上一頁下一頁
發新話題

食自己都可以食得好開心(p11#151)

收藏  |  訂閱
241  18.9k

食自己都可以食得好開心(p11#151)

無咩色情成份, 只係個人感受

我同我男朋友係異地戀, 一年見得2-3 次
所以每次見面都好珍惜, 同埋都會晚晚大戰

其實我唔係特別有需要,
亦唔會出去偷食, 因為我係一個有愛先有情既人,
不過有時真係悶悶地, 無野做想diy
有時壓力太大又會想diy

我好鐘意臨訓之前爬係床上面, 對住部電腦(係張床隔離)
有時會睇返我同男朋友大戰既片, 相, 有時會睇下a 片
隻手就會係胸前浮游, 首先係摔下lin lin, 之後就游落妹妹到
我唔鐘意用手指入, 只鐘意隔住小褲褲摔陰核,
咁樣一來唔洗入, 乾淨d, 2 來一攪完可以即將訓
我鐘意睇a 片既前奏 特別係男優同女優口交 或者69,
見到男優既舌頭申入女優既陰道, 我就好有快感,
(其實我未試過... 因為男朋友唔會幫我, 我見佢唔太願意, 我都無要求佢咁做)
diy 既好處就係鐘意幾時有高潮就黎高潮... 通常3-5min 我就完事
之後好滿足咁覺豬

其實都唔知點解要開呢個post
不過真係好羨慕每個上引版出post 既樓主,
可以有咁多性事分享, 都多謝大家比左好多題材我去幻想
:smile_o11:  
多謝大家收看

唔該唔好pm 我

page. 11  #151  一次與男友晨操既回味

nice post
you can post your sex exp with your bf ga

第一個Fans,唔好諗咁多啦,悶想搵人傾計就Add msn:[email protected]

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-2 02:46 AM 發表
nice post
you can post your sex exp with your bf ga
一年先見得幾次...都唔會有好多經驗啦...
不過遲d 我地會見面... 到時我一定會出post
希望個時可以刺激d , 唔會悶親大家啦~哈哈

引用:
原帖由 yin1113 於 2009-11-2 02:49 AM 發表
第一個Fans,唔好諗咁多啦,悶想搵人傾計就Add  
o...你唔係第一個喎...
如果你要搵食...就搵錯人喇
:smile_o07:

你張相真係好靚!!:smile_o07: :smile_o05:

引用:
原帖由 silly_catt 於 2009-11-2 02:51 AM 發表 查看引用來源

一年先見得幾次...都唔會有好多經驗啦...
不過遲d 我地會見面... 到時我一定會出post
希望個時可以刺激d , 唔會悶親大家啦~哈哈
ha ha
he back at x'mas??
wait your hot report

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-11-2 02:53 AM 發表 查看引用來源
你張相真係好靚!!:smile_o07: :smile_o05:
i love your pic more

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-11-2 02:53 AM 發表
多謝呀!! 我好鐘意馬甲架... 覺得好sezy 好靚
不過著上黎真係唔多舒服..cool 住晒
一直都想買... 不過太貴又唔捨得
我等到減價先買
:smile_o11:

咁Add msn 傾下計都得掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆