上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

引用:
原帖由 jansport 於 2009-3-19 12:47 AM 發表 查看引用來源

係飲定係洗嫁..thz..
沖水飲的。如果嫌煩,可以食田七丸,不過會貴d。

連續飲田七沖水後幾日,真係消了腫。不過我第6-7日才飲,不知道是不是本身已差不多會消腫。

引用:
原帖由 chan02126 於 2009-3-19 12:37 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 LOK991 於 2009-3-18 02:01 PM 發表 查看引用來源
有D問題想問﹕
1.係唔係細個個陣,龜頭同包皮係唔會分得開曬,最多反包皮個時反到去龜頭頂個到,之後卡住?之 ...
咁又唔係話緊嘅,如果用手反,會反到見到內包皮個D微絲血管個到,咁我係屬於邊類?

引用:
原帖由 LOK991 於 2009-3-20 01:21 AM 發表 查看引用來源

咁又唔係話緊嘅,如果用手反,會反到見到內包皮個D微絲血管個到,咁我係屬於邊類?
你扯起個時 之後用手反 可唔可以 將成個龜頭外露? 會5會 整到痛 有緊o既 情況

引用:
原帖由 chan02126 於 2009-3-20 02:05 AM 發表 查看引用來源

你扯起個時 之後用手反 可唔可以 將成個龜頭外露? 會5會 整到痛 有緊o既 情況
我係用手反到個整個龜頭出來,反個時又唔覺得緊同痛。
但我12歲之前係反唔到整個龜頭,好似1.咁,去到龜頭頂之後卡住。

我依家都扯期果時,,反都反到龜頭對下凹果位,,打飛機果時,經常自己反番出去龜頭到,,搞到龜頭露唔到出呢:smile_27:

引用:
原帖由 stanleytty 於 2009-3-18 11:00 AM 發表 查看引用來源
我做完割包皮手術成兩年, 唔知點解到而家個包皮同陰巠個d接口位摸落去個時都仲會有少少痛, 尤其係勃起時摸到個d位會痛,而且仲有幾個位細細位突起左, 試過有d挖到出黎係好似白色線咁...
想問下係唔係做完手術摸落去個 ...
我做完割包皮手術4個月,都係有2個細細位突起左,如果係D線咁應該點做???

有冇人知香港頭五位收得最平既e生係邊位, 同埋地址, 電話等?thx~:smile_13:

引用:
原帖由 LOK991 於 2009-3-18 02:01 PM 發表 查看引用來源
有D問題想問﹕
1.係唔係細個個陣,龜頭同包皮係唔會分得開曬,最多反包皮個時反到去龜頭頂個到,之後卡住?之後去到12歲左右先無卡到?

2.我現在19歲啦,但我覺得好似包皮過長咁,但唔知係唔係,在軟個時,包皮包 ...
一個男性ge包皮係可能會扯起左之後都包住少少或者包左成個的
過長只不過你點扯都係好似唔識反起咁
如果咁ge情況試用手反先~(千祈唔好扯住反...到慢慢習慣先好咁做)
如果都係唔得就可以問醫生意見了

我想問下 我呢排都有反開 都可以叫反到個頭出黎 但係次次去廁所沖涼都要反都好煩下 所以我想直接割 如果醫生話唔需要割 但係我唔想煩 佢會唔會照幫我割 我想去dr.wong到 如果想割要幾耐之前book定 地址係邊 多謝ching

引用:
原帖由 BB~ 於 2009-3-20 10:22 PM 發表 查看引用來源

我做完割包皮手術4個月,都係有2個細細位突起左,如果係D線咁應該點做???
我之前都係自己挖出黎, 會損, 但以為咁樣之後會唔痛....
但係好似之後都有d痛.....

究竟有無人知係唔係做完手術一段長時間,摸去d接口位到都會有d痛架?~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆