上一頁下一頁
發新話題

傻仔到爆 , 鬼叫自己衰(無性事 , 九POST一個)

收藏  |  訂閱
89  12.7k

傻仔到爆 , 鬼叫自己衰(無性事 , 九POST一個)

有一日我好扮勤力做野 , 點知新黎女秘書走黎搞搞震(幾時有睇開我回人poat就知道 )
走黎倒左我杯精神食糧 , 我杯咖啡就咁無左個刻火都黎最憎人搞我杯咖啡(無左我個朝會死狗咁樣)之後我走左去佢個拉搞佢d野打算報仇 , 點知俾我發現左支16cm長但無筆咁大支既九九棒:smile_o04:  , 點知佢返轉頭睇住我拎佢佢支野…我問你支野有咩作用呀:smile_o01:佢話拎黎攪奶茶。即時我叫佢攪黎睇下, 點知佢彩你都有味咁既樣就收返支野入手袋。(講返佢個日著左件低低vv返工 , 班佬邊有心機做野)
  個日同事打算收工去唱k慶祝一連幾日唔洗對住老細去唱k , 我偷走5點閃人影都無去羅位….6點班友仔殺到在場除左同事都有佢地既fd出黎 , 我公司有幾個50後…係唔會去..12人唱k..我把聲似蘇先生(同事講)唱左幾首之後我基平係玩下十五二十飲下酒 , 無酒飲我一定唔會去. 再黎偷偷開支紅酒飲左少少

點知到我唔想點飲既時候 , 有個死仔開左芝華12出黎引我..飲左半杯我就停左 ….自己諗stop stop再飲一係出事 , 一係比人除晒衫黎玩…
  點鬼知女秘書係我左面..右邊個個我當佢死既..走黎同我玩 , 拎左佢支九九出黎同我講 :我係咁攪奶茶既(真係有奶茶比佢攪….攪完都算佢個樣要笑淫淫飲1左啖之後拎黎叫我試啖好好飲呀 ! (神智不清 , 唔記得有冇飲)只係知同佢玩到癲癲地..兩個人係到玩拉衫拉裙又拉褲 , 點知我玩爛左佢對黑絲襪 , 穿左……
佢對腳平時見係白既…個陣有摸既可能啦 , 滑瓜唔記得tim
  當時班同事見唔見到真係無理……空間我只知得我同女秘書….
佢拎左我個半杯酒飲….我即刻搶返飲左佢. 佢有飲d既…唔係無咁少..
   飲完個人都暈暈地 , 有d意識時發現自己同佢車緊…隻手已經係佢對vv入面係到唔知做咩….:smile_o05:

個一刻我個腦[諗起咩位網上大佬既說話…[再搞多件咪又煩多樣野] 咁我就停左落黎….call女友黎接我..放低500就走左..多除小補 。

係唔係好傻仔呢 ! 唔call女友咪有餐好野食囉 ! 銀包道放套套以前3個家陣4個一定係我身邊..但未搞清楚件事之前我要繼續做和尚..

加多樣野…家陣社會女仔超開放…女秘書帶黎個女仔fd , 拎左支電動震震棒出黎..放係我手到…震到我死咁…唔講真係唔知係咁勁…

如果我無事而我又變返以前既我..我打算再開多場3p玩下 kaka:smile_o01:

第1 ~
回左先睇

我都唔明,點解打左咁多年工都未遇過呢類秘書......

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-4-2 02:14 AM 發表 查看引用來源
第1 ~
回左先睇
真係high b水你會入左黎拎我第1:smile_o05:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-4-2 02:16 AM 發表 查看引用來源
轉工啦 !! 間間都係咁既咩 !:smile_o02:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-2 02:16 發表 查看引用來源

真係high b水你會入左黎拎我第1:smile_o05:
飲完杯 奶茶有無攪肚痛ar????

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-2 02:13 AM 發表 查看引用來源
有一日我好扮勤力做野 , 點知新黎女秘書走黎搞搞震(幾時有睇開我回人poat就知道 )
走黎倒左我杯精神食糧 , 我杯咖啡就咁無左個刻火都黎最憎人搞我杯咖啡(無左我個朝會死狗咁樣)之後我走左去佢個拉搞佢d野打算報仇 , ...
好精彩

支持啊!!!支持啊!!!

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-2 02:13 AM 發表 查看引用來源
走黎倒左我杯精神食糧 , 我杯咖啡就咁無左個刻火都黎最憎人搞我杯咖啡(無左我個朝會死狗咁樣)之後我走左去佢個拉搞佢d野打算報仇 , ...
你又係道發緊夢啊

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-4-2 02:16 AM 發表 查看引用來源
x2......:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆