除衫唔掂,對波下墜。
妖,又落街挑過。
第三條囡,樣及身材及下面鬆緊度還可以。
勉强一發。:smile_o03:

3餐 加埋幾錢 :smile_13:

下次一齊去

好耐無去~~~~~

一佰三每個。房租一百

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-1 10:21 PM 發表 查看引用來源
3餐 加埋幾錢 :smile_13:

下次一齊去
回覆:每個一佰三十。房租一百。
           大佬深圳及東莞打大風,老遠到惠州玩,
           梗要盡興啦。
           如果在沙咀,第一條囡下邊鬆,咪一邊猜佢雙大靚波,
           一邊打飛機打出來囉,就唔會冒險挑第二個,除咗衫可
           能仲差!:smile_o05:

師兄做邊行呢?約唔到朋友北上嗎?
           而我做會計,找朋友上去不易!

我要日頭去 :smile_35:
7pm番 :smile_24:
不過呢排O到無覺好訓 :smile_19:

兄師,唔好咁,透露下做邊行,都得掛。

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-1 10:34 PM 發表 查看引用來源
我要日頭去 :smile_35:
7pm番 :smile_24:
不過呢排O到無覺好訓 :smile_19:
.

回覆:兄師,唔好咁,透露下做邊行,都得掛。
           您指日頭去,是指星期日嗎?
           以您的情況,要去d近地方才成喎?

現在打大風
           長安果邊 d 桑拿,都是個好選擇。

我要平日
所以好難約人 :smile_35:
亦多數在SZ

我每個月玩一次,您呢?

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-1 10:43 PM 發表 查看引用來源
我要平日
所以好難約人 :smile_35:
亦多數在SZ
回覆:我每個月玩一次左右,上次3月28日,您呢?
           現在嚴打,您最近幾時去過深圳玩?:smile_o05:

我幾個月無玩 :smile_13:
因嚴打有間水圍快餐店關門
以前一個月兩次

師兄,幾個月無去,咁忍得呀!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-1 10:54 PM 發表 查看引用來源
我幾個月無玩 :smile_13:
因嚴打有間水圍快餐店關門
以前一個月兩次
回覆:師兄,幾個月無去,咁忍得呀!
           我估,新春無囡,及后又嚴打之故啦!

師兄,之前一個月兩次,算密了!
           師兄,應年紀不大,所以有此需要了。
           我都四張嘢了,雖然体力還有,可以

行樓梯走上廿幾三十層樓,都無乜事。
           但玩過超過 500條女,已有點厭。加上
           d女已無2008年前咁好,亦係原因之一!

師兄,咁耐上個多少條囡囡,有我咁多嗎?:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆