終於忍唔住,谷唔住,要爆,要要發牢騷

收藏  |  訂閱
22  6.9k

終於忍唔住,谷唔住,要爆,要要發牢騷

1.乜乜嚴打,大風暴,公安武警全出動。

星期五晚去MB 話要等有房至少半個鐘,走去兩間匯字頭酒店,兩間都自己坐等半個鐘都無房又走

跟住去半島又話滿房,又撇,最後半島一個部長追出門口,話同集團的天鵝湖可能有房。

最後帶我去天鵝湖好似如獲珍寶入左sn房,全部得5個豬扒一齊入來,話彈就無女咯。

跟住好又一餐 唔好又一餐,乜乜服務都無做,出2q算數。

雷電交加 風雨中到處穩食報告:(乜唔系嚴打咩)

2.我寫篇文出來系唔抵得D人成日唱哀cp

好似距唔來,cp就無飯開

其實次次風頭大D,收斂幾日就繼續歌舞升平啦

哩D人一邊post唔上大6玩住,一邊買緊火車飛。

仲有依家多左好多星馬鬼來玩,搞到有價無市。

d女串到飛起

(以上系在下發發牢騷,不喜歡勿吊,拜托嗮)  

fr:一個在cp叫了10幾年雞的人。半個cp人了

新仔!你有無睇吓每篇話高危:smile_45: ,叫人咪玩邪既post,有幾多人睇過:smile_13: ?通常幾仟到過萬:smile_38: ,但回應話真係高危同話吾去住不足100:smile_39: ,就可見係性慾之下:
有獸性無人性
(衰)仟萬人,吾往矣:smile_43: !
若要咸蟲吾叫雞、除非條蕉已跪低:smile_27:  !

"哩D人一邊post唔上大6玩住,一邊買緊火車飛。

一個在cp叫了10幾年雞的人。半個cp人了!"
冇可能, 我估你係CP最多叫左10 ....... 次雞, 今日CP實況, 去過嘅人皆知, 旺剄無論, 唔好話SN, 厘排連K房同客房都爆, 所以好多淫棍咪用厘條僑, 等D新人唔去CP囉!!

你去多幾次CP, 就明解!!

support brother's view   thanks

無論上面點嚴打, 一樣有大把人想去玩...

引用:
原帖由 aidubo 於 2011-4-17 13:51 發表 查看引用來源

星期五晚去MB 話要等有房至少半個鐘,走去兩間匯字頭酒店,兩間都自己坐等半個鐘都無房又走

跟住去半島又話滿房,又撇,最後半島一個部長追出門口,話同集團的天鵝湖可能 ...
DG is very large, except CP u can still go to many place
u say "d女串到飛起", why do u still go to CP ???????

引用:
原帖由 aidubo 於 2011-4-17 01:51 PM 發表 查看引用來源

跟住去半島又話滿房,又撇,最後半島一個部長追出門口,話同集團的天鵝湖可能 ...
E~~~叫雞合法左喎

回覆 1# 的帖子

出來玩好講雞運 無需介懷 小弟都經常遇上 花無百日紅..

師兄所言甚是,
但無可否認,自己覺得,
今天CP的食用和服務指數都經已在下滑中.

暫時都係間段式嚴打,但有機會中正。

前往最後回覆