上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.3k

我都要十日左右著番三角褲先正常行動,不過就好睇你j頭既適應度,假如你j頭從未外露過,你就可能要花多少少時間...

我都割左個幾月,已經冇咩敏感既感覺,不過仲係唔太敢跑同做d劇烈運動...有d唔太慣
引用:
原帖由 mithowavy 於 2009-3-9 12:21 AM 發表 查看引用來源

個個人唔同,但頭三日點都要就住,我就六日到可以同常人一樣。

快d割啦,再大幾年你就愈泥愈矛盾架啦
引用:
原帖由 chanyu871117 於 2009-3-6 12:30 PM 發表 查看引用來源
21~~~~~~~~

係?咁你打飛機果時塊包皮郁唔郁到架,我依家好似痴住左咁...
引用:
原帖由 小比利 於 2009-3-7 11:59 PM 發表 查看引用來源
dr. wong做手術時特地替我的包皮留少少多餘的位置, 等JJ扯起的時候不會弄得太緊.

回覆 873# 的帖子

可以動的 ...

你是怎樣"痴住左" ? :smile_41: :smile_41:

過程中會使用電刀止血、不須使用雷射
電 ''刀同雷射有咩分別
那個比較好

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-3-9 10:49 AM 發表 查看引用來源
係?咁你打飛機果時塊包皮郁唔郁到架,我依家好似痴住左咁...
我同你一樣~~都係無皮咁:smile_35:

想問各位c hing
割包皮後要過幾耐先游得水同好返?
事關我復活節去割.個時都應該好熱.
想去游水:smile_13:

我見正常jj既包皮係可以劣上去j頭架ma,但係我割完之後包皮無論扯左/未扯,包皮都係同一個位置..
我想同你交換jj睇下添...:smile_30:
引用:
原帖由 小比利 於 2009-3-9 01:56 PM 發表 查看引用來源
可以動的 ...

你是怎樣"痴住左" ? :smile_41: :smile_41:

係啦係啦,你打飛機個時有冇打埋j頭呀咁,我淨係打有包皮個位ja...
引用:
原帖由 keung316 於 2009-3-9 10:43 PM 發表 查看引用來源

我同你一樣~~都係無皮咁:smile_35:

小弟做手術已十數日了,仍有以下問題:

1. 小便時起初會射向左或右,中段才可以射向正中;

2. 龜頭頂端 (小便口附近)有時會疼痛;

3. 半夜扯起時曾試過龜頭背面條根刺痛。

請問各位師兄,你們有這些情形嗎?:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆