上一頁下一頁
發新話題

啲起心肝…組團到下川…

收藏  |  訂閱
144  3.4k

啲起心肝…組團到下川…

組團目的....

1   對抗嚴打....錢....係要使得安心既....
2   增廣見聞.... 玩....廣東省都有好美麗既海島....芭提雅水上活動....全部有晒
3   海產佳餚.....食....係真正海上鮮..本人有一個笑話..話說上次去下川...仲未瞓醒..
                       朋友拍門叫食早餐 ...好啦..落到樓下..見到好多海鮮...咁隨手攞起隻蝦..
                       嘩..點解條蝦鬚成兩呎長架..仲大聲講乜呢班廚師搵D咁既蝦俾人食...
                       個個朋友笑到傻...之後話我知原來真正係海捕捉既蝦全部都係咁長鬚..
                       好..試下先..天..用海水煮熟既蝦個種味道根本形容唔到..好味到一個人
                       食左成斤...再試埋 d 蠔,魚同蟹...嘩...不得了呀...什麼鯉魚門...流浮山
                        唔該香港個 d 養殖海產唔好再污染我地既味覺..最重要係好平...
                        團友們一定要試..但係你唔識人根本食唔到...呢點我可以保證....
4  髮廊尋寶....囡....講真有好野但少....要同班台灣佬鬥快.....衝呀....搶呀...

好啦.....8月初出發.....幾時就大約 2--6號是但一日....兩至三日.....幾錢??? 睇下幾多人去至計到數....因為包車...包房....包餐....唔同人數唔同價....原則係平分.....有6 人以上叫我係大陸做旅遊既朋友組團.....
各位放心....島上已經熟晒當地陀地....玩得一定盡興.....有興趣 PM我

所謂陀地係指當地黃府州管理機關接近最高級既幹部人士....

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 02:34 PM 發表
組團目的....

2   增廣見聞.... 玩....廣東省都有好美麗既海島....芭提雅水上活動....全部有晒
3   海產佳餚.....食....係真正海上鮮...本人有一個笑話...話說上次去 ...

叫我係大陸做旅遊既朋友組團.....
駛唔駛要被迫買嘢架:smile_24:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 02:36 PM 發表

:smile_38: 佢朋友係咪"亞珍"先

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 02:36 PM 發表 查看引用來源

被迫買袋:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 02:38 PM 發表 查看引用來源

聽講係"牙蔘":smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-27 02:38 PM 發表

嫁咗人嗰個有矛改名吖:smile_38: :smile_45:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-27 02:36 PM 發表 查看引用來源

5会 至多駡你呃演呃食:smile_03:

引用:
原帖由 tom418hk 於 2010-7-27 02:34 PM 發表 查看引用來源
組團目的....

3   海產佳餚.....食....係真正海上鮮..本人有一個笑話..話說上次去下 ...
唔系食蝦鬚咩:smile_41: :smile_41:

引用:

尼唔買嘢無得揀女:smile_34:

引用:
原帖由 hohahe 於 2010-7-27 02:39 PM 發表

被迫買袋:smile_o11:
矛 SIZE 典扇:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆